12.6.11

Επειγόντως [zητούνται]...κωμικοί!


Δεν καταλαβαινω τη λογικη που ''πλασαρονται'' ορισμενες ειδησεις. Δηλαδη τι με νοιαζει εμενα οτι η ταδε..«γλαστρα», ντοπια, ή ξενοφερτη, (δεν κανουμε διακρισεις), ειναι τελικα..εγκυος; Η μηπως το οτι η ερωτικη ζωη του ταδε ποδοσφαιριστη, τραγουδιστη, βιολιτζη, αποτελει θεμα για ειδησεις;..
Αμ ο ταδε που τυχαινει να ειναι π.χ εκατομμυριουχος και μιλαει για την αναγκη περικοπων που εχουν σχεση με τη καθημερινη του ζωη, οση σχεση εχει ενας ...χιμπατζης με τη πυρηνικη φυσικη!

Αυτα, διχως αλλο, επρεπε να στελνονται ως θεματα για σχολιασμο αποκλειστικα για.. κωμικους! Εγω ετσι το βλεπω παντως και κριμα με τετοιες ειδησεις να μη βγαινουν καλες κωμωδιες που να σπανε τα ταμεια, παρα να βασανιζουν κοσμο να παιρνει ολα αυτα που λενε...τοις μετρητοις!
Σκεφτομαι τι φοβερες ατακες θα εβγαζαν σε ταινια Woody Allen οσα ακουγονται καθημερινα να λενε για τους Ελληνες, οι ντοπιοι και οι ξενοι τροϊκανοι...Το μονο που ξερουν παντως καλα ειναι να μενουν ...προσκολλημενοι στις θεσεις τους...Γι αυτο, δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια..


Αν ομως το πολυ διαδομενο στην Ευρωπη, ειδος του..stand up comedy, δεν ευδοκιμησει τωρα, κατω απο αυτες τις τραγελαφικες συνθηκες στην Ελλαδα, ποτε θα το κανει; 

Δηλαδη πειτε μου ποιος παιρνει....σοβαρα δηλωσεις οπως π.χ  αυτη, του "τεως" για τις συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων» στις πλατείες, (οχι και η καλυτερη διαφημιση, οπως καταλαβαινετε..). Με ποια ..ιδιοτητα και ποια ..λογικη, δηλαδη;

Τελικα η αναγκη ...εξευρεσης κωμικων και προγραμματων, οπως αυτα που εκανε η συγχωρεμενη Μαλβινα, που απο τοτε δεν υπηρξαν αλλα, ισαξια, στο χωρο αυτο, ειναι πλεον ...ορατος!

Συμφωνειτε;

8 σχόλια:

  1. Καταπληκτικό!
    Την ΜΑΛΒΙΝΑ που την θημήθηκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, τέλεια η Μαλβίνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλως τον taso

    Να σαι καλα! Tη Μαλβινα τη σκεπτομαι ολο και πιο συχνα σε τετοιους καιρους! Για μενα ηταν πραγματικη απωλεια να ''φυγει'' μια τοσο εξυπνη και προοδευτικη γυναικα, που ταραξε τα νερα με το προσωπικο στυλ της και κυριως με την οδυδερκεια της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλησπερα Saq

    Χαιρομαι που εχεις κι εσυ την ιδια γνωμη για την υπεροχη Μαλβινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλαυσίγελος,ατάκα Θ.Καρακατσάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Elva,

    λείπει η Μαλβίνα. Ρόμπες θα τους έκανε αν ζούσε.Είμαι σίγουρος ότι θα ήταν μαζί μας...

    Πόσο καταθλιπτική είναι αυτή η μοναξιά σε αυτές τις εκπομπές...Όλα τα μαγείρεψαν με τη δικιά τους συνταγή και έχουν την ίδια γεύση. Όταν δοκιμάζεις...φτύνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Triton

    Καπως ετσι, αν και η μιζερια τους μας εκοψε και το γελιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pavlosk

    Σιγουρα...'ρομπες', γιατι μονο σ αυτη τη κατηγορια παιζουν! :)
    Οσο για τις εκπομπες, δεν ειναι καν αστειες, ειναι γελοιες και μιζερες και ο κοσμος επρεπε να φωναζει και για τα.. ''σκουπιδια'' που του δειχνουν καθημερινα και το.. τρελλο της υποθεσης ειναι οτι τον χρεωνουν απο πανω και γι αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)