23.3.11

STOP στα ..γιαουρτώματα, (εν όψει εθν.επετείου!!)


"Τον τελευταιο καιρο, ρε Κωτσο, δε προλαβαινουμε να τρεχουμε πισω απο πολιτικους, λογω...γιαουρτωματων" ειπε ενας αστυνομικος σε φιλο του και η ειδηση εφθασε απο στομα σε στομα μεχρι τη ...Σουηδια, μεσω γνωστων που δεν πιστευαν κι αυτοι οτι ο αστυνομικος ειχε παρει εδω και καιρο μια ολιγοημερη αδεια, αλλα τελικα ανακληθηκε....λογω γενικου συναγερμου και φοβου για επιθεσεις το τριημερο της 25ης Μαρτίου! 
Tωρα μαζι με την αδεια ανησυχει οτι θα χασει και τη ....γκομενα, αλλα για να πω την αληθεια, ουτε το ενα ουτε το αλλο με στεναχωρει καθολου!


Δε ξερουν σε ποιους και που να τους.....πρωτοστειλουν, μαθαμε. Ti προβλημα κι αυτο σε μια δημοκρατια! Αφηστε που αρχισαν καποιοι να ζηλευουν επειδη σου λεει γιατι να φαει γιαουρτωμα ο ...ταδε και να μη φαω κι εγω; Πιο..μουρη ειναι αυτος απο εμενα, εγω που ειμαι ανωτερος σε αξιωματα δεν  πρεπει να φαω εγω τα πιο πολλα; Ακους εκει, διακρισεις  ο κοσμος! 


Πισω στο θεμα μας, ομως, το συγκεκριμενο ..."οργανο της ταξης" (τροπος του λεγειν), υπηρετει σε κωμοπολη στα συνορα και δεν καταλαβαινε γιατι ανακληθηκε και η δικη του αδεια, αφου δεν κανουν εκει παρελασεις, ειπε στους γνωστους του, ουτε εχει πατησει και ουτε προκειται να πατησει ποτε το ποδι του κανεις απο τους επισημους.... γιαουρτωμενους!
Εδω δεν πατουσαν σε εποχες "π.γ", (προ γιαουρτωματος), τωρα θα πατησουν που τα πραγματα εγιναν πιο...ρευστα;

Παρ ολα αυτα ως …συμπαρασταση στους αλλους αστυνομικους που εχασαν κι αυτοι τις αδειες τους (και φανταζομαι οτι τωρα κλαινε πολλες γκομενες!), του ειπαν οτι μετα τη περιπτωση της Κερατεας που τα ΜΑΤ ...φύλαγαν τον αντιπρόεδρο που είχε πάει να φάει σουβλάκια, σε ταβέρνα υπαρχουν, πια...σαφείς εντολές για την οργανωση καλυτερων επιχειρησιακων πλάνων!
Συγκεκριμενα του ζητησαν να κανει μια βολτα μεχρι το μοναδικο...σουπερμαρκετ της κωμοπολης και να καταγραψει λεπτομερως τον αριθμο πωλησης γιαουρτιων και κυριως απο ποιους ειχαν αγοραστει την προηγουμενη ημερα!! Πονηρεψαν τα πραγματα.....

Αφηστε που σε μια ακομη ....εγκυρη εφημεριδα, (δε θυμαμαι ποια, εχετε τοσες πολλες, στην Ελλαδα!), διαβασα την ειδηση οτι αρκετοι πολιτικοι εχουν κανει μεγαλες παραγγελιες σε εταιρεια που ραβει ...πλαστικοποιημενα ρουχα και...ποδιες!
Βεβαια, θα ειναι κριμα ανημερα επετειου της 25ης Μαρτιου, να μη τους δουμε να φορουν τα σινιε κοστουμακια που συνηθως φορουν, οσοι τσπ εχουν διαστασεις για ...κοστουμι, ή τα συνολακια για τις κυριες του ΠΑΣΟΚ, που συναγωνιζονται σε στυλ τις συναδελφους τους της NΔ,  ή και του ΛΑ.Ο.Σ και πως τα καταφερνουν να δειχνουν ολες ως.. αρτι αφιχθεισες απο ...κομμωτηριο!

Εχετε παρατηρησει οτι δεν πεταει ...τριχα στο κεφαλι τους, (οχι σαν τις δικες μας εδω που ειναι  συνηθως ατιμελητες), αυτες στην Ελλαδα ουτε με θυελλα...8 μποφωρ δε χαλαει το μαλλι τους, αφου αρκετες κομμωτριες στη προσπαθεια τους να τις ...ξεφορτωθουν (επιτελους), απο πελατισσες αδειαζουν πανω στο κεφαλι τους ολο το ...σπρέι λακ, ειδικα οταν σκεφτουν οτι οπου να ναι τον αλλο μηνα ερχεται και η απολυση απο το κομμωτηριο του ...Μεσιε Λαλακη, που χτενιζει ολο τον...καλο κοσμο..
Ετσι, φανταζομαι, οτι με δυσκολια απωθουν...σατανικες σκεψεις που περνουν απο το μυαλο τους οπως τη παρακατω: 
"Και τι δε θα δινα ν αναβα, αυτη τη στιγμη, ενα τσιγαρο! "


14 σχόλια:

  1. Elva καλημέρα!Δεν ρίχνουν γιαούρτια σε πολιτικούς,σε κάδους ανακύκλωσης όμως επιβάλλεται,ά,ο πολιτισμός,πολιτισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια χαρα φιλε Τriton

    Α,εσεις στο Βελγιο, μαλλον δε ξερετε τι γινεται στην Ελλαδα με αυτη τη... νεα ..ταση! ;)
    Ποια ανακυκλωση; Αλλα και να ηθελαν μηπως υπαρχουν ..καδοι σε ολες τις περιοχες; ;(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν,υπάρχουν!Κύμβαλα αλαλάζοντα τα λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ ξέρω ότι αν ήθελαν να εξαφανίσουν τον συριζα από τον πολιτικό χάρτη αρκούσε να διώχναν τον Πάγκαλο...
    Στο μαλλί ρίχνουν σίλερ και ξυλοβερνίκι με το πιστόλι(του μπογιατζή,όχι το άλλο).
    Αν ήθελαν ανακύκλωση,στον Πάγκαλο θα έπρεπε να ρίχνουν πατσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαμένα πάνε τα γιαούρτια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Elva φιλη μου, να ηταν μονο το γιαουρτι, παει στο................1,80 ευρω εχει, ειδικα ο Παγκαλος, οπου κατσει να φαει, παει ο λογαρισμος στα υψη, αληθεια ποιος πληρωνει τετοιους λογαριασμους, αλλα αντε ας το παραβλεψουμε και αυτο, γιαουρτι και λογαρισμος ταβερνας γυρω στα 400 ευρω----Παγκαλος ειναι αυτος----αλλα τωρα εχουμε και το κοστος του λεωφορειου των ματ, λαστιχα, πετρελαιο, φθορες, μεροκαματο σε καθε ανθρωποφυλακα-δαρτη και απο κοντα, εξοδα ο δημος για υδροφορες, νερα, σκουπες, προσωπικο, για καθαρισμα του δρομου, ασε τα καθαριστηρια για τα γιαουρτλου ρουχα.
    Προταση, μην πετατε γιαουρτια, κοστιζουν πολλα και που να βρουμε να ''ξεχρεωνουμε'', στις μερες μνημονιου.
    Οχι αλλα ΝΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24.3.11

    Εγώ έχω τη γνώμη ότι αυτή η υπόθεση με τα γιαούρτια, έχει να κάνει με την ... διαφήμιση του συγκεκριμένου προϊόντος !!!

    Καλημερούδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εlva,Oχι κ σατανικη σκεψη το λαμπαδιασμα των μαλλιων πχ της Διαμαντοπουλου!
    Αλλωστε ειμαστε υπερ της ισοτητας ων φυλων,επομενως και οι γυναικες-Υπουργοι εχουν το ιδιο δικαιωμα στη ξεφτιλα και τις πραξεις αποδοκιμασιας με τους αντρες,
    σωστο θα ειναι λοιπον να τους ξεφτιλισουμε ολους ανευ διακρισεων φυλετικων,σεξουαλικων η δε ξερω κ εγω τι αλλο,
    απο τη στιγμη που ανηκουν στη συμμορια της Κυβερνησης,"βαρατε" αλυπητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα φιλε Triton

    Ο, τι πειτε, δε χαλαμε χατηρια! ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε Σελιτσάνε

    Καλη ιδεα, γιατι δε το προτεινετε τοτε στον ...ΣΥΡΙΖΑ;
    Στο μαλλι ουτε και ξερουν πια τι ριχνουν για να μη το ...παρει ο ανεμος!
    Ειστε εξπερ και στην...ανακύκλωση, βλεπω! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα ange-ta

    Κι εγω αυτο πιστευω!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε Δημητρη

    Ας δουμε καλυτερα πως θα ξεμπλεξουμε ετσι οπως ειμαστε μεχρι το λαιμο στα χρεη και εφθασαν να ξεπουλανε ο τι εχει απομεινει ...ελληνικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα φιλε Farο

    Δεν εχεις κι αδικο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε celin

    Εννοειται οτι ειμαστε υπερ της ισοτητας, ειδικα μαλιστα οταν.. βραζουν στο ιδιο καζανι! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)