4.3.10

H περιπτωση Νιgel Farage: Αντιστροφη μετρηση για ΕU? (video)



Links: Sell your islands, (!) Germans tell hard-up Greece
Tι αλλο θα ακουσουμε........

11 σχόλια:

  1. Μάλλον αισιόδοξο. Καλησπέρα από τη μουδιασμένη Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλησπερα Swell

    Γι αυτο το ανεβασα, να το δει και να..''ξεμουδιασει'' η Ελλαδα βλεποντας αντιδρασεις κατα της ΕΕ και απο αλλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασικά είναι μια κανονική τρομοκρατία όλο αυτό.. Ίσως κάποια στιγμή γράψω τις σκέψεις μου.. Το μόνο θετικό είναι πως στα ζόρια, ο άνθρωπος ακονίζει την σκέψη του..για να δούμε.. Θα αφυπνιστούμε αυτή τη φορά όλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλη Roadartist

    Kαλησπερα! Ετσι το βλεπω και εγω και μακαρι να αφυπνιστει ο κοσμος και να καταλαβει οτι παιζονται ασχημα παιχνιδια στις πλατες των εργαζομενων.

    Καλο σου βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωρίς να διαφωνώ με τον πυρήνα όσων λέει, κάτι δε μου κάθεται καλά στον τύπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ELVA ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΘΙ, ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ,ΚΡΑΣΑΚΙ[ΕΛΛΗΝΙΚΟ],ΚΑΙ ΚΙΘΑΡΙΤΣΑ, ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΗΡΘE ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ADE GIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mανο,

    Και εγω ετσι σκεφτηκα, απο την αλλη ομως καλο ειναι να υπαρχει καποιος που λεει αυτα που πολλοι απο εμας σκεφτομαστε και δεν εχουμε την ευκαιρια να τους τα πουμε !

    Eιδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Δημητρη

    Καλα να περασεις με τους φιλους απο Κορθι και καλο κουραγιο με τις διαμαρτυριες ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα Elva! :)

    Βλέπω γύρω μου πολλούς που έχουν αρχίσει να αντιδρούν (με τον τρόπο τους), όμως, εκτός από το πλήθος των όσων πιστεύουν πως η ΕΕ είναι πανάκεια και θα πρέπει να συμβιβαστούμε, υπάρχουν και οι πραγματικά τρομοκρατημένοι που δυσκολεύονται να σχηματίσουν μια άποψη πάνω στο θέμα.

    Σε γενικές γραμμές, συμφωνώ με τα λεγόμενα του τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαλημερα φιλε SkinLikeSand

    Ειναι καιρος να σταματησουμε τους συμβιβασμους...Oσο για τους
    'τρομοκρατημενους' που δυσκολεύονται να σχηματίσουν μια άποψη πάνω στο θέμα, θα αρχισουν σε λιγο να ξεκαθαριζουν και γι αυτους τα πραγματα, πιστευω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. νιώθω κάπως καλύτερα μετά το βίντεο :) Άραγε υπάρχει κάποιος πολιτικός με τέτοια διάθεση στη Ελλάδα; Δεν έχω δει κανέναν. Είναι χρόνια που μιλάμε για νέες και πιο ύπουλες μορφές δουλείας και τυραννίας. Ελπίζω πως με αφορμή την υπάρχουσα κατάσταση αυτό θα γίνει προφανές σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)