29.3.11

Φάρμακα & άνθρωποι για τα...σκουπίδια!


Θυμαστε τι ειχε γινει περισυ με τη προπαγανδα για τα εμβολια κατα της γριπης; Διαβασα οτι συμφωνα με σουηδική οπως και αντιστοιχη φινλανδικη μελέτη το εμβόλιο γρίπης Pandemrix αυξάνει τον κίνδυνο  ναρκοληψίας σε παιδιά και νέους. 
Ο κίνδυνος για ατομα κάτω των 20 ετών που εμβολιάστηκαν με το Pandemrix μπορεί να είναι τέσσερις φορές υψηλότερος σε σύγκριση με μη εμβολιασμένα ατομα σύμφωνα με τη μελέτη! 
Κι ομως περισυ κανεις υπεθυνος δεν μιλησε για τετοιους κινδυνους, ουτε διστασαν να τα προτεινουν σε ...εκατομμυρια πληθυσμου σε ολη την ΕΕ! 

Πιστευω οτι κατι που πρεπει καταλαβουμε ολοι καλα ειναι να μην εμπιστευομαστε οτι μας λενε, γιατι δεν μας λενε την αληθεια, ή δεν μας τη λενε ολη! 
Ειδαμε, εξ αλλου, τι ελεγαν και στην Ιαπωνια οι αρχες τις πρωτες ημερες και σε τι ...τραγωδια εξελιχθηκε η κατασταση μετα. Κι ομως εκει ακουγοντουσαν μονο...καθησυχαστικα λογια! Τωρα δε ξερω πως και αν συνεχιζουν να τους ...καθησυχαζουν!

''The Truth is Out There'' ελεγε και ξαναλεγε ο συμπαθης, κατα τα αλλα, agent Mulder στο θρυλικο...''X-files'', αν θυμαστε, αλλα μηπως ειχε κι ενα...δικιο;

Σημερα μαλιστα διαβασα στην εφημεριδα Svenska Dagbladet οτι δεν είναι μόνο στην Ιαπωνία που παρατηρειται ραδιενέργεια στο νερό! Τα υπόγεια ύδατα της ...Σουηδίας περιεχουν από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις ουρανίου στον κόσμο!

Οι ερευνητες ανακαλυψαν  ίχνη ουρανίου στις αρχές του 2000, μετα απο είδηση ότι μια ομάδα ...Ιταλών στρατιωτών επάσχαν από ...λευχαιμία οταν επεστρεψαν απο το Κοσσυφοπέδιο, οπου υπηρετουσαν. Υπηρχαν υποψίες ότι οι στρατιώτες ειχαν εκτεθει σε ακτινοβολία από τις πυρηνικές κεφαλές που ειχαν χρησιμοποιηθει στον εκει πολεμο.

Όταν ομως πηραν δειγματα απο ...Σουηδους στρατιώτες, φαίνεται ότι αυτοί που επεστρεψαν απο τα Βαλκάνια είχαν...πολύ λιγότερο ουρανιο στα ούρα τους απ ο τι πριν να πανε στο Κοσσυφοπεδιο!!

Ετσι σημερα φθασαμε να μαθουμε οτι 210.000 Σουηδοι πινουν/με (;) νερο που περιεχει...ουρανιο σε τετοια ποσοτητα που μπορει να βλαψει τα ....νεφρα!

Οι αλλες χώρες της ΕΕ καθυστερουσαν, λεει η εφημεριδα, για πολλά χρόνια τη προταση της Σουηδιας για ελεγχους και κανονισμους της περιεκτικοτητας του νερου! Τώρα ο Οργανισμος προστασιας τροφιμων (Livsmedelsverket) σκοπευει να επιβάλει αυστηρότερους κανόνες ελεγχου του Σουηδικου πόσιμου νερου και ας ελπισουμε, οτι και οι υπολοιπες χωρες της ΕΕ θα επιβαλλουν αντιστοιχους τοπικους ελεγχους!

Ειδατε ποσο πολυ αξιζει η ζωη μας για τους πολιτικους, απανταχου!

Υ.Γ 
Α, και πριν το ξεχασω ο τιτλος...σκουπιδια μου θυμησε τη ....Θεσσαλονικη και το προβλημα που εχει ο δημαρχος τους, που απ ο τι φαινεται δε ξερει τι να τα κανει! Ας τα στειλουν στη..Σουηδια να τα βαλουμε στο...Μουσειο!


16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29.3.11

    Καλησπέρα !

    Όχι μόνο δεν μας λένε την αλήθεια, αλλά μας λένε και ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ !

    Για όλα τα θέματα !

    Μέχρι να ξυπνήσουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα faro!

    H αληθεια, απ ο τι εχω καταλαβει, οτι δεν ειναι αρεστη, δυστυχως, οσο κι αν ενημερωνει κανεις, οσο κι αν προειδοποιει, πολλοι θελουν να μενουν στις ...ψευδαισθησεις τους οτι ζουμε σε ενα κοσμο οπου τα κρατη ενδιαφερονται για τους πολιτες τους, οταν η αληθεια ειναι οτι για το μονο που ενδιαφερονται ειναι το κερδος!
    Πως θα δουλεψουν οι..επιχειρησεις τους, αν μαθουμε την αληθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. elva,κυκλοφορουν διαφορα στο διαδικτυο,τα περισσοτερα αποτελουν συνωμοσιολογια αλλα πιστευω πια οτι οι αληθειες ειναι περισσοτερες απο τα ψεμματα.Κ διαβαζοντας τα οσα πολυ σημαντικα γραφεις για το νερο
    (που μονο συνωμοσιολογια δεν ειναι),
    εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι μαλλον αποφασισαν να ξεφορτωθουν ειτε με τον εναν τροπο ειτε με τον αλλον,το 70% με 80% του πλανητη,
    μαλλον τους ειμαστε πια περιττοι.

    Ειτε θελουν οικονομικη ειτε ακομα κ φυσικη εξοντωση,ενα ειναι το βεβαιο:αν δεν τους φαμε ζωντανους,θα φανε εμας ζωντανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχως αυτη ειναι η πικρη αληθεια...
    Και οχι μονο για πολιτικους, για μεγαλες επιχειρησεις, για διαφορους σουπερ λεφταδες, ακομα και για θρησκευτικους αρχηγους, δεν ειμαστε παρα μερικα "νουμερα"...
    Το κακο εχει αρχισει εδω και παρα πολυ παλια, και συνεχιζει...
    Εαν δεν εχεις δει το φοβερα σοκαριστικο ντοκιμαντερ "King Leopold's Ghost" προσπαθησε να το δεις. Δυστυχως δεν δωσανε αδεια για να παιχτει στους κινηματογραφους στην Αμερικη, φανταζομαι δεν ηθελαν να το δει ο κοσμος...

    http://www.kingleopoldsghost.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλησπερα celin

    Και εγω δε θελω να πιστεψω τετοια τραβηγμενα σεναρια, αλλα τι να υποθεσει κανεις οταν βλεπει κρατη που υποτιθεται οτι εχουν τεχνογνωσια και οικονομικη δυνατοτητα να διορθωσουν τα ''κακως κειμενα'', παρ ολα αυτα ομως αφηνουν τον κοσμο στο ελεος των πυρηνικων,των διαφορων αρρωστειων και των επιπτωσεων τους μονο και μονο για το κερδος των λιγων που υπερεχει απο τις ζωες των πολλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εphemeron

    Εριξα μια ματια στο link και δειχνει πολυ ενδιαφερον το ντοκυμαντερ ''King Leopold's Ghost" που αναφερεται στο Κονγκό και στη ..''καλη μεταχειρηση'' του λαου εκει απο τους ...φιλεσπλαχνους Βελγους! Γνωστοι αποικιοκρατες κι αυτοι και μη ..εξαιρετέοι! Μετα ας μην απορει κανεις γιατι δεν ηθελαν να προβληθει η ταινια στις ΗΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29.3.11

    "det kommer 180000 svenskar som hämtar vatten från enskilda, bergborrade brunnar som också har för höga halter"

    Καλά οι σούπερ-τέλεια οργανωμένοι Σουηδοί πίνουν νερό από γεωτρήσεις; Παράξενα πράματα...

    Και εντάξει δεν νομιζω ότι επρόκειτο περι καποιας μοχθηρής συνομωσίας...απλώς οι κάτοικοι της Uppsala ήταν και είναι υγιείς οπότε δε σκοτίστηκε κανείς ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29.3.11

    Καλησπέρα πέρα για πέρα... Ώστε έτσι εκεί στην πεπολιτισμένη Σουηδία, ε; τι λες βρε παιδί μου...
    Αναρωτιέμαι αν εδώ στη Σαλονίκη, που οι γειτονιές μας γίναν πιο χρωματιστές απ τις πλαστικές σακούλες του Μασούτη, είμαστε καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oi κλασσικοί της πολιτικής οικονομίας Μαρξ και Ενγκελς, έχουν καταγράψει με τέτοια σαφήνεια και επιστημοσύνη την αδιέξοδη πορεία του καπιταλιστικού συστήματος.
    Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο και πρωτότυπο να ειπωθεί.Είναι πράγματι τόσα πολλά αυτά που ακούγονται και πλασάρονται σαν καινοφανή.
    Και ίσως θα μπορούσε κάποιος να τα εκλάβει και σαν τέτοια, μιας και μέσα από το αναμάσημα και ταυτόχρονα την παραχάραξη και την παρερμηνεία των θέσεων και των αναλύσεων των Μαρξ και Ενγκελς επιχειρούν να παραπληροφορήσουν και να αποπροσανατολίσουν.
    Όσον αφορά την εξέλιξη της πορείας του καπιταλιστικού οικονομικού συστήματος οι Μαρξ και Ενγκελς αναφέρουν.
    Ο καπιταλισμός έναν τρόπο έχει για να ξεπεράσει την γενικευμένη του κρίση. Τον αφανισμό μέρους των παραγωγικών δυνάμεων.
    Αυτό έκανε ο καπιταλισμός στην μεγάλη κρίση του 29 αυτό κάνει και σήμερα.
    Με άλλες μεθόδους τότε, με άλλες μεθόδους σήμερα.Και είναι ικανοί για τα πάντα.Είναι αδίστακτοι.
    Αυτός είναι και ο λόγος που προβάλει η ιστορική ανάγκη ο λαός οι εργαζόμενοι να αντισταθούν, να παλέψουν για να ανατρέψουν αυτά τα σχέδια του κεφαλαίου.
    Διαφορετικά ένα θα είναι το αποτέλεσμα:Να χαθεί ένα μεγάλο μέρος της εργατικής τάξης και όσοι απομείνουν να θρηνούν για την ζωή τους, πάνω σε ερείπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι τα θέλετε;Εδώ ο ΓΑΠ είδε χθες σημάδια ανάκμψης της ελληνικής οικονομίας!Και στη δική μας δουλειά,εδώ και μερικά χρόνια,προσπαθούν με λύσσα να ενοχοποιήσουν το αμάλγαμα(μαύρα σφραγίσματα)για διάφορα-έως και καρκίνο-γιατί στις εταιρίες συμφέρει να πουλάνε τις ακριβότερες ρητίνες(άσπρα σφραγίσματα).Κι επειδή επιστημονικά δεν μπορούν να το τεκμηριώσουν,μετέρχονατι τους γνωστούς επικοινωνιακούς τρόπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαλωσηρθες fileasphogg

    Γιατι εσεις που δεν ειστε...."σούπερ-τέλεια οργανωμένοι" δεν πινετε νερο από γεωτρήσεις; Δεν το θεωρω καθολου παράξενο πράγμα...

    Δεν ξερω αν προκειται περι.... "μοχθηρής συνομωσίας", προκειται ομως περι αποκρυψης σοβαρων στοιχειων που εχουν σχεση με την υγεια χιλιαδων κατοικων της Σουηδιας και εγω τουλαχιστον που μενω εδω το θεωρω πολυ σοβαρο να πινω νερο με υψηλη περιεκτικοτητα..ουρανιου (!) το οποιο κανεις δε ξερει ακριβως τι ειδους επιπτωσεις μπορει να εχει στην υγεια του κοσμου!

    Γιατι δεν μας ενημερωσαν οι υπευθυνοι εφοσον το γνωριζαν ηδη απο το 2000;

    Οσο για τους κατοικους της... Uppsala θα μου επιτρεψεις να πω οτι μονο αν ειναι κανεις ερευνητης, γιατρος, ή καποιας αλλης σχετικης ειδικοτητας, μπορει να εκφερει γνωμη περι της υγειας των ....αλλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερα Αλέξανδρε Δελάρζ

    Ετσι και μη χειροτερα, αν και ξερεις και οι Σουηδοι οπως δυστυχως και οι ....Ιαπωνες εχουν το κρατος τους σε μεγαλη εκτιμηση και εχει γινει τετοια προπαγανδα, κι εδω, απο χρονια, ωστε-αντιθετα απο εμας- πολυ λιγοι πραγματικα κατακρινουν το κρατος, επειδη το εμπιστευονται!

    Bεβαια δεν πιστευω οτι αυτο θα περασει ετσι εφοσον εχει γραφει στις εφημεριδες θα τους καλεσουν σε αντιπαραθεση και θα γινουν πιστευω συζητησεις και για αυτο το θεμα.
    Ενα καλο ειναι οτι τα κρατικα καναλια ειναι αντικειμενικα και δεν..
    "κουκουλωνουν" ειδησεις, οπως συνηθως γινεται στην Ελλαδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλη blackbedlam

    Οι Μαρξ και Ενγκελς, τα εχουν πει, αλλα δυστυχως ποσοι τους διαβαζουν σημερα και το χειροτερο ποσοι πιστευουν ακομη σε ιδεες που θετουν τον ανθρωπο πανω απο το κερδος;

    Δεν εχω οπως ειπα και πιο πριν καμμια αμφιβολια οτι τους ειμαστε περιττοι και οτι απο τις ενεργειες τους καταλαβαινει κανεις οτι φροντιζουν παντα να σωζουν τις τραπεζες και οχι τους ανθρωπους!

    Απο εκει και περα τι αλλο να πει κανεις για τον απανθρωπο νεοφιλελευθερισμο της ΕΕ, εκτος απο το οτι οσοι εχουμε καταλαβει τις ...βρωμερες τους προτεραιότητες δεν πρεπει να τους αφησουμε να μας βαλουν στην ακρη, οπως τωρα προσπαυουν να κανουν και με τους κατοικους της Κερατεας και σε αλλες περιπτωσεις, οπου εχουν συμφεροντα!........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε Σελιτσάνε

    Καλα, μονο αυτος τα βλεπει τα ... σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας! ..Οραματα βλεπει;

    Οσο για το τι βλαπτει και τι δεν βλαπτει, αυτοι που εχουν συμφεροντα ξερουν ...''καλυτερα'' τι ειναι καλο και τι ειναι κακο! :(

    Ειδατε οτι τις πρωτες μερες στη Φουκουσιμα πηγαιναν να μας πεισουν οτι λιγη ...ραδιενεργεια δεν βλαπτει! Ειναι τουλαχιστον γελοιοι και εγκληματιες οσοι υπερασπιζονται
    ο τιδηποτε βλαπτει την υγεια προκειμενου να σωσουν τη ...τσεπη τους! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30.3.11

    Αγαπητή Elva:

    Μην μου ανησυχείς! Τα αποτελέσματα της πρόσληψης ουρανίου από τον ανθρώπινο οργανισμό έχουν μελετηθεί εκτενώς από τους φίλους μας τους USAανούς, πριν από μάς για μάς ;).


    Human experimentation

    Παραπέμπω στην παράγραφο "uranium experiments"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. fileasphogg

    Α, τωρα πραγματικα ...ησυχασα, αφου διαβασα για τα εξαιρετικα πραγματι αυτα πειραματα με ουρανιο, παρα τη θεληση των..πειραματοζωων! Παντα,πριν απο μας, για μας, ολα γινονται, αλλα εμεις οι.. αχαριστοι ουτε καν το..εκτιμουμε! :ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)