6.4.11

«Ού...μπλέξεις!»/ Tell me who your friends are and...


Kατι ειχα ακουσει για τον περιβοητο Soros που τελευταια βρεθηκε να ειναι συνεδρος και συνδαιτημονας κυβερνητικων γευματων, αλλα μεχρι τελευταια αγνοουσα τα υπολοιπα κομματια του ...puzzle και ετσι απο...περιεργεια, (οχι απο...καχυποψια! ) εψαξα στο  Ιnternet. 

Φυσικα, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο,  ετσι απλα μετεφρασα τα οσα ενδιαφεροντα στοιχεια διαβασα. Tα υπολοιπα τα αφηνω στη κριση σας...

Ο ρεπορτερ Glenn Beck σ ενα video 7´,  που μπορειτε να δειτε, πιο κατω, κανει το πορτραιτο του George Soros, το οποιο ειναι πραγματι πολυ αποκαλυπτικο! 

Καποιοι αναλυτες, αλλοι τους λενε και ...συνωμοσιολόγους, πιστευουν οτι ο Soros πάει να "xτυπησει" το αμερικανικό δολάριο, όπως εκανε και στη βρετανική λίρα στα 1992.


Τι ισχυριζονται για τον Soros

1. Γκρεμιζει νομισματα και καθεστώτα (Μ.Βρετανία)

2. Χρηματοδοτει επανάστασεις στην Τσεχική Δημοκρατία, την Ουκρανία και τη Γεωργία

3. Σκηνοθετησε πραξικοπήματα στη Σλοβακία, την Κροατία και Γιουγκοσλαβία

4. Θέλει να ανατρέψει τις ΗΠΑ. Ο ίδιος εχει πει σε ορισμένες περιπτώσεις "what I have done in terms of overturning bad governments, I am going to do in this country.''

5. Έχει την υποστήριξη της Hilary Clinton, η οποία δήλωσε: "Our country needs us. We need people like George Soros who is fearless and willing to step up when it counts".

6. Το ''Σκαιωδες κομμα'' που δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ διαμορφώνεται μετά τα ''Σκαιωδη κομματα" που δημιούργησε σε άλλες χώρες, λίγο πριν προκαλεσει πραξικόπημα. Το Centre for American Progress είναι ενα από τα πρώτα κεντρα που ανηκουν στα "σκαιωδη κομματα" του γκρουπ. Ποια ειναι η δουλειά τους; Να αποκτήσουν τον έλεγχο των Συντηρητικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

7. Το πραγματικό όνομα του George Soros ήταν George Schwartz.

8. Εχει δηλωσει για την Αμερικη: «Η μεγαλύτερη απειλή για μια σταθερή παγκόσμια τάξη είναι οι   ΗΠΑ"

9. O Soros εχει επισκεφτει το Λευκό Οίκο, επι Ομπάμα, τουλάχιστον τέσσερις φορές.

10. Ο Soros εχει επανειλημμένα ζητήσει την υποτίμηση του δολαρίου.

11. Ο Soros θέλει τον κόσμο να είναι μια παγκόσμια κοινωνία χωρίς τοπικες κυβέρνησεις, κατω απο την εποπτεια ενος ατομου, που θα εχει παγκόσμιο ελεγχο. (Μαντεψτε  ποιον!)

Eνα ακομη ενδιαφερον  αρθρο ισχυριζεται μεταξυ αλλων οτι ο Soros ειναι ο πραγματικος ο επικεφαλης του κομματος των Δημοκρατικων στις Η.Π.Α και στο ιδιο αρθρο διαβαζουμε την Ann Coulter, συγγραφεα, να λεει: 
"Democrats have a Nazi collaborator, literally—international financier George Soros—funding their phony grassroots organizations".

Και οι μισες απο αυτες τις "θεωριες" περι Soros να ειναι σωστες, αναρρωτιεμαι τι δουλεια εχει η κυβερνηση με τετοια ατομα; 
 
Δειτε  το επιμαχο video, μολις 7´,  που αποκαλυπτει ακομη περισσοτερα.....

19 σχόλια:

  1. Βρωμερά σκουλήκια έχουν πάρει κεφάλι πατώντας πάνω στις πλάτες μας. Κερδοφορούν εις βάρος μας, και σαν μεγάλοι ατακαδόροι λένε και καμιά εξυπνάδα για να τους πούμε και μπράβο. Βρωμιά και δυσωδία, τρέχουν απο χώρα σε χωρα να κάνουν τα παιχνίδια τους για να υπηρετήσουν το μοναδικό τους σκοπό, την κερδοσκοπία στα κουφάρια εθνών ολόκληρων.

    Πρέπει να τους ανατρέψουμε πάση θυσία, είναι το δεύτερο εμπόδιο στο δρόμο για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού(το πρώτο είναι ο ίδιος ο λαός και το πως θα τον παρακινήσουμε να βγάλει το σαμάρι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι σχέση έχει επίσης με Morgan Stanley, Goldman Sachs και άλλων αντίστοιχων Αρμαγεδόνων.. Σχέσεις Υποτέλειας όπως πάντα.. Καλημέραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον σωρό με τον Soros...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδί από σπίτι, όπως κι ο δικός μας. Σπίτια με έντονη άσχημη μυρωδιά. Ρητορική η ερώτησή σου αγαπητή Ελβα. Με τον δικό μας συμμερίζονται κοινές "αξίες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε Poe

    Οπως τα λες φιλε poe και εκει που εχεις πολυ δικιο ειναι οταν λες οτι το πρώτο εμποδιο είναι ο λαός και το ...σαμάρι που του εχουν φορεσει και δεν φαινεται να ενοχλει οσο θα επρεπε...

    Καμμια φορα λεω ''καλα δε διαβαζει ο κοσμος εφημεριδες, τιποτα δε μαθαινει, τιποτα δεν υποψιαζεται'';

    Ισως και να ειναι μονο ζητημα χρονου, ας το ελπισουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα φιλε Αντίλογε

    Μα, φυσικα, με τετοιους καλους οικους σχετιζονται. Σχέσεις υποτέλειας όπως πάντα, (τι ειχαμε, τι χασαμε;)

    Ποτε θα κανει..ξαστερια, το ξερεις βεβαια, το τραγουδι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Sophia

    Ο..σωρός αυτος ειναι πολυ μπερδεμενος, δεν εχει αρχη και τελος, δυστυχως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Swell

    Ολα τα ....παιδια αυτα με τις...κοινές "αξίες" ειναι απο κατι τετοιους οικους, με έντονη άσχημη μυρωδιά! Το θεμα ειναι οτι μας εχει πνιξει αυτη η ...μποχα και εμεις αντι να ανοιξουμε το..παραθυρο, ελπιζουμε οτι θα..."φυγει" απο μονη της... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν νομίζω ότι είναι συνωμοσιολογία το να προσπαθείς να δεις το κάδρο συνολικά.Ο Σόρος δεν χρήζει ούτε εύκολης περιφρόνησης ούτε δαιμονοποίησης.Είναι σοβαρός αντίπαλος και χρειάζεται ψύχραιμη και προσεκτική αντιμετώπιση.Και,όπως λέτε,το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση είναι η σοβαρή ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαλησπερα φιλε Σελιτσάνε

    Δεν ξερω τι θεωρειται, στην Ελλαδα, ως...συνωμοσιολογία, εγω απλα μετεφρασα το κειμενο που λεει οτι καποιοι ισως το θεωρησουν ετσι.

    Εννοειται οτι ως αντίπαλος χρειάζεται προσεκτική αντιμετώπιση και ειμαστε προθυμοι κι εμεις εδω να κανουμε ο τι μπορουμε προκειμενου να ενημερωσουμε περι του κυριου αυτου,που τελευταια εγινε a.. household name και στην Ελλαδα και οχι αδικως, οπως καταλαβαινουμε ολοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O μεγαλοκαρχαρίας Soros κλπ κερδοσκόποι μια χαρά κάνουν την δουλειά τους .
    Αυτή είναι η δουλειά τους.

    Οι πολιτικοί που υπογράφουν προυπολογισμούς που κατα κανόνα δεν τους βγαίνουν και τρέχουν για δανεικά μετά για να ισοσκελίσουν , μιά χαρά μας δουλεύουν χρόνια και χρόνια
    και εμείς τους ψηφίζουμαι και τους ξαναψηφίζουμαι και θα τους ξαναψηφίσουμαι.
    Το χρήμα είναι μέσο ανταλλαγής αγαθών και για την ώρα υπάρχει στα σεντούκια των κερδοσκόπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6.4.11

    Αυτό περί ενός παγκόσμιου κράτους κλπ. ακούγεται και στο zeitgeist, σε προγενέστερη μορφή, ως συνένωση της βορείου, κεντρικής και νότιας αμερικής σε έναν υπεροργανισμό με κοινό νόμισμα. Κάπως έτσι τουλάχιστον το φαντάζεται η οικογένεια Ροκφέλερ...
    Θέλουν πολλή μελέτη αυτοί οι άνθρωποι. Πρέπει να ξέρεις τον οχτρό σου. Καλημέρα κι από μένα Elva!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σου habilis

    Ακριβως! Οι μεγαλοκαρχαρίες και οι κερδοσκόποι κανουν τη δουλειά τους, αυτοι που ΔΕΝ την κανουν ομως καλα ειναι οσοι πολιτικοι ψηφιστηκαν για να εξυπηρετουν τα συμφεροντα του κοσμου και αυτοι αντιθετα εξαπατουν οσους τους ψηφισαν, (εκτος και αν οσοι τους ψηφισαν ειναι τωρα....ευχαριστημενοι!)
    Oσο για το "δουλεμα" εχει γινει, φαινεται, τροπος ζωης για μερικους, τοσο που δεν το συνειδητοποιουν!

    Δυστυχως, ομως, η ασχημη τωρινη πραγματικοτητα αφορα και την υπολοιπη μεριδα του πληθυσμου που δεν τους ψηφισε ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημερα φιλε Αλέξανδρε Δελάρζ

    Τωρα που το αναφερεις θυμαμαι κι εγω αυτο το σημειο στο zeitgeist και τοτε μου ειχε φανει λιγο ουτοπικο, ομως μετα απο αυτα που ακουσα και στο video του Αμερικανου ρεπορτερ, αρχιζω να πιστευω οτι εχουν βαση.

    Τετοιοι άνθρωποι ειναι απροβλεπτοι και επικινδυνοι και φυσικα, οπως λες, οσο πιο πολλα γνωριζουμε τοσο το καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μα ποιός είναι ρε παιδιά αυτός ο τύπος και όλοι του κάνουν...άντε να μην πώ τώρα? Δηλαδή οκ όσα χρήματα κι αν έχει αρκεί αυτό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kαλημερα φιλε mahler

    Eιδες το video?
    Εκει, πιστευω, οτι δινονται ολες οι απαντησεις στην απορια σου ''μα ποιός είναι αυτός ο τύπος;'' ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. oxi δεν το είδα ακόμη γιατί πριν με πέταξε έξω, αλλά κρίνοντας από αυτά που έγραψες και πάλι δεν μου κολλάει το πώς κινεί τα νήματά παντού. Θα το δώ όμως τώρα που ξαναμπήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. mahler

    Ok, δες το, διαβασε και τα links και επανερχεσαι, αν θελεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μερικοί λένε "δείξε μου το φίλο σου να σου πώ ποιός είσαι". Και αλλοι λένε οτι αυτο δουλεύει και αντίστροφα.
    Εγω μια φορά αμα δω άτομο να δέχεται επιθέσεις απο Fox News και Ann Coulter, δεν θέλω πολύ. Μάλλον τώρα τον συμπαθώ περισσότερο απ'ότι πριν (τις επιθέσεις).
    Για να το γυρίσω στα "ελληνικά", αν δεν καταλαβες, ειναι σαν σου επιτίθεται ,ξερω 'γω, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ή ο Καρατζαφέρης, ή ο Πλέυρης (ο πατήρ). Μπορει να μη σε ξέρω, μπορει να λενε πολυ οτι εισαι κακός, αλλα στα ματια μου σίγουρα δεν εισαι ο Χειρότερος, και σίγουρα εισαι καλύτερος πολλών άλλων αποβρασμάτων.
    Soros for President, απο μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)