9.5.11

Οι …ανδρικές υποσχέσεις στα χρονια του ΔΝΤ!





(H πρώτη ανάρτηση του γλομπινγκ blog. Θα μας βρίσκετε κι εκεί ...μη μας χάσετε!)


Eιχα παντα λιγο αγχος πριν απο το ξεκινημα καποιου νεου γεγονοτος και ειναι φυσικο να αισθανεται κανεις ετσι,...λιγο πριν τα ...εγκαινια ενος νεου blog, στα οποια εγκαινια, φυσικα και θα μιμηθουμε τους αγαπητους ενθεν και ενθεν πολιτικους, κανοντας πολυ...χρησιμα πραγματα, οπως π.χ το να κοψουμε κλασσικα....κορδελλιτσες, να φαμε ...τουρτα και να ανοιξουμε σαν ανθρωποι και εμεις δυο-τρεις καλες ...σαμπανιες, δε χαθηκε, δα, ο κοσμος!


Σημερα, γιορταζουμε το γεγονος του ξεκινηματος μιας κοινης προσπαθειας πεντε ανθρωπων, σε δυο χωρες, που παρα τους δυσκολους καιρους, θελουν να συνεχισουν να ονειρευονται!

Σαν η μονη γυναικα, σε ενα μπλογκ οπου η υπολοιπη ομαδα, προς το παρον, απαρτιζεται απο...4 ανδρες, νομιζω οτι αξιζω τουλαχιστον μια..σαμπανια μονη μου για το οτι..αντεχω! :-)*

Οσοι με ξερουν καλα, λενε οτι ειμαι επιμονη και πως να μην ειμαι, σας ερωτω;

Σε μια χωρα οπου οι ....ανδρες μας εβαλαν με το ζορι στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ και προσφατα σαν να μην εφταναν οσα τραβηξαμε ολα αυτα τα χρονια απο δεξιους και σοσιαλιστες, μας εσυραν τελικα και στο ΔΝΤ, μας λενε ψέματα οταν λενε οτι φροντιζουν "για το καλο μας" και οταν υπηρετουν "τα δικα μας συμφεροντα", ενω εμεις ξερουμε, αγαπητοι μου, οτι οι ...ματιες τους και ο θαυμασμος τους στρεφονται σε κατι παλαι ποτε..."αιθεριες υπαρξεις", προς...Δυση μερια!

Τι να πρωτοθυμηθουμε απο τις ψευτικες ανδρικες υποχεσεις; Μεχρι προσφατα μας ελεγαν οτι πιασαν τοπο οι ...θυσιες, αλλα πως γινεται να μαθαινουμε οτι πηγαινουμε ολοταχώς για νεες θυσιες και ...μνημονια, τα επομενα χρονια;

Ποιος πιστευει τους ανδρες και τις ...επιμηκυνσεις δανειων τους, αγαπητοι μου, οταν ολες οι λεπτομερειες, για ολα αυτα, κρατουνται επιμελως μυστικες;

Και ξερετε τι θα γυρισουν οι..ανδρες μετα να μας πουν σε λιγο ; Οτι χρειαζονται ...επιπροσθετα μετρα οπως επισης και αλλες ...περικοπές! Τι να περικοψουμε αλλο; Κι αλλη διαιτα; Θα ..φεξουμε!

Α, οχι, αγαπητοι μας, ανδρες Αθηναιοι και οι λοιποι, το λιγοτερο που μπορει να κανει μια γυναικα στην Ελλαδα και στο εξωτερικο ειναι να εξακολουθησει να ειναι επιμονη, να εχει τα ματια της ανοικτα και να συνεχισει να αγωνιζεται εναντια στις λανθασμενες ...ανδρικες επιλογες, που μας εφεραν εδω που ειμαστε, κι ας μας υποσχονταν ολοι τους....καλυτερες μερες!

Οχι πειτε μου, εχω αδικο;



Υ.Γ

1. *Εννοεται οτι αξιζουν και οι 4 συνbloggers μια σαμπανια, (για το οτι...με αντεχουν !)   :-)





2. Κερναμε και Kanelbullar, απο Σουηδια! Φατε οσα θελετε! Θα τα χρεωσουμε στους ...Ελληνες πολιτες! Παλιο και ..γνωστο κολπο, που εφαρμοζοταν, ανεκαθεν στη χωρα! 







Watch Blues Brothers - Aretha Franklin- Think in Music  |  View More Free Videos Online at Veoh.com

Tα σχολια σας,... εκει, παρακαλουμε!

8 σχόλια:

  1. Εύχομαι στο νέο μπλογκ καλά ταξίδια στην μπλογκόσφαιρα.

    Φαντάσου το ανάποδο. Να ήταν γυναίκες στην εξουσία. Δεν θα είχε μείνει ρουθούνι πάνω στη γη. (το΄χει πει ο Κούντερα, απλά κάνω επίδειξη γνώσεων).

    :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Ελβα!!!


    εχουμε καιρο να ανταλαξουμε καποιο νεα e-mail ή μηνυμα στο blog σου.ευχομαι καλή αρχή στο νέο blog σου.Κοιτα είμαι απο τους αντρες που πιστέυω οτι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν αυτόν τον κόσμο αλλα με δίκα τους καθαρά πρότυπα και όχι υοθετώντας αντρικά όπως και έκανα (πχ Μερκελ) θα έκαναν εναν κόσμο πολύ καλύτερο απ'αυτό που δημίουργήσαμε εμείς οι αντρες...πιο ευαισθητο και πιο όμορφο...και μαλιστα χωρίς πολέμους...για να πιστούμε σε κάτι τέτοιο αρκεί μόνο να αναλογιστούμε την μινωική κρήτη...ενα κράτος γυναικοκρατούμενο και χωρίς πολέμους απλα βεβαια μετά καταστράφηκε γιαιτι όλη η υπόλοιπη Ελλάδα ήταν ανδροκρατούμενη και φιλοπόλεμη...δυστηχώς...

    θα γραφεις και σε αυτο το blog ή θα σταματήσεις...


    φιλάκια απο τον δυστιχησμένο ελληνικό νότο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα the elf at bay

    Ευχαριστουμε δια τας ..ευχας σας και τα καλα σας λογια! ;)

    Θα ηθελα πολυ να φανταστω τις γυναικες στην εξουσια, (Wishful thinking!) αλλα γιατι παρακαλω να ακουσω τον..Κουντερα; Προτιμω τη... Λυσιστράτη του Αριστοφάνη ;)

    Υ.Γ Μη ξεχασετε να κεραστειτε και τα περιφημα Σουηδικα Κanelbullar, στο αλλο μας blog! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλως το φιλο distefano

    Ευχαριστουμε πολυ!;)
    Δε ξερω πως θα ηταν αν οι γυναικες ειχαν εξουσια στα χερια τους αλλα θελω να πιστευω οτι δεν θα τα εκαναν τοσο...χαλια οσο οι..ανδρες! ;)

    Σοβαρα τωρα εχεις δικιο οταν λες οτι αν οι γυναίκες κυβερνούσαν με δικα τους πρότυπα και όχι ..υιοθετώντας αντρικά (πχ Θατσερ, Μερκελ, κ.α), ισως να έκαναν εναν κόσμο πολύ καλύτερο απ το σημερινο και χωρίς πολέμους και εχεις δικιο να αναφερεις τη μινωική κρήτη σαν παραδειγμα.Κριμα που δεν θα μαθουμε ποτε πως θα ηταν αν οι γυναικες ειχαν απ την αρχη εξουσια!

    Λεω να γραφω και σε αυτο το blog και θα δουμε πως θα τα καταφερουμε στη συνεχεια...

    Καλο σου βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αρχή από το Πειρατικό των Ονείρων!

    Eλπιζουμε να σε προλαβαίνουμε γιατί ακόμη και στο δικό σου blog, κάποιες αναρτήσεις τις χάναμε!

    Yγ. Μη ξεχνάς και το twitter!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλημερα φιλοι Πειρατες

    Ευχαριστω πολυ! :)

    Και εχετε δικιο, πρεπει να χρησιμοποιω το twitter πιο συχνα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10.5.11

    Να ευχηθώ τη "συν-ιδιοκτήτρια" του νέου μπλογκ πολυδιαβασμένες, πετυχημένες, αγωνιστικές αναρτήσεις...
    Μια απορία, τώρα πού θα σε διαβάζουμε, εδώ ή στο νέο ιστολόγιο; :))

    Πολλά φιλιά Έλβα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σ ευχαριστω πολυ Λενα μου

    Oσο ..αντεχω θα με βρισκετε και εδώ και στο νέο ιστολόγιο!
    Αλλιως ...χυμα σε κανενα καναπε! :))

    Πολλά φιλιά κι απο μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)