17.5.11

"Tσι [Αμερικανικής] φυλακής τα σίδερα.... "



"Tρομερός συνωστισμός,  στις φυλακες του Rikers Island με τους 17.000 κρατούμενους και το ..φριχτό φαγητο! Τι τρωνε εκει; Burger γαλοπούλας που κανει ενα δολαριο; Ειναι ...φοβερο! Μερικά κελιά εκει εχουν μέχρι και ...50 κρεβάτια!  Πως να περασε αραγε το βραδυ του ο ΝΣΚ;", σχολιαζουν παρουσιαστες με...ΙQ βατραχου, σε δελτια ειδησεων ανα τον κοσμο! 

Τα απανταχου χαζοχαρουμενα καναλια,  δειχνουν, "για τα ματια'' βεβαια, μια ανησυχια για την τυχη του Dom, η πλειοψηφια του κοσμου, ομως, δεν κρυβει ...τη χαρα του για το γεγονος οτι ενα διασημο ατομο που μεχρι τωρα συνηθιζε να παιρνει το δειπνο του σε σουιτες ξενοδοχειων, μετακομισε σε χρονο ..dt (!) στις πιο ...επικινδυνες φυλακες των ΗΠΑ! 
Επιτελους λιγη δικαιοσυνη, βρε αδερφε, λεει ο μεσος πολιτης, που βαρεθηκε να βλεπει ολους τους αλλους να τρωνε με ...δεκα μασελες, ενω εκεινος να ειναι σε ....μονιμη διαιτα! 

Και πανω που ο Μαιος ειχε ανακηρυχθει επισημα στις ΗΠΑ ως ο μηνας του  ..αυνανισμου (ναι, καλα ακουσατε!) μας προλαβανε τα ....''κακα μαντατα'' για τον...dr της Ελλαδας! 
Τωρα αντε να ....ξαναβρουμε ενα τετοιο....μαργαριταρι, που μπορει εμεις οι αναλγητοι να μη στεναχωριομαστε και τοσο, αλλα ρωτηστε και τους ....Γαλλους σοσιαλιστες που εξαπολυουν μυδρους κατα του Αμερικανικου δικαστικου σύστηματος, για τη μετάδοση ''σοκαριστικων εικόνων'' από την αίθουσα του δικαστηρίου και τις "εξευτελιστικες εικονες ενος εξαντλημένου Ντομινίκ με χειροπέδες"! (Μα να μη περιμενουν κι αυτοι οι Aμερικανοι να κανει o ανθρωπος ενα ...μπανιο, να ριξει ενα κοστουμακι... Dior πανω του; Ετσι τον εσυραν στα δικαστηρια ...αξυριστο και βρωμικο; 

Η σοσιαλίστρια πρώην υπ. Δικαιοσύνης Ελιζαμπέτ Γκιγκού δηλωσε   "αναστατωμένη" και θεωρει ότι οι εικόνες αυτές "προκαλούν αηδία". 
Εγω θα ελεγα, μανδαμ, οτι καλο ειναι να περιμενει κανεις και να εκφρασει πληρως την αηδια του αν ο ΔΣΚ αποδειχθει τελικα βιαστης!
Αλλα και ο ..Ζακ Λανγκ τα εβαλε με το ''απανθρωπο'' Αμερικανικο δικαστικο συστημα που οπως ειπε "μπορει να γινει μια σατανική μηχανή" και δεν τους ενοχλει φυσικα οταν η ....σατανικη αυτη μηχανη δολοφονει αθωους ανθρωπους στις χωρες που επεμβαινει πολεμικα, παρα μονο οταν φερεται βαναυσα στους... ημετερους! 
Τι υποκρισια! 
Ετσι ομως ειναι η δικαιοσυνη στην Αμερικη (shoot first, ask questions later!) που υποκριτικα διαλεγετε να μη βλεπετε, κυριοι ...σοσιαλιστες και..."ενοχλειστε" μονο οταν οι κανονες του παιχνιδιου δεν σας βολευουν....

Η φυλακη που εκλεισαν τον ΝΣΚ εχει τη φημη οτι ειναι για "σκληρά καρύδια" και εκτος απο τον ...Ντομ φιλοξενει εκει ολον τον "καλο κοσμο"! 
Μεταξυ μας ο Dom δεν αποτελει και κανενα "σκληρο καρυδι" (μονο οταν επιτιθεται σε ανυπερασπιστες γυναικες, ή οταν λοιδωρει χωρες που, ομως, δεν τον στελνουν εκει που του αξιζει!). 
Απο...μέλη συμμοριών, ομως, διακινητές ναρκωτικών, ληστές, δολοφόνους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων, η φυλακη ειναι πληρης! ...Με λιγα λογια μια ....ωραια παρεα με το...σαβουαρ βιβρ στη πραξη! 

Ενα αλλο ..θεματακι που απασχολει τα απανταχου ΜΜΕ ειναι ότι «οι διάσημοι σε τετοιες φυλακες γίνονται στόχος επιθέσεων» και ειναι ενα ...σοβαρο θεμα, πως να το κανουμε; 
Που ακουστηκε να βαζουν τον κυρ-Ντομινικ, κοτζαμ... "γιατρο", οπως τουλαχιστον ισχυριζοταν στους Ελληνες...''ασθενεις'' του, μαζι με τον καθε....πωλητη κρακ που σπαει στο ξυλο τη γυναικα του; Τσ τσ τσ...

Βεβαια μη νομιζετε και στη φυλακη αυτη γινονται διακρισεις! Ο ΝΣΚ θα εχει τελικα τη «πολυτέλεια να μενει σ ενα κελί γύρω στα 13m2, ενώ όταν θα θέλει να βγει εκτός κελιού θα συνοδεύεται πάντοτε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, "ώστε να μην στοχοποιηθεί ή να πάθει κακό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, λόγω του υψηλού του προφίλ''! Προς θεου, τι λετε τωρα;

Φαντασθειτε ομως τι ευκολα που "στοχοποιουνται" οι αλλοι εγκλειστοι ...''χαμηλοτερου προφιλ''! Φοβουνται αραγε μηπως συναντηθει κατα τυχη με κανενα ..."φυλακομένο" απο χωρες που το ΔΝΤ εχει ..... "βοηθησει"; 

Παντως επειδη και στην Αμερικη εχουν κριση καλο θα ειναι να χαλαρωσουν λιγο τα μετρα προστασιας, οχι τιποτα αλλο, αλλα να, σκεφτομαι τη ...τσεπη του Αμερικανου πολιτη που πληρωνει για να προστατευονται  οι...."γιατροι" των λαων! 



10 σχόλια:

  1. Αυτή η κοινωνία που ζούμε,είναι σουρεαλιστικά απίστευτη!
    Ανέχεται τα βίτσια ενός "υψηλού" της στελέχους,όσο καιρό το έχει ανάγκη.Όταν το στέλεχος αυτό τους είναι πλέον ενοχλητικό ή άχρηστο,ανακαλύπτουν την "τυφλή" δικαιοσύνη,η οποία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Εξουσίας,αναλαμβάνει το ρολο της ,όταν πρέπει και όπου πρέπει-για τα δεδομένα συμφέροντα της παντοδύναμης οικονομικής ελίτ πάντοτε...
    Κι από κάτω, ένας ολόκληρος πειναλέος πλανήτης να επιχαίρει νομίζοντας ότι "ουδεν κρυπτόν υπό τον Ήλιον"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί ο Ντομινίκ να μην μπορεί να διαχειριστεί τα προεξέχοντα μέλη του,κάποιοι άλλοι όμως φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να διαχειριστούν τη δράση τους.Έτσι αν δούμε,με καταστρατήγηση των μεταπολεμικών συμφωνιών,Τούρκο ή Ινδό ή Γκανέζο ή δεν ξέρω κι εγώ τι διευθυντή του ΔΝΤ,θα φτάσουμε να νοσταλγούμε τον ιατροσοσιαλιστή(κατά το ιατροφιλόσοφος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17.5.11

    Εμένα μ' αρέσει ο ελληνικός όρος για τη φυλακή: "σωφρονιστικόν κατάστημα". Τι ωραία που ακούγεται, ε; σε στέλνουν στο κατάστημα να σωφρονιστείς και βγαίνεις δέκα φορές χειρότερος.
    Εμένα πάντως όλη η ιστορία με τον Ντομινίκ μου φαίνεται σαν να τον τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί. Όχι ότι είναι κάνας άγιος. Βρήκαν τα κουσούρια του και τα γύρισαν εναντίον του για να βάλουν κάνα νοτιοαφρικάνο (φιλοαμερικάνο) επικεφαλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λες να τον κυνηγήσουν κι αυτόν στις ντουζιέρες όπως λέγεται ότι έκανε στην καμαριέρα?

    Όσο για τους Γάλλους Σοσιαλιστές ντροπή τους και μόνον αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν ονόματι της προστασίας του πολίτη θα δούμε ακόμα πολλούς τρομονόμους. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου 7Demons

    Aυτες ακριβως οι αδικιες του συστηματος επρεπε να ενοχλουν το κοσμο αλλα αντι γι αυτα και τα βίτσια "υψηλων" προσωπων ανεχονται πολλοι με τη λογικη του οτι ειναι VIP oποτε ειναι στο απυροβολητο. Ετσι μαθαινει κανεις απο νωρις να κανει τη δουλεια του και να αφηνει αλλους να κανουν ο τι θελουν στη θεση του. ;(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα Σελιτσάνε

    Σημερα διαβαζα στις εδω εφημεριδες οτι υπαρχουν, ηδη, πολλοι υποψηφιοι και μαλιστα γραφουν οτι η Γαλλιδα υπ. Οικονομικων Christine Lagarde ειναι στα φαβορι!
    Αλλα, ολοι λενε οτι οι Αμερικανοι θα προωθησουν καποιον μη Ευρωπαιο στη θεση του Ντομ, για μεγαλυτερη επιρροη.
    Θα δουμε και μαλιστα λιαν συντομως αφου ηδη τον πιεζουν να παραιτηθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλέξανδρε Δ.

    Α, εσεις πατε να μας χαλασετε το ολο...σκηνικο(!) και να μας πειτε οτι οι...εγκλειστοι δεν σωφρονιζονται στα... "σωφρονιστικα κατάστηματα"! (Ιδιαιτερως αναρχικαι σκεψεις!) ;)

    Δεν ξερω τι σας λενε εκει εσας, αλλα οι περισσοτερες γυναικες τον εχουμε ηδη ..."καταδικασει" εφ οσον ειχε κανει τα ιδια και σε αλλες περιπτωσεις που τωρα βγηκαν στην επιφανεια.
    Τωρα μελει να δουμε αν οι Αμερικανοι τελικα θα προωθησουν καποιον της επιρροης τους, στη θεση αυτη, λες και ο Ντομ. ηταν πολυ...αριστερος! :0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mahler76

    Να σου πω του αξιζει να τον πληρωσουν με το ...ιδιο νομισμα! Οι Γαλλοι "σοσιαλιστες" μονο... σοσιαλιστες δεν ειναι (και) αυτοι, οποτε τι ψαχνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. the elf at bay

    Aν γινονται oμως... "για το καλο μας" ολα τα ανεχομαστε! ;(
    Δεν ειδες με το...Μνημονιο, μιλαει κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)