18.3.11

Good news! ..Ολονύκτια διασκέδαση!!



Oταν οι καιροι ειναι δυσκολοι καποιοι ανθρωποι θεωρουν λογικο να διαμαρτυρηθουν τελοσπαντων για την ανεργια και το…μπαχαλο αυτο, αλλοι ομως εχουν αλλο πιο...πρωτοτυπο τροπο...διαμαρτυριας, το ριχνουν στο... χορο και μαλιστα με ολονυκτιο ωραριο, οπως προτεινει ο δημαρχος Θεσσαλονικης Μπουταρης!

Σήμερα τα καταστήματα επιτρεπεται να παίζουν μουσική μέχρι τα ...μεσάνυχτα και oπως και να το κανεις ειναι ενα ...μεγαλο προβλημα, ομολογουμενως, το οποιο κατανοω απολυτως, ειδικα σε εποχες που οι ανθρωποι δεν εχουν ουτε δουλειες, ουτε χρηματα....

Bεβαια μη νομισετε οτι θα γινεται της... τρελλης, οπως συνηθως γινεται στην χωρα αυτη! Οχι πανε αυτα που ξερατε προ...τροικας! 
Η απελευθέρωση, που σαν λεξη ακουγεται μονο για τα ...ωραρια, πια, οχι για τους ανθρωπους, "θα συνοδεύεται από συνεχείς και συστηματικούς ελέγχους για …ηχορύπανση", ενώ η δημοτική αστυνομία και οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα προμηθευτούν ειδικά μηχανήματα μέτρησης ντεσιμπέλ, τα οποία θα λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο"!

Μαλιστα, everything is under control! Aυτο, νομιζω, θα κανει και τους πιο ...δυσπιστους απο εμας να ..πειστουμε για τη λειτουργικοτητα του κρατους αυτου και για το κοσμο που αντιθετα απ ο τι λενε για το ...νηστικο αρκουδι, χορευει και διασκεδαζει και με το παραπανω μαλιστα!

Διαβασα οτι καποιοι εκφράζουν αντιρρήσεις για την ...αποτελεσματικότητα του μέτρου, ισως λενε κάποια στιγμή ο έλεγχος να ....ατονήσει και αυτό που θα μείνει θα είναι τα μαγαζιά που θα μπορούν ανεξέλεγκτα να παίζουν μουσική νυχθημερόν"!!
Σωπατε καλε, γινονται αυτα στην Ελλαδα; 
Τωρα θυμηθηκα και το γνωστο ανεκδοτο με τη .. κολαση και τα μαστιγια,  που ταιριαζει (και) σ αυτη τη περιπτωση...

Ομως, με την ειδηση αυτη γενναται ενα ...σοβαρο ζητημα, ολοι οι αλλοι Ελληνες  που δεν ζουν στη Θεσσαλονικη, οσο ´ναι θα νιωθουν καπως ...''ριγμενοι''. Αυτοι δηλαδη καμμια ...ολονυκτια διασκεδαση; Τι αδικια!!

Ας προσεχαν, ομως, να εκλεξουν κι αυτοι ...γλεντζεδες δημαρχους, οπως οι Θεσσαλονικεις! Ετσι δεν ειναι; 


24 σχόλια:

  1. Με εβαλες σε σκεψεις να μετακομιζω. Προφανώς το ωράριο ειναι υπευθυνο που δεν διασκεδαζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λας Βέγκας θα γίνει η Θεσσαλονίκη :)))))))...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βεβαια, φιλη nefeli

    Εσυ τι νομιζες οτι φταιει; Τοσα και τοσα γινονται και ο κοσμος θελει να...ξεδωσει, αλλα να το ωραριο μας καταπιεζει! Λοιπον ποτε μετακομιζεις στη Θεσσαλονικη; Μη σου πω οτι το σκεφτομαι κι εγω, μια και η πολη αυτη ειναι παρουσιαζεται να ειναι μεσα στη...τρελλη χαρα, ενω ολη η Ελλαδα στεναζει...

    Τι ειδους...ραδιενεργεια επεσε εκει, δε ξερω, τι να σου πω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια χαρα φιλε Θαναση

    Σωστα και υπερεχει μαλιστα αφου το Las Vegas εχει κτιστει στην ερημο, ενω η Θεσσαλονικη εχει θαλασσα, οπως και Βαρδαρηδες να παιρνουν τις...
    μυρωδιες μακριαααααααα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mάλλον Ελβα ο Μπουτάρης, ως ευαίσθητος άνθρωπος, έχει καταλάβει ότι στην κατάσταση αυτή μόνο με την τρέλα μπορούμε να τη βγάλουμε "καθαρή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω παλι με τη σειρα μου σκεφτομαι...
    Οταν δεν εχω χρηματα, και σχεδον δεν εχω φαγητο στο τραπεζι (προσωπικα εχω περασει στο παρελθον τετοια κατασταση...) που θα βρω τα χρηματα να παω να τα πεταξω σε διασκεδαση;
    Αυτο θα ηθελα να μου πει καποιος πως γινεται... ειναι αλλο ενα απο αυτα τα Ελληνικα θαυματα που γινονται μονο στην Ελλαδα;
    Δεν εχουμε λεφτα οποτε παμε να διασκεδασουμε;... φοβερο...
    Μονο στην Ελλαδα!
    Σπαστε τα πιατα στα μπουζουκια, γιατι δεν εχουμε να βαλουμε φαγητο στα πιατα να φαμε!
    Και περιμενουμε να παει μπροστα αυτος ο τοπος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Swell

    Πολυ ...φιλοσοφημενα πραγματα, η συμπρωτευουσα,Swell!
    Eμεις οι υπολοιποι που βλεπουμε το θεμα διασκεδαση ετσι..πεζα, ειμαστε πολυ...'οutwatered'(!) (εχεις ακουσει βεβαια τη.. μεταφραση του..''ξενερωτοι''!) ;P

    Kαι μη χειροτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ephemeron

    Ετσι λεει η λογικη, αλλα εδω μιλαμε για βολεμενους που δεν τους αγγιζει τιποτα, εχουν τα προβληματα τους λυμμενα, οποτε τι να κανουν οι ανθρωποι βγαινουν να...ξεσκασουν απο τη βαρεμεαρα τους!
    Ξερεις τι ειναι να εχεις χρηματα και να μη ξερεις πως να τα πρωτοχαλασεις; Ειναι ενα ..ΜΕΓΑΛΟ προβλημα, οπως καταλαβαινεις!

    Ευτυχως στη... Θεσσαλονικη δε θα το εχουν, πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αστα Elva τα παιδια να διασκεδασουν...
    να πουλησουν, και τα γελαδια και τα γιδια, και να πανε να τα σπασουν στα μπουζουκια!
    Μετα... οταν μεινουν οι τσεπες αδειες μη στεναχωριεστε... θα ζητησουν δανεια...
    Κι οταν αρνηθουν να τους δωσουν τα δανεια, θα βγουν στους δρομους με τα τρακτερ...
    Κι οταν τους δωσουν τα δανεια, απο τη χαρα τους, θα πανε παλι στα μπουζουκια να τα σπασουν...
    Το κερασακι πανω σ'αυτη την τρισαθλια τουρτα, ειναι το οτι το επομενο πρωϊ ξυπνανε ολοι αρωστοι απο το ολονυκτιο πιοτο και τα σπασιματα, και αναρωτιονται τι αραγε να φταιει που δεν ειναι καλη η κατασταση... ελα ντε, τι να φταιει;
    Εγω παντος νομιζω... οτι φταινε οι Γερμανοι γι ολα αυτα!
    Κακουργοι Γερμανοι που σπρωχνουν τους Ελληνες να πανε να τα σπανε στα μπουζουκια καθε βραδυ, για να ξεχασουν τους καϋμους τους, και οτι δεν εχουν ψωμι να φανε!
    Κατσε βρε Elva, να παω κι εγω στο γαλλικο εστιατοριο της πολης να σκασω 400 δολαρια το πιατο, για να ξεσκασω κι εγω και να ξεχασω τα ντερτια μου, οχι τιποτα αλλο... ετσι να αισθανθω κι εγω λιγακι Ελληνας βρε παιδι μου!
    Καλο Σαββατοκυριακο!

    ΥΓ Να θυμηθουμε και το τραγουδακι;
    "I was happy in the haze of a drunken hour
    But heaven knows I'm miserable now"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18.3.11

    Γλέντια ολονύχτια, δημοτικό κανάλι να παίζει τσόντες, Ψωμιάδης, Μπουτάρης, Άνθιμος... Ω, ναι, η Σαλονίκη είναι καταπληκτικό μέρος να ζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλη η Ελλάδα ζει με δάνεια! Τελευταία δεν σιχτιρίζω μόνο με τους πολιτικούς, αλλά κυρίως με τους πολίτες! Συνέχεια τους είμαστε και εμείς! Απογοήτευση, βλαχειά. Συγνώμη αλλά δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η κοινωνία να αλλάξει. Έχει αποχαυνωθεί όσο δε πάει άλλο. Κρίμα γιατί κάποιες εξαιρέσεις πνίγονται, ασφυκτιούν και χάνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε Ephemeron

    Nα διασκεδασουν, ποιος λεει οχι; Απλα δεν καταλαβαινω γιατι χρειαζεται κι εκει...επιμηκυνση, και ειδικα στη θεσσαλονικη; Εκει δλδ. ο κοσμος ζει..εκτος τοπου και χρονου;
    Εχουν χρηματα και δουλειες, εχουν λυσει ολα τα αλλα προβληματα τους και τωρα ασχολουνται με τα ωραρια της..διασκεδασης; !!
    Αυτες ειναι προκλησεις για ολους τους αλλους πολιτες που πολλες φορες δεν εχουν ουτε να πληρωσουν βασικους λογαριασμους....
    Στη θεσσαλονικη πρεπει ομως να διασκεδαζουν ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ!
    "Δεν εχoυν ψωμι , ας φανε, τοτε, παντεσπανι!", αυτο μου θυμιζει, φιλε Εphemeron!

    Καλο Σαββατοκυριακο, επισης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλωσηρθες Αλέξανδρε Δελάρζ

    Ακριβως! Οσο για...τσοντες τις βλεπει ολη η Ελλαδα και απο αλλα καναλια, καθημερινα στις 20.00, αλλα οταν αναφερεις τον ..Ανθιμο, δεν κρατιεμαι, θα μετακομισω εκει μιλαμε!
    Μια ακομη πολη που δε θα αντεχα, απ τη πολυ (και high)... κουλτουρα! ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλη roadartist

    Φυσικα και φταινε οι πολίτες, εχεις απολυτο δικιο! Δεν ξερω αλλα ας ελπισουμε οτι δεν ειναι ολοι σαν τα κακα παραδειγματα που αναφεραμε. Θελω να ελπιζω οτι κάποιες εξαιρέσεις που οπως λες πνίγονται, ασφυκτιούν και χάνονται θα ενωσουν τις φωνες τους ωστε να γινουμε περισσοτεροι και να μην αισθανομαστε μειοψηφια στη χωρα!
    Ειναι φοβερο αυτο που συμβαινει, αλλα ισως εχουμε κι εμεις που αγανακτουμε, ενα μεριδιο ευθυνης, δε ξερω.

    Καλο σαβ/κο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19.3.11

    Κάλεσμα για συμμετοχή
    http://wp.me/P1rnBY-b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι λόγια να βρει να πει κανείς.Τώρα και επίσημα έγινε η πολεμική επίθεση στην Λιβύη.Μετά από έκτακτη σύνοδο κορυφής στο Παρίσι.
    Ο Σαρκοζί έκανε διάγγελμα και έστειλε τελεσίγραφο, αλλά και μαχητικά βομβαρδιστικά, που βομβάρδισαν ήδη την Βεγγάζη.
    Η Ελλάδα δήλωσε την συμμετοχή της στα πλαίσια του ΝΑΤΟ.
    Άντε να δούμε πόσο και πόσα ακόμη θα δεχτούν οι λαοί σε βάρος τους.'Αντε να δούμε οι μανάδες των παιδιών που θα πυλοτάρουν τα Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη, που θα επανδρώσουν την φρεγάτα και τα ελικόπτερα που θα πάρουν μέρος,τα παιδιά που συμμετέχουν στις ομάδες έρευνας και διάσωσης και στις δυνάμεις "ανορθόδοξου πολέμου" τι θα κάνουν αυτές οι μανάδες θα αισθανθούν περήφανες άραγε;
    Που θα μπορέσουν να κρύψουν τους φόβους για τα παιδιά τους, την αγωνία, την ανασφάλεια, τον τρόμο.
    Βλέπεις δεν πιστεύω και στον Θεό για να πω "ο Θεός ας τους δίνει δύναμη"
    Συγνώμη Elva μου που δεν στέκομαι στο κείμενό σου αλλά βλέπεις τα γεγονότα μας ακυρώνουν το προηγούμενο δευτερόλεπτο της ζωής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Elva καλησπερα, τωρα το πηρα χαμπερι οτι ανοιξες ξανα τα σχολια.
    Ενορχηστρωμενοι, μ......, εδω ο κοσμος δεν εχει τ'αναγκαια, για το φαι, την υγεια, τις υποχρεωσεις, και ο η......, ο Μπουταρης λεει λογια του.............................οινοπνευματος.
    Σημερα ξεκινα πολεμος στην Μεσογειο, αυτος................χαρωπα τα δυο χερια τα χτυπω.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ, μικροπολιτικοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20.3.11

    Καλά τα ... γλέντια !
    Και τα ... ξενύχτια !

    Δεν μας λέει όμως ο ... πολύς Μπουτάρης :
    1. Θα παρέχει τα κρασιά του δωρεάν ;
    2. Ποιος θα πληρώνει το λογαριασμό ;

    Γεια χαρά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά, ακόμα και στον τομέα της διασκέδασης, οι μικροί θα υποκύψουν στο τσουνάμι του σκυλάδικου και όλων των θηρίων της αντικοινωνικής κλαμποδιασκέδασης. Αλλά έννοια τους και οι μέρες τους είναι μετρημένες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kαλωσηρθες greektroit

    Σ ευχαριστω για τη προσκληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kαλησπερα Black Bedlam

    Κανενα προβλημα που δεν σταθηκες στο κείμενό εφοσον αυτο που σχολιασες ειναι πολυ πιο σημαντικο απο το κειμενο που ειχα γραψει πριν εξελιχθουν τα γεγονότα οπως δυστυχως εξελιχθηκαν με τη πολεμικη επιχειρηση στη Λιβυη!

    Αφησα σχολιο στο δικο σου blog.

    Καλο βραδυ, φιλη ΒΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φιλε Δημητρη

    Σιγουρα θα πρεπει να ντρεπονται που σερνουν την Ελλαδα οπως κι αλλους λαους σε πολεμικες περιπετειες, αλλα ειναι ευθυνη και των Ελληνων να διαμαρτυρηθουν αν δεν θελουν πολεμο και μαζι ο τι ασχημες συνεπειες μπορει αυτο να εχει!
    Δε ξερω ομως κατα ποσο πια βγαινει ο κοσμος να διαμαρτυρηθει οταν εχει ηδη τα χιλια δυο προβληματα μεσα στη χωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλε faro

    Mια χαρα θα ηταν αν ...κερνουσαν.... κρασια Μπουταρη και λογαρισμο (!) σε οσους διασκεδαζουν ολονυκτια!
    Τοτε ειναι που δεν θα εμενε κανεις σπιτι στη Θεσσαλονικη! ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φιλε ακαλεστε

    Μακαρι να εχεις δικιο για τις μετρημενες μερες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)