29.6.11

Οταν η ...αλαζονεια δεν εχει ορια....


Το "καρκινωμα" αυτο που αυτοαποκαλειται και ''σοσιαλιστικο κομμα'' και που ξεκαθαρα πια αποτελει ονειδος για την ιστορια της χωρας και τα ονειρα των παιδιων της, διαγράφει μια ολο και μεγαλυτερη αισθηση μιζεριας για το μελλον. Το οτι εχουν πια ξεφυγει και απο τη στοιχειωδη λογικη και εγιναν αλαζονες το βλεπει κανεις εκτος απο τη Βουλη και μεσα απο δηλωσεις εκπροσώπων τους.

Στην εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" της ΝΕΤ της Τετάρτης 29 Ιουνίου, διαβασα οτι ηταν προσκεκλημένος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από τη Σάμο, Πυθαγόρας Βαρδίκος, ο οποίος έκανε μια δήλωση που ανταγωνιζεται επαξια αυτες του Πάγκαλου.

"Όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί στην επιστολή της κόρης του Μάνου Λοΐζου μέσω της οποίας απαγορεύει τη χρήση του τραγουδιού "Καλημέρα Ήλιε" από το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε: «Το τραγούδι αυτό δεν είναι παρά ένα σαχλό τραγουδάκι που δεν θα είχε καμιά αξία αν δεν το χρησιμοποιούσε το ΠΑΣΟΚ».
Αλήθεια, πόσοι άνθρωποι γνώριζαν ακόμα και την ύπαρξη του Πυθαγόρα Βαρδίκου μέχρι σήμερα; Τι έργο έχει να επιδείξει; Όταν πεθάνει, πόσοι θα τον μνημονεύουν και θα πίνουν νερό στο όνομά του; "

15 σχόλια:

  1. Φαντάζομαι ότι ακόμα και η μητέρα του, μετά το σημερινό, θα ντρέπεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημεία των καιρών..παρακμή αξιών,παρακμή πνεύματος,πολιτισμικός ακρωτηριασμός σε μία Ελλάδα που παλεύει να βγεί απο τα αδιέξοδά της. Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29.6.11

    Είναι δυνατόν; σιγά σιγά θα μας πουν ότι το ΠΑΣΟΚ είχε και στρατευμένη τέχνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tragic...
    Είναι η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης μακράν!
    Δεν εόναι μόνο πιόνια, είναι και αυθάδεις...
    Εγώ το λέω... έφυγα από την χώρα μόνιμα 2 μέρες πριν γίνει ο ΓΑΠ πρωθυπουργός... τυχαίο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ax βρε Ελβα, ανίκανοι, προδότες, αντεθνιστές, απάνθωποι, αήθεις, βλάκες, επηρμένοι, αλαζόνες, πιόνια, υποτελείς ούτε και γνωρίζω πλέον τι τους ταιριάζει περισσότερο και τι λιγότερο.
    Το ΠΑΣΟΚ περιμέναμε για να μάθουμε το Λοϊζο.
    Αλήτες
    Καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελβα, ξαναγυρίζω για τεχνική υποστήριξη.
    Πως γίνονται οι σύνδεσμοι κάτω από την ανάρτηση και μπορείς να βάλεις αυτά που θεωρείς ενδιαφέροντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήθελα να γνωρίσω έστω και έναν ψηφοφόρο του!
    Την καληνύχτα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός ο κακομοίρης απο την Σάμο,άν πιστεύει τόσο πολύ στο δημοφιλές του κόμμα,άς πήγαινε σήμερα στην Βουλή,όπως πήγε λεβέντικα η Κανέλλη,όπου τον δρόμο τον άνοιγαν οι διαδηλωτές και όχι τα μάτ.
    Που να το τολμήσει όμως ο κακομοίρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπερα Swell

    Και εχει καθε λογο να το κανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚαλωσηρθεςNOSTO

    Θα συμφωνησω απολυτα, ειδικα για τον πολιτισμικό ακρωτηριασμό που μας εχουν επιφυλαξει κατι τετοιες κυβερνησεις μιζεριας, στενομυαλιας και αλαζονειας που μας εσπρωξαν στο γκρεμο! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε AlexD

    Μα και βεβαια ειχε..."στρατευμένη τέχνη", αλλα με τη διαφορα οτι ηταν ...στρατευμενη στην...υπηρεσια της μιζας και του ξεπουληματος στα μεγαλα συμφεροντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σουDimo

    Και πολυ καλα εκανες. Ολοι θα φυγουν σιγα σιγα και δεν θα γυρισουν ποτε πια σε μια χωρα που ..τρωει τα παιδια της και αφηνει τους αλαζονες να κανουν κουμαντο!
    Ποιος θα μεινει εκει πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλη ippoliti

    Ο Λοϊζος τραγουδουσε ακριβως για τους αντιθετους τυπους ανθρωπων. Τους μη αλαζόνες, τα μη πιόνια, τους μη υποτελείς, οποτε οσοι μιλανε ετσι, ας τους κρινει ο κοσμος και η Ιστορια!

    Υ.Γ Οσο για τη τεχνική υποστήριξη και τους σύνδεσμους κάτω από την ανάρτηση που ρωτας, δε ξερω αν εχεις τη νεα βερσιον του blogger. Eκει περιλαμβανονται αυτα ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπερα φιλε Λωτοφάγε

    Eγω παλι ουτε ψηφοφόρο του θελω να γνωρισω, ουτε να ξερω οτι ξαναβαζει υποψηφιοτητα στο μελλον...

    (Προσπαθω να ξεχασω οτι ειμαστε απο την ιδια χωρα με αυτους τους...κυριους!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπερα φιλε Triton

    Ε βεβαια, δεν ειναι ολοι ισοι και ομοιοι! Καποιοι κρυβονται απο το κοσμο και καποιοι αλλοι βρισκονται συνεχεια μεσα στις διαδηλωσεις ΜΑΖΙ με τον κοσμο!
    Λες και δεν το ξερουν οι...κυριοι του Πασοκ! :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)