10.3.10

You´ve got 4 e-mails, [απο Ρέïκιαβικ, & αλλού!]

1. E-mail:  Xθες, μολις διαβασα το e-mail ενος φιλου, απο Ισλανδια, που μου ελεγε για τις αντιδρασεις του κοσμου, εκει, μετα το ηχηρο "οχι" που ειπαν σε ποσοστο 93,2% στο δημοψηφισμα που εγινε εκει το περασμενο Σαββατο σχετικα με την εισφορα υπέρ της αποπληρωμής τραπεζικών χρεών της χώρας προς την Βρετανία και την Ολλανδια. Ο κοσμος ειναι θυμωμενος, ειπε και γνωριζοντας και τη δικη μας κατασταση με ρωτουσε τι προκειται να κανουμε εμεις στην Ελλαδα. Ξερεις, ειπε, εμεις οι μεγαλοι χαμενοι αυτης της κρισης και εννουσε κι αλλες χωρες μαζι οπως την Ισπανια, την Πορτογαλια, οπως και την Αγγλια που απο τη μια δανειζει και απο την αλλη...εισηγειται περικοπες στο δημοσιο τομεα, (εχουν και εκει απεργιες) δεν πρεπει να αφησουμε τους οικους και τις τραπεζες να μας τυλιγουν σε μια κολλα χαρτι και να μας σερνουν απο το ποδι...Πρεπει να αλλαξει το συστημα.
Η Ελλαδα εχει και μια ιστορια και πιστευω και εσεις εχετε μια περηφανεια σαν χωρα, δεν βαζετε το κεφαλι κατω....Διαβαζω οτι εχετε τωρα απεργιες οπως και εμεις…..Δες κι ενα video με την αντιδραση του δικου μας προεδρου, Olafur R. Grimsson, (το οποιο, αφου ειδα, να πω οτι θαυμασα τη απαντηση του Οlafur σε δημοσιογραφο του ΒΒC τονιζοντας του οτι η Ισλανδία είναι δημοκρατία και στη δημοκρατια οι πολίτες αποφασίζουν για το πως θα δώσουν πίσω τα λεφτα. Οι Ισλανδοι δεν εχουν σε καμμια εκτιμηση τους οικους αξιολογησης. Είμαστε κυρίαρχη χώρα, θα παρετε τα λεφτά σας πίσω αλλά με τους δικους μας ορους, οπως ειπε!).  

Περιμενω νεα.
Χαιρετισμους απο Ρέικιαβικ!

Σημ. Μετα απο αυτα, μηπως πρεπει να αναθεωρησουμε το οτι "οι Βορειοι ειναι...ξενέρωτοι", επειδη στην Ελλαδα δεν δειχνουμε και τοσο να συμπεριφερομαστε σαν..."μάγκες", οπως θελουμε συχνα να πιστευουμε......

2. Ε-mail: Φιλη, απο Ελλαδα, ελεγε οτι χαρηκε πολυ επειδη την ''ημερα της γυναικας'' εμαθε οτι βραβευτηκε με Οσκαρ μια γυναικα σκηνοθετης. Φυσικα εννουσε τη Kathryn Bigelow με τη ταινια της «The Hurt Locker» που ειχε σαν θέμα το Ιράκ και πηρε πολλους επαινους και από τον....υπουργό Αμυνας των ΗΠΑ, Ρ. Γκέιτς. Και εγω χαρηκα στην αρχη, αλλα η χαρα μου κρατησε μεχρι τη στιγμη που διαβασα οτι η Καthryn αφιέρωσε το βραβείο της...«στις γυναίκες και τους άντρες στρατιωτικούς που ρισκάρουν τις ζωές τους καθημερινά στο Ιράκ και το Αφγανιστάν και όλον τον κόσμο και εύχομαι να γυρίσουν ζωντανοί». Μια τετοια δηλωση νομιζω τα λεει ολα......


3. E-mail: Απο Γερμανιδα φιλη: "Εlva, βλεπαμε στις ειδησεις, στην Αθηνα, Ελληνες μεγαλους σε ηλικια, συνταξιουχους, που επαιζαν...ξυλο με την αστυνομια!", (εννοει ΤΑ ΜΑΤ). Ο ανδρας μου λοιπον παρατηρησε οτι στη Γερμανια οι γέροι ειναι...σαραβαλα, μετα τη συνταξη! "Οι δικοι σας γέροι, μπραβο, εχουν...κουραγιο ακομα και για συμπλοκες με την...αστυνομια! Τι τρωτε, βρε παιδια εκει, ρωτησε βαζοντας κι ενα smile emoticon μετα την ερωτηση της!  :)
ΠΑΜΕ στοιχημα οτι δεν μπορεις να φανταστεις, της απαντησα.....


4. Ε-mail: "Αλλαξαν οι καιροι" ειχε τιτλο το e-mail που ελαβα και απεθυνοταν σε πολλους. To κλιπακι εδειχνε αποσπάσματα από συνέντευξη του John Lennon σε τηλεοπτικό σποτ της...Citroen! Συμφωνα με τον γιο, η μητερα του, Yoko Ono, παραχωρησε τα δικαιώματα χρήσης του βίντεο "για να διατηρήσουμε τον πατέρα μου στη δημόσια συνείδηση και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα τόσο αποτελεσματικά όσο η τηλεόραση". Δεν μου αρεσε, τωρα κατα ποσο θα αρεσε στον Lennon να χρησιμοποιηθουν τα λογια του για διαφημηση αυτοκινητου, κανεις δεν μπορει να ξερει..Χαθηκαν ομως αλλοι τροποι;


Link:
YouPayYourCrisis:Υπογραφές για Επαναδιαπραγμάτευση του Χρέους

43 σχόλια:

  1. Ενδιαφέροντα emails παραλαμβάνεις :) To 3o είναι τραγικά αστείο :/ Τώρα που τα ξαναβλέπω, και τα 4 είναι τραγελαφικά.. Anyway..
    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη σου μερα φιλε 612

    Ειτε εχω ..ενδιαφεροντες φιλους και φιλες που με ενημερωνουν, ειτε η πραγματικοτητα ειναι τοσο... τραγελαφικη, που ο τι και να πουμε ειναι λιγο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα! Θα σταθώ στο πρώτο μήνυμα - τη στάση των Ισλανδών. Έχουμε, όντως, παρόμοια θέματα - και όχι μόνο οι έλληνες αλλά όλοι... Μια αντίφαση ίσως: όσο το χρηματοπιστωτικό σύστημα μας "μπούκωνε" μας άρεσε - τώρα που έβγαλε δόντια μας ενοχλεί. Πώς λύνεται; Πάντως και μόνο η διαπίστωση της (δομικής νομίζω) αυτής αντίθεσης είναι μια αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλως τον @Prths

    Καλο ειναι να δουμε τι μας ενωνει με αλλους λαους που εχουν κι αυτοι τα ιδια προβληματα με εμας και το παλευουν με τον τροπο που ξερουν. Εγω βγαζω στους Ισλανδους το καπελλο και θα συμβουλευα ολους να δουν το video με τον Προεδρο Οlafur, ο ανθρωπος δινει μαθηματα ηθους!
    Το χρηματοπιστωτικο συστημα λογικα δεν πρεπει να αρεσει σε κανενα οταν βλεπουμε οτι μετατρεπει τον κοσμο σε σκλαβο των τραπεζων!
    Λιγοτερος καταναλωτισμος, αναθεωρηση καποιων αξιων, αυτα χρειαζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Elva!

    Πολύ σωστοί οι Ισλανδοί, αν και δε μπορώ να πω πως ο κόσμος δεν έχει αρχίσει να αντιδρά κι εδώ.

    Τώρα για το "The Hurt Locker", δεν ήμουν κι εγώ τόσο σίγουρος για το αν αποτελεί αντιπολεμική ταινία ή εκθειάζει την ...ανδρεία των αμερικάνων στρατιωτών (Rambo-Like). Και με τη δήλωσή της, επιβεβαιώνει το δεύτερο. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα Ελβα, εμείς σήμερα ακούσαμε από ΜΜΕ, ότι αν δεν είχαμε τον Παπανδρέου, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. Εχουμε εφεύρει πάντως, αναρίθμητους μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δροσερά μηνύματα, σαν τον άνεμο που φυσάει το κριθάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι ισλανδοί μια χαρά έκαναν και αντέδρασαν, κάπου το διάβασα αυτό το γεγονός πριν κάνα δυο μέρες σε ένα μπλογκ. Εμείς νομίζω ότι είμαστε τζάμπα μάγκες και τίποτα δεν κάνουμε, γιαυτό μας λένε από όσο έχω ακούσει "ηΕλλάδα, ο χάρτινος τίγρης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχώς που η γρμανίδα φίλη σας δεν είδε το βίντεο με την επίθεση στον Γλέζο διότι θ' αναρωτιόταν γιατί οι έλληνες παίρνουν σύνταξη στα 65 κι όχι στα 88...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμπρός στον δρόμο, που χάραξε η Ισλανδία, λοιπόν;
    ΟΚ... αλλά έχει κρύο, γμτ!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητή Elva, θα ήθελα να αντιγράψω το 1ο από τα 4 email που έλαβες και να το κάνω ανάρτηση στο blog μου βεβαίως με αναφορά. Μήπως ξέρεις και μπορείς να μου πείς πως θα το κάνω;
    Το βρήκα απίστευτα πρωτοποριακό και ενδιαφέρον.
    Καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπράβο στους ισλανδούς (αλλά ας περιμένουμε λίγο να δούμε να πετύχει το "πείραμα"). καμία συμπάθεια και καμία επιείκεια για τράπεζες και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις - ούτε και στη citroen φυσικά (όλα πια προς πώληση;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλημέρα έλβα!

    για τα όσκαρ πραγματικά έπεσε προπαγανδιστικός δάχτυλος, και ας μην χαιρόαμστε που το πήρε γυναίκα, γιατί δεν έχει πλέον σημασία κάτι τέτοιο σήμερα. ΑΝτιθέτως, μια προπαγανδιστικη ταινία (δεν την είδα αλλά υποθέτω από την αφιέρωση ότι έιναι τέτοια) πήρε τα όσκαρ από μια άλλη που είχε πολύ πιο ριζοσπαστικά και "μη πολιτικά ορθά" μηνυματα, το Αβαταρ

    δεν μπορεί να έιναι τυχαίο ααυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. SkinLikeSand

    Καλησπερα!
    Ευτυχως που υπαρχουν αντιδρασεις και στην Ελλαδα, βεβαια οχι τοσες οσες θα επρεπε, αλλα ποτε δεν ξερει κανεις..Αν περιμεναμε μονο απο Ισλανδια... ;)

    Aν ηθελα πριν να δω το ''The Hurt Locker",μετα απο τετοιες δηλωσεις μου...περασε η ορεξη! :P
    Δε χαλασε ο κοσμος, ας το δουν οι Αμερικανοι,αφου τους λεει κατι...
    Πρεπει να αρεσει σε ΟΛΗ την υφηλιο;
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Swell

    Μα δεν ειναι ντροπη να ειρωνευεσαι και την Ελλην. ΤV και τις εξαιρετικες της προτασεις; ;))

    Practice makes you...better,ετσι δε λενε; Ε, εδω κανουν λαθος! :PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. AEΡIKO


    (Σ ευχαριστω!) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νewton

    Mετα τους Ισλανδους η σειρα μας για αντιδραση! Λες να ειμαστε τελικα..τσαμπα μάγκες oπως το υποψιαζομαστε; Δεν το ηξερα οτι λενε την Ελλάδα, "χάρτινο τίγρη"! Να τι μαθαινει κανεις αμα διαβαζει blogs! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Elva,πράγματι όπως λέει και ο sixtwelve πολύ ενδιαφέροντα e-mails λαμβάνεις!
    Οι Ισλανδοί μια χαρά τάπανε και μέσω του Προέδρου τους και μέσω του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος!
    Eμείς νομίζω έχουμε πάθει εγκεφαλική μαλάκινση και δεν έχουμε πάρει ακόμα τα σκουπόξυλα να τους κυνηγήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kαλως τον Σελιτσανο!

    Κατι μου λεει οτι διαβασατε τη δηλωση του Π. Μανδραβέλη, ετσι δεν ειναι; ;))

    Σας συγχωρω, ομως :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Asteroid

    ''Εμπρός στον δρόμο, που χάραξε η Ισλανδία'', αλλα παρτε και κανενα μπουφαν για ..Ισλανδικο χειμωνα καλου κακου,(προσοχη στα Κινεζικα!)
    χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φιλη Ιppoliti

    Καλησπερα! Μπορεις να κανεις copy πανω στο κειμενο του email και να το αντιγραψεις.

    Καλό σου βραδυ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φιλε sCaTterBraiN

    Αμα περιμενουμε πολυ ομως, μηπως βγει κανενα αλλο ..φιρμανι και μετα ειναι..αργα; ;)
    Σωστα, καμμία συμπάθεια και επιείκεια για τράπεζες, οσo για τη Citroen τη δουλεια της κανει...(Η οικογενεια του Lennon δεν επρεπε να δεχτει!)

    Καλο βραδυ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Kαλησπερα Τyler

    Ναι,και εγω διαβασα οτι αν και το Αvatar ειχε μηνυματα για το περιβαλλον και τη διαφορετικοτητα, ο ..πολεμος στο Ιρακ και Αφγανισταν τα ..υπερκαλυψε και οπως λες 'δεν μπορεί να ειναι τυχαίο'!

    Tιποτα δεν ειναι τυχαιο, οπως ξερουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπερα Κariatida

    Eτυχε,ετυχε για τα e-mails!:)

    Oσο για τα...σκουπόξυλα,δεν εχει ερθει ακομα η ωρα, πιστευω! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι,δεν είναι πολύ ωραίο μπλακ χιούμορ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι ιδιαίτερα παρήγορο που λαοί σαν τους Ισλανδούς - ψυχροί στα δικά μας μάτια - αντιδρούν έτσι. Και στην Ελλάδα κουμπάρα υπάρχει μια δραστηριοποίηση τελευταία, αλλά φοβάμαι ότι θα πέσει η όλη ενεργοποίηση στους τοίχους του στείρου συνδικαλισμού.
    Σήμερα αποφασίσαμε να κλείσουμε τη σχολή μέχρι την Παρασκευή. Αύριο έχουμε πορεία το πρωί. Για να δούμε συμμετοχή...

    υγ. Γιατί δυσκολεύομαι να λυπηθώ τους Άγγλους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Α μάλιστα, δηλαδή 4 άνθρωποι σου έστειλαν ένα προσωπικό e-mail κ εσύ τους έδωσες στεγνά! Μωρέ Μπράβο ! :p

    Λοιπόν είμαι ίσως από τους πολλούς μη σιωπηλούς υπέρμαχους των μέτρων. Γι αυτό και δε θα πω πολλά. Ήρθε η ώρα της Κρίσης για μια χώρα που τόσα χρόνια πληρωνόταν χωρίς να δουλεύει γιατί δούλευε χωρίς να παράγει. Αυτό το μεταπολιτευτικό πανυγήρι (έτσι γράφεται ;) επόμενο ήταν κάποτε να τελειώσει και να έρθει ο λογαριασμός. Όχι, την κρίση δεν τη δημιουργήσαμε εμείς. Η Ελλάδα είναι ένα τροκτικό στο παγκόσμιο σύστημα. Και ως τροκτικό της συμπεριφέρονται τώρα οι Μεγάλοι που έχουν πρόβλημα.

    Η κρίση είναι μια ευκαιρία για να σοβαρευτούμε όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. elva καλημερα, για αυριο-σημερα, ΠΑΜΕ απεργια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kαλημερα Σελιτσανε

    Πολυ ωραιο, δεν λετε τιποτα...και πολυ black, επισης! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Kουμπαρε Μανο!

    Ναι, ας τα βλεπουμε οτι αλλοι κινητοποιουνται μηπως αυξηθει κι η συμμετοχη στις πορειες και στη.. Κρητη! ;) ´Η μηπως δεν θα πας,
    (αχ τι θα ακουσεις, κουμπαρε,αν δεν!) ;)

    Υ.Γ
    Toυς 'ανυποψιαστους' Αγγλους,
    ουτε και εγω τους λυπαμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. CsLaKoNaS

    Δεν αμφιβαλλει κανεις οτι ειναι η ωρα της Κρίσης (..το γραφεις με κ κεφαλαιο και μου θυμιζει τα θρησκευτικα στο σχολειο!) ;)
    αλλα, σε μια 'κριση' εγω ξερω οτι ΟΛΟΙ καλουνται να κριθουν και οχι ΜΕΡΙΚΟΙ!Συμφωνω οτι υπηρχαν πολλοι και στη δικη μας χώρα που πληρωνόταν χωρίς να δουλεύουν, αλλοι, ομως ...σκοτωνονταν και σκοτωνονται στη δουλεια ΧΩΡΙΣ να παιρνουν ουτε τα μισα απο τους αλλους που γλεντουσαν χωρις να δουλευουν!
    Ρωτας πως θελουμε να τελειωσει αυτο το μεταπολιτευτικό πανηγυρι; Οχι παντως με τα να εξαφανισουμε τους μισθωτους και συνταξιουχους που ουτε τα πηραν ουτε κι εχουν ευθυνη, εκτος αν δεν καταλαβαιναν βεβαια ποιους να ΜΗ ψηφιζουν ολα αυτα τα χρονια...
    Ο λογαριασμός καλως να ερθει, αλλα, να τον πληρωσουν ΑΥΤΟΙ που εφαγαν και οχι εκεινοι που τους... κοιταζαν να τρωνε! Ιf you know what I mean!
    Και βεβαια κανεις δεν λεει οτι την κρίση τη δημιουργήσαμε εμείς στην Ελλαδα! Οι Ελληνες που εγω ξερω, δεν υπηρξαν ποτε...τρωκτικα σε κανενα σύστημα! Αντιθετα μαλιστα εδωσαν μεχρι και τη ζωη τους σε αγωνες για να δουν τη χωρα αυτη ελευθερη απο παντος ειδους κατακτητες,οποτε μαλλον δεν μιλαμε για τους ιδιους...''Ελληνες''!

    Υ.Γ
    Οι Μεγάλοι που λες ειχαν ανεκαθεν πρόβλημα με τους μικρους, στο πως θα τους...εξαφανισουν!
    Γι αυτο και η κρίση είναι μια καλη ευκαιρία για να αφυπνιστουμε ΟΛΟΙ!

    Καλη σου μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλημερα φιλε Δημητρη

    Kαλο κουραγιο και για τη συνεχεια ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Elva ( μα τι ωραίο όνομα είναι αυτό !! ) αντί για απάντηση μπορείς να διαβάσεις το τελευταίο μου κείμενο στο blog μου.

    http://cslakonas.blogspot.com/2010/03/blog-post_11.html

    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. CsLaKoNaS,


    (Ευχαριστω!) ;)

    Σου απαντω στο blog σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πήγαμε, πήγαμε!

    Είχαν αρκετό κόσμο και οι δύο πορείες, αλλά φυσικά δε συναντήθηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τυχερή Έλβα,

    Πέρασα να πω την καλησπέρα μου, κοίταξα τα σχόλια και συμφώνησα, σε γενικές γραμμές, με τον CsLaKoNaS. Ξέρω ότι αυτό δεν σου άρεσε αλλά υπομονή ίσως η μετακόμιση με αναγκάσει να ξαναγίνω κομμουνιστής. χα..χα..

    Υ.Γ. Τηλεφωνική σύνδεση και internet δεν έχω ακόμα. Από ότι φαίνεται η μεταφορά τηλεφωνικής γραμμής θα πάρει κάνα μήνα, δηλαδή όσο διάστημα απαιτείται και στην Κολομβία. Μετά έχει άδικο ο δημοσιογράφος Τράγκας που αποκαλεί την Ελλάδα "Κολομβία του Βαλκανικού Νότου"???!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. χοχοχο Έτσι να αποκτώ ρεύμα σιγά σιγά... :))

    IonnKorr με όλο το σεβασμό και χωρίς παρεξήγηση μιας και δε σε γνωρίζω προσωπικά.

    Ο ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ γεννιέται και πεθαίνει ενώ ο επάρατος Κομμουνισμός είναι σαν τον καρκίνο. Πολύ κατάφεραν και τον ξεπέρασαν και με τα χρόνια έγιναν Πασοκ ή Δεξιοί, επιφανής δε μεταξύ αυτών έγινε και υπουργός του Μητσοτάκη.

    Στα ιατρικά χρονικά μόνο ένα άτομο πήγε από τη Δεξιά στο ΚΚΕ και το παρατηρούμε στα κανάλια καθημερινά. Είναι το φαινόμενο Κανέλλη, με συμπτώματα σχιζοφρένειας 5ου βαθμού.

    Υ.Γ. το σχόλιο αυτό είναι προφανώς χιουμοριστικό. Εαν προσέβαλε κανέναν ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη, δεν είχα καμία πρόθεση.

    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. IonnKorr & CsLaKoNaS

    Δε λεω καλη ειναι η πλακα, αλλα μεχρι εκει...Ξερετε τις αποψεις μου τις οποιες βεβαια δεν προκειται να αλλαξω με τιποτα, οποτε μη χανετε τον καιρο σας...

    Φιλικα παντα,ετσι δε λενε και στα καναλια; (και μετα..σφαζονται!) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Έλβα

    Μένω έκπληκτος με την αντίδρασή σου.

    Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχω καμία πρόθεση να σε προσβάλλω. Ούτε θέλω να αλλάξεις απόψεις. Ξέρεις ότι έχω χιούμορ (φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει με τον Λάκωνα παραπάνω).

    Κατά τα άλλα όλοι οι φίλοι και γνωστοί μου είναι αριστεροί. Δεν μαρέσει να κάνω παρέα με δεξιούς. Απλά τον τελευταίο καιρό έχω αποστασιοποιηθεί από τα πολιτικά.

    Άμα νομίζεις ότι το χιούμορ μου σε ενοχλεί τότε με μεγάλη μου λύπη δεν θα σου ξαναγράψω.

    Όταν σε πειράζω για τα πολιτικά το κάνω εντελώς καλοκάγαθα. Νόμιζα ότι το αντιλαμβάνεσαι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Y.Γ. Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πειράχτηκες. Τόσο καιρό συν-bloggers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. elva είσαι πολύ international τύπος πάντως. Ελληνίδα στη Σουηδία και με φίλους απο όλη την Ευρώπη:)
    Το πνεύμα του Ισλανδού φίλου σου είναι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε και το εκπληκτικό πλακάτ της φωτογραφίας. Παράδειγμα προς μίμηση.
    Καλό σαββατοκύριακο και ελπίζω σύντομα να συζητάμε για την οικονομική κρίση με άλλη διάθεση:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ιοnnkorr

    Καθολου δε πειραχτηκα,εχω συνηθισει
    πια τετοια πειραγματα, ειδικα απο εσενα... :P

    Κανενα προβλημα λοιπον, οταν τα πραγματα ειναι καλοπροαιρετα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Zekia

    Kαλημερα! Ε, δεν εχω και σ ολη την Ευρωπη, αλλα, το κατα δυναμιν :)
    Eισαι η μονη που προσεξες το φοβερο πλακατ, που κι εγω γι αυτο το ανεβασα, εξ αλλου! ;P
    Mακαρι συντομα να συζηταμε τη κριση με αλλη διαθεση, στο μεταξυ ας κανουμε ο τι μπορουμε για να μην τη πληρωσουμε οσοι δεν φταιμε! Σωστα;

    Καλο σαβ/κο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)