9.2.11

Για τη...καταστολή σας! (Forever & ever!)


Αλλη μια αστυνομική επιχείρηση-επιδειξη..πυγμης εγινε χθες το απόγευμα στην Κερατέα απο ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ. Απο ....προσχηματα φανταζομαι πολλα μπορουν να..εφευρεθουν, αλλα σ αυτη τη περιπτωση διαλεγουμε απο το multiple choice, το κουτακι Α :
Α. "Mια εμπρηστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα σε όχημα της αστυνομίας"

Καλο ε;

Και ...αρκετο, μαλλον...για "αστυνομικους της Ασφάλειας", κοινως...Ασφαλιτες που τα κανουν ολα εκτος απο το να διαφυλασσουν την ασφαλεια του κοσμου...Ετσι οι Ασφαλιτες πραγματοποιησαν έρευνες σε σπίτια κατοίκων της πόλης, στα πλαισια της....επιχειρησης-καταστολής των κατοίκων της περιοχής που αγωνιζονται εδω και μηνες ενάντια στην κατασκευή ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ.

Στις εφόδους αυτες λοιπον στα σπίτια των κατοίκων της περιοχής καταφεραν  οι Ασφαλιτες να "βρουν" ... "εμπρηστικούς ή εκρηκτικούς μηχανισμούς". Τι  λετε! Οταν παει κανεις για τετοιου ειδους εφοδους και... "ερευνες" ... "λογικο" ειναι να μη φυγει και με ... "αδεια χερια", ή κανω λαθος; 
Και τι το καλυτερο μαλιστα οταν πας να δειξεις και ποιος ειναι το... "αφεντικο" (…in case there were doubts) να τραβηξεις και ....οπλο εναντιον πολιτων, οπως διαβασα και ειδα σε φωτος;

 ''Όταν σε απειλούν με όπλο μέσα στο σπίτι σου πως θα αντιδράσεις; Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλαν αυτόπτες μάρτυρες, από τον ασφαλίτη, που τράβηξε το όπλο του εναντίον πολιτών σήμερα το απόγευμα, έξω από το σπίτι που έγινε η έφοδος. Οι φωτογραφίες είναι μέρος από βίντεο που θα μεταδοθεί αύριο από τηλεοπτικό σταθμό''.

Γιατι δεν μου κανει εντυπωση, πια, ο τι και να ακουσω για.....Ασφαλιτες, ασφαλειες, τειχη, φρουρια, ευέλικτες ασφάλειες, [η ελληνικη βερσιον της "flexicurity", ενα ακομα κοστουμι ραμμενο πανω σε ...ξενα μετρα που μας πασαρουν ως "ευκαιρία" στον τομεα της (φτηνης ) εργασιας! ] και γενικα ο τι εχει να κανει με το συναφι τους που βρισκεται παντου και παντα για να μας ...''εντοιχισει'' και .."προστατευσει" φυσικα! 
Υπαρχει κανενας αλλος λογος που ολα αυτα γινονται; "Ποιος θα μας σωσει , ομως, απο τους προστατες μας;" αυτο μου θυμισε και παλι.........

Σύμφωνα με την αστυνομία, παντως, σε ενα σπιτι "βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή εκτόξευσης φωτοβολίδων, μία κάμερα, και άδεια μπουκάλια". 
Εγινε προσαγωγη ένος ατομου. 
Εκατοντάδες κάτοικοι συγκεντρώνονται διαδηλώνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχης.
Μετα, τι ακολουθει; 
Α, μα φυσικα τα...συνηθισμενα, ριχνουμε ΕΜΕΙΣ οσα χημικα δακρυγόνα διαθετουμε και μερικες χειροβομβίδες κρότου λάμψης προκειμενου να καταστειλουμε ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕ και ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ (που ισως και λογω μειωμενης αντιληψης) δεν εχουν συνειδητοποιησει σε τι καθεστως ζουνε και ΘΑ ζουνε, εφ οσον τολμουν και διαμαρτυρονται εναντια στην...εννομη ταξη...που ΕΜΕΙΣ επιβαλλουμε και θα επιβαλλουμε μεχρι να μας παρουν με τις ....πετρες, γιατι ΑΥΤΟΙ δεν εχουν βεβαια δακρυγονα, ουτε χημικα, ουτε τιποτα απο αυτα που εμεις ... "βρισκουμε" και "εφευρισκουμε" καθε φορα που κανουμε "ερευνα" στα σπιτια τους, με απειλη οπλου τωρα, πυροβολου μετα και ισως και.... τανκς στην συνεχεια, αν συνεχισουμε ετσι τη πορεια μας προς τη.....καταστολη σας, για το καλο σας, forever and ever,που EΣΕΙΣ δεν βλεπετε, αλλα ευτυχως βλεπουμε ΕΜΕΙΣ!....


Links  

16 σχόλια:

  1. Οι σοσιαλΗστές του ΓΑΠα δημιούργησαν ένα αστυνομικό καθεστώς. Φαντάζομαι ότι τους την σπάει το γεγονός ότι τη ζαρντινιέρα την πατεντάρησαν άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απίστευτη η κατάσταση στην Κερατέα. Σαν πραγματικός πόλεμος.. Το πιο ειρωνικό από όλα είναι πως οι περισσότεροι συμπολίτες μας δεν έχουνε ιδέα τι γίνεται σε ένα κοντινό προάστιο της Αθήνας! Και ακόμη τραγικότερη είναι η αποχή των ΜΜΕ!!! Μα τι να πούμε όταν ο εργολάβος του έργου είναι το αφεντικό τους.. τι να κάνεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Elva
    Λοιπόν, γκαζάκια για ελληνικό καφέ, Βραστήρες,θερμοσύφωνες, σπίρτα,αναπτήρες και προς θεού άδεια μπουκάλια μπύρα μακρυά απο το σπίτι. Ειναι εκρηκτικοί μηχανισμοί..Αν δε στη βιβλιοθήκη υπάρχει και κανένα βιβλίο μή αρεστό, μη σου πω πως επεμβαίνει και η αντιτρομοκρατική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Swell

    Ε ολο και κατι αλλο βρισκουν, αρκει να υπαρχει ορεξη για επιδειξη πυγμης και προπαντων ..φιλελευθερες πολιτικες που καθολου περιεργως συγκλινουν oλο και περισσοτερο τα τελευταια χρονια! Αυτο λεγεται κατ αυτους σοσιαλισμος! Σκετο ανεκδοτο δλδ αν δεν ηταν τα πραγματα σοβαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλη Road

    Σ ευχαριστω για το video. Eισαι αξιεπαινη που κι εσυ και αλλοι, εστω λιγοι οπως λες, ενημερωνεστε και ενημερωνετε κι εμας που ειμαστε μακρια για το τι γινεται στη χωρα 'μας' που ολο και πιο λιγο πια αισθανομαι οτι ειναι...
    ''μας'', θα ελεγα οτι ειναι περισσοτερο ''τoυς'' και στεναχωριεμαι πολυ που το λεω, πιστεψε με, ομως ειναι αληθεια!

    Οσο για τα εκει ΜΜΕ να τα ξεγραψεις, αφου κι αυτα εχουν ξεγραψει καθε εννοια δικαιου, δημοκρατιας και αξιοπιστιας, πια... ;(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε Αντιλογε

    Eκει που φτασαμε πια στο τελος θα ειναι αδικημα να εχεις ...καφετιερα στο σπιτι σου, επειδη κι αυτο ισως χρησιμοποιηθει σαν...εκρηκτικος μηχανισμος! Α να χαθουνε πια οι φασιστες. Φανταζομαι οτι αν εχει κανεις το ''ο Αγων μου'' θα παιρνει και προαγωγη λογω ..επαγγελματικού ζήλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://antixyta.blogspot.com/2011/02/star.html

    και αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Road

    Το ανεβαζω, τωρα! Σ ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ενώ βαράνε τους κερατιώτες,ο Ρέππας περνάει στη βουλή νόμο με τον οποίο,το να μην πληρώνεις τα διόδια είναι τροχαία παράβαση και το να μην πληρώνεις εισιτήριο,πλημμέλημα.Το υπαλληλίκι τους είναι πλέον απροκάλυπτο αλλά νομίζω ότι αυτές οι σπασμωδικές αντιδράσεις δείχνουν ότι κάτι έχει αρχίσει και τρομάζει τ' αφεντικά.Φοβάμαι ότι ο αυταρχισμός και η βία θα χτυπήσουν κόκκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. elva,χαιρομαι που σημερα βλεπω πολλες αναρτησεις για τη Κερατεα.Νομιζω εσυ ειχες ξαναγραψει σχετικα παλιοτερα,

    ειναι το μεγαλο θεμα αυτη η στρατιωτικη εισβολη εκει και,οσο μπορουμε ο καθενας απτη μερια του,οφειλουμε να το αναδειξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν...Για οποιονδηποτε λογο....
    δεν εχετε πεισθει, για τον αγωνα που κανουνε οι κατοικοι της Κερατεας...
    Αν νομιζετε, οτι ειναι αδικος..η καπελλωμενος απο αντιπολιτευτικες τακτικες...
    Αν υποστηριζετε...Οτι τα αριστερα κομματα που στηριζουν το κινημα στην Κερατεα...Το κανουν γιατι δεν ειναι υπευθυνα...Επειδη δεν προκειται να κυβερνησουν ποτε...

    ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ....ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ...

    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ..."μετα"...

    Κι αν ειστε πασοκοι...
    Ρωτηστε τον νεοεκλεγεντα δημαρχο του καλλικρατικου δημου ΦΥΛΗΣ...
    [Φυλη, Λιοσα,Ζεφυρι]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9.2.11

    Δεν θα τους περάσει, Elva. Το χουν χάσει το παιχνίδι. Είναι δύσκολα για αυτούς τα πράγματα στην Κερατέα. Τόσο που συμπεριφέρονται ακριβώς σαν κατοχική δύναμη.

    Δυστυχώς για αυτούς η Κερατέα είναι ένας δήμος 20.000 κατοίκων. Αυτοί πόσους μπορούν να φέρουν για να ξεριζώσουν το δίκιο, τον αγώνα; Γιατί οι Κερατιώτες τόσοι θα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα φιλε Σελιτσάνε

    Εχετε δικιο για την εμμονη τους σε γελοιες και σπασμωδικες αντιδρασεις σε στυλ υπαλληλισκου, αλλα τετοιοι που ειναι δε περιμεναμε και τιποτα καλυτερο!....Αντε να τα μαζευουν.. Eχω, δε, την αισθηση οτι μας εχουν κατσει στο σβερκο ηδη ...μια επταετια και βαλε! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε celin

    Ναι ειχα αναφερθει και παλιοτερα. Ευτυχως κι αλλοι χθες ανεβασαν αναρτησεις για τη Κερατεα και ας ελπισουμε οτι τουλαχιστον μαθαινει κανεις τι ισχυει,γιατι αν περιμενει απο τα ΜΜΕ τοτε.. για το μονο που θα πληροφορηθει ειναι οτι ΟΛΑ ειναι..
    Against the law, oπως λενε οι Wilco, στο τραγουδι τους.
    Το ξερεις μηπως; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φιλε μαχαιρη

    Καλημερα. Υπαρχει κανεις που να διαβαζει τι πραγματικα ισχυει και στη Κερατεα και αλλου και να πιστευει οτι ο αγωνας που κανουν οι κατοικοι ειναι αδικος, ή καπελλωμενος; Τοτε δεν εχουν ιδεα απο τη κατασταση, οποτε ας μην ασχολουμαστε κι εμεις μαζι τους. Οταν υπαρχουν ολα τα μεσα για να πληροφορηθει καποιος κι εκεινος διαλεγει να βλεπει ειδησεις που μονο ..ειδησεις δεν ειναι, τοτε ας...προσεχε!
    Κανω λαθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. xairetismata

    Μακαρι να εχεις δικιο, φιλε Παυλο, και ας ελπισουμε οτι οι 20.000 κατοικοι θα γινουν περισσοτεροι, οταν βρουν συμπαρασταση και απο αλλους που δεν ειναι αναγκαστικα κατοικοι της Κερατεας, αλλα ειναι κατοικοι αυτης της χωρας και βλεπουν οτι αν αφησει κανεις τα πραγματα στα χερια τους θα καταληξουμε ολοι.. υπο κατοχη, οπως η Κερατεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)