16.6.11

Απολύεστε! [ and Don’t You Come Back NO More! ]


Το τελευταιο που ηθελε ο κλεισμενος πισω απο...σιδηροφρακτα τειχη, κοσμος, που κατεβηκε χθες και πλημμυρισε τελικα σαν ποταμι τους δρομους της Αθηνας, ειναι αυτο ακριβως που σκοπευει να προωθησει η κυβερνηση μεσω του προτεινομενου….ανασχηματισμου. Mια απο τα ιδια, δηλαδη, ή οπως λεει και η γνωστη παροιμια...."Αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως"!

Τι να πει κανεις για μια κυβερνηση σαν κι αυτη που εδω και 20 μηνες φλερταρει μεχρι …αηδιας με το κεφαλαιο και δεχεται προσβολες απο καθε αναξιοπρεπη οικο αξιολογησης (βλ."οίκο…αρουραίων"!!) ενω επιβαλει τα σκληροτερα, εδω και δεκαετιες, αντιλαϊκά μετρα που εχουν ριξει το κοσμο στην ανεργια και την απογνωση!

Βεβαια, ουτε λογος να γινεται για..''ευθυνες'', ενω ακουσαμε αλλη μια φορα το "παραλαβαμε "καμμενη γη", γνωστη ...αερολογια, που γενιες και γενιες μεγαλωσαν στην Ελλαδα ακουγοντας το και ακομα προκοπη δεν βλεπει η χωρα, που υποφερει οσο λιγες, απο την οικογενειοκρατια, τη διαφθορα, την αδικια και το ξεπουλημα στο κεφαλαιο.

Ειναι τοσο κριμα να βλεπει κανεις μια χωρα με ολες προυποθεσεις να πετυχει, με εξυπνους ανθρωπους με μια κουλτουρα που λιγοι εχουν στο κοσμο, να μενει προκλητικα ανεκμεταλλευτη! Κι ομως, οι ασχετες και μειοδοτικές κυβερνησεις του τοπου, στελνουν ολα αυτα τα προσοντα, με πλήρη συνείδηση, στα....ταρταρα! Γιατι αραγε;

Εχουν κι απο πανω το θρασος αυτοι που μας ξεπουλουν και εμφανιζονται στο προσκηνιο με σεναρια "εθνικής συνεννόησης", "συναίνεσης" Πασοκ –ΝΔ, ή και τελικα ανασχηματισμού, οπως ακουσαμε, χθες, στο περιβοητο διαγγελμα, που ενδεικνυται μονο για ...γερα νευρα!

Φτανουν τα πολλα λογια! Το προβλημα σαφως και ΔΕΝ εγκειται στα προσωπα και μη πατε να ξεγελασετε το λαο, αλλη μια φορα, γιατι και παλι στους ...ιδιους δρομους θα βρεθουμε, φωναζοντας σας "κλεφτες" χωρις ντροπη, (επειδη ειστε!).

Η μηπως ριχνοντας στο λαο....σκονη στα ματια και αλλαζοντας το ονομα της πολιτικης σας απο ... "Γιώργο Παπακωνσταντίνου", σε ... "Γιώργο Φλωρίδη", θα λυθουν, ως δια μαγειας, τα προβληματα και θα ξεχασουμε ολοι τις διαμαρτυριες;

Γραψτε λαθος, παρτε ολα τα ...τσιμπράγκαλά σας και αμε στο καλο! Απολύεστε! [Τι ωραια οταν ο λαος λεει αυτη τη λεξη και οχι τα ..αφεντικα! ]

Eκλογες, εδω και τωρα! (..και μη κανετε οτι δεν ακουτε!)

12 σχόλια:

  1. Καλα, το τραγουδι τα λεει ολα!!
    Ομως ευκολα φευγουν; Και μετα ποιος ακολουθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτό το "πήραμε στη πλάτη μας τα λάθη άλλων" μπορεί να μας το εξηγήσει λιγο ο Τζέφρυ; ΕΛΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Jack (διάβαζε Jeffrey) Έλβα δεν θα αφήσει εύκολα την καρέκλα. Γιατί ξέρει ότι δεν θα την ξαναδεί. Όλοι και όλα πλέον συνομωτούν εναντίον αυτής της πιθανότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΓΑΠ κ το σκυλολόι έχουν μια καταπληκτική ικανότητα, η οποία θεωρούμε πως είναι κ η μοναδική. Εχουν πολύ καλή επικοινωνιακή πολιτική (πράγμα το οποίο στερείται πάντα η ΝΔ) και καταφέρνει κ τουμπάρει συνεχώς την κατάσταση. Να θυμίσω ότι στο τελευταίο 1,5 χρόνο εχει γυρίσει 3 φορές την κατάσταση υπέρ του. Αυτό πάει να γίνει και τώρα. Είναι πολύ σημαντικό να μη τους αφήσουμε!

    Στο διάολο οι καριόληδες με στόχο να διαλύσουμε τον ήλιο τους και να το βάλουμε στον κώλο τους (Elva συγνώμη που παραφέρομαι αλλα τρελαινομαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος Φλωρίδης. Πάει κι αυτός. Ο τελευταίος την πόρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Elva καλησπερα.
    Που ν'ακουγες τις ειδησεις, η παιδικη χαρα του πανηλιθιου, ειδικα αυτη η μακρη στο αλτερ, τι γιωργος και ''μετασχηματισμος'', ολα τα λεφτα, ταλε κουαλε, η γυρισε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου Nik

    Kι εγω δεν τα βλεπω ευκολα τα πραγματα, δεν φευγουν ετσι ευκολα! Για το μετα, βλεποντας και κανοντας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Roadartist

    Κλασσικη..ατακα ολων των προηγουμενων κυβερνησεων, φιλη μου Road!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Swell

    Tα ειπαμε, τετοιες καρέκλες, εχουν.. μελι, οποτε αποκλειεται να τις αφησουν ετσι ευκολα..Που θα βρουν μετα αλλους να ...ξεγελασουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦιλοιΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

    Εχετε δικιο, αλλα δεν ξερω αν ειναι λογω ικανοτητας, ή λογω ...ενστικτου αυτοσυντηρησης!
    Είναι πολύ σημαντικό να μη τους αφήσει ο κοσμος να στρεψουν τη κατασταση προς οφελος τους και παλι, ωστε να βαλουν το κοσμο στο ..λουκι που αυτοι θελουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μανο

    Τα εμαθα, τα εμαθα, κουμπαρε! Αλλα δυστυχως δεν φευγουν οσοι επιβαλλεται να φυγουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπερα Δημητρη

    Ευτυχως δεν ακουω ειδησεις απο Ελλ. Τιβη, γιατι ειναι oλοι απο το ιδιο.. ανεκδοτο!
    Δεν αντεχονται ουτε οι ...τεντζερηδες, ουτε τα ..καπακια τους! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)