15.6.11

Τα κλεμμένα όνειρα και τα ...τείχη!

Σημερα ισως και για πρωτη φορα στη ζωη μας αντικρυσαμε, ειτε ζωντανα, ειτε απο φωτογραφιες, ενα ...''σιδηροφρακτο κοινοβουλιο'', που ταιριαζει ...γαντι με τα ...''σιδηρα'' μετρα και τις περικοπες που προωθουν οι εμπνευστες και φιλοι της τροικας....


Μπορει oμως ενας φρακτης να σταματησει την οργη μιας λαοθαλασσας κοσμου στην Αθηνα και αλλου; 

Ποιος ..φραχτης σταματησε ποτε τα κλεμμενα ονειρα για το μελλον;



6 σχόλια:

  1. Ας βγάλουμε ολοι μας τις όποιες παρωπίδες και ας ακούσουμε το κόσμο! Ο απλός λαός έχει το λόγο. Σήμερα στις 8,30πμ βρισκόμουν στο Σύνταγμα και αντίκρισα αυτούς τους φράκτες μπροστά μου. Είναι παντού περιμετρικά της βουλής, τόσους πολλούς και οπλισμένους αστυνομικούς δεν έχω δει ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν περιφράσσεται η Βουλή των Ελλήνων,η βούληση του λαού δηλαδή,τότε ο οποιοσδήποτε άβουλος κυβερνήτης πρέπει να βρεί την βούληση,να σεβασθεί την βούληση του λαού και την Βουλή των Ελλήνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλη Road

    Καποιοι δεν θελουν να ακουσουν το λαο, ομως!
    Ξεχασαν, βολικα, το ρητο ''οργη λαου, φωνη θεου!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε Triton

    Ουτε..μαντρα να ηταν με τσοες.. περιφράξεις! Οσο για τον σεβασμο στη βούληση του λαού, ποτε σεβοντουσαν τον πολιτη οι κυβερνησεις αυτες, για να το κανουν και τωρα; :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά πως φαίνεται απο τις εξελίξεις,καποιοι φορέσαν με το ζόρι ακουστικά για να λύσουν το πρόβλημα βαρυκοίας τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)