19.7.11

Ηappy marriages [και...κυβικα!]



-Κανει πολυ ζεστη σημερα μου ειπε μια φιλη στο τηλεφωνο που ειναι σε αδεια, αλλα λογω ..αφραγκιας εχει μεινει στην Αθηνα και εχει, οπως μου ειπε, εγκατασταθει κατω απο το ...ντους της, αυτες τις μερες, για να αντεξει τον καυσωνα! 

-Το καλο που σου θελω, Ελβα, ειπε, μη μου πεις καμμια ειδηση για τη κυβερνηση και παλι! Ειμαι στα ορια μου, σε προειδοποιω, με 40 υπο σκιαν δεν αντεχω τετοιες ειδησεις και εχω τσακωθει και με τον Κωστα, οποτε αστα, ειπε και απο το υφος της μαλλον το εννοουσε! 

-Μα τι λες, βρε Μαιρη, να σου εχω εδω τα μυστικα ενός ευτυχισμένου γάμου, ή μαλλον "το μυστικο ενος ευτυχισμενου γαμου", που ειναι το εξης ΕΝΑ, ακους;

-Λεγε, αν ειναι ΕΝΑ θα τ αντεξω!...

-Ακου, λοιπον συμφωνα με το αρθρο, ''η γυναικα θα πρέπει να είναι πιο αδύνατη από τον άντρα, προσοχή, όχι αδύνατη, αλλά πιο...αδύνατη από το έτερόν της ήμισυ. Ερευνα Αμερικ. πανεπιστημιου, έδειξε ότι οι σύζυγοι είναι πιο ικανοποιημένοι όταν η γυναίκα έχει χαμηλότερο Δείκτη Μάζας Σώματος (ΒΜΙ) από τον άντρα. Ακους, ...απλώς να...αλλάξετε σύντροφο, λεει το αρθρο, επιλέγοντας κάποιον με το σωστό σε σχέση με εσάς βάρος!
Βρε τι σου ειναι οι Αμερικανοι, οι οποιοι ..(..ξεχασε φαινεται να μας αναφερει η ερευνα οτι) ειναι απο τους πιο υπερβαρους λαους στο κοσμο!
Μαλιστα φερνουν παραδειγμα τον χωρισμο της...Τζ. Λοπεζ από τον Μαρκ Αντονι, οι οποίοι ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι χωρίζουν ύστερα από επτά χρόνια κοινού βίου. «Η 40χρονη τραγουδίστρια αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού τόσο για τον ευμεγέθη πισινο της όσο και για τη μουσική της ενώ ο σύζυγός της είναι εμφανώς πιο αδύνατος από εκείνη», έγραψε η «Daily Mail» oπως και το παράδειγμα του ποδοσφαιριστή Ντ.Μπέκαμ που είναι καλοπαντρεμένος επί 11 χρόνια με την Βικτόρια η οποία είναι σχεδόν ανορεξική. 
Η ομορφιά και το βάρος είναι σημαντικά για τους άντρες», λέει η επιστημων. Αν η σύντροφός του παχύνει, «η δυσαρέσκεια του άντρα θα επηρεάσει την ευτυχία της γυναίκας με τον καιρό».
Πολυ...προοδευτικες αντιληψεις αυτες, μη μου πεις;...Ταλιμπαν ηταν ο ...συγγραφεας του αρθρου; 

-Ελα ντε! Να ρωτησω μονο το εξης, Ελβα μου: Τα...κυβικα του γαμπρου δεν παιζουν ρολο στον...''ευτυχισμενο γαμο'';

10 σχόλια:

  1. Xαχα! Καλα υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι κατι τετοιες ερευνες ειναι σοβαρες; Οσο για το μυστικο της ευτυχιας σιγουρα δεν ειναι τα κυβικα οπως σωστα απορει η φιλη σου, Εlva!

    Φιλια, απο το καμινι του νοτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τα κοιτάτε αυτά κορίτσια. Καλό παιδί να 'ναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχα!!! Επιτέλους κ κάτι ευχάριστο να ευθυμήσουμε!

    Για την κυτταρίτιδα ούτε κουβέντα;

    Προβοκάτορες οι ερευνητές!

    Τα φιλια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς τα ξεπερνάμε αυτά Έλβα με το ατέλειωτο χιούμορ της κυβέρνησης. Που μας λέει ότι ο κίνδυνος της χρεοκοπίας πέρασε κι οδεύουμε ολοταχώς προς την ανάπτυξη. Μιλάμε για πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλη marilia

    Κι ομως, κι ομως, ξερεις ποσοι διαβαζουν και πιστευουν κατι τετοιες...ερευνες, που τιποτα δεν προσφερουν;!

    Καλο βραδυ στον..καυτο νοτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα Θαναση Ξ.

    και..ο τι κυβικα και να ναι,ετσι; ;PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλοι Πειρατες

    Δε ξερω, το ...επιστημονικο αυτο αρθρο δεν μιλουσε για..κυτταριτιδα, μονο για κιλακια και δυστυχως μονο για..γυναικες!

    Ιt´s a man´s world, τι περιμενετε; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαλησπερα Swell

    Ευτυχως που μεσα στους δυσκολους αυτους καιρους, εκτος των αλλων, οσα λενε βγαζουν και πολύ γέλιο, αλλιως θα τους ειχαν παρει ηδη τα...ελικοπτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H Lopez, δεν έχει κώλο,αλλά ανοικονόμητη κωλάρα πλέον-συγγνώμη για το άκομψο της διατύπωσης αλλά η συγκεκριμένη μανδάμ μου είναι αντιπαθής.
    Κατά τα λοιπά η έρευνα έγινε στην Αμερική-ένα πολυπολιτισμικό "έθνος" στα όρια των σχιζοφρενικών αντινομιών(π.χ, λατρεύουν τα χολιγουντιανά πρότυπα,ενώ οι ίδιοι είναι αηδιαστικά λιπαροί κυριολεκτικώς και μεταφορικώς).Προφανώς η έρευνα δεν αντανακλά τις απόψεις όων των ανδρών και τα αισθητικά πρότυπα άλλων πολιτισμών.
    Εμείς εδώ στο συγκεκριμένο θέμα,είμαστε λίγο ανατολίτες: τη γυναίκα τη θέλουμε με κρέας και πιασίματα και please...μακράν από πρότυπα(μπλιαχ) τύπου Victoria(η πλέον αντιπαθέστατη...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα 7Demons

    Mε μια φραση τα ειπες ολα για τις ΗΠΑ ''τη χωρα των σχιζοφρενικών αντινομιών''!
    Οσον αφορα τετοιου ειδους ερευνες ειναι πολυ αναξιοπιστες και δεν θα επρεπε να δημοσιευονται εφ οσον δεν εκφραζουν παρα την αποψη λιγων. Αλλα πως θα πουλησουν οι εφημεριδες διαφορετικα;
    Για τυπους αταλαντων σταρς οπως η Lopez, οπως και αλλων νευρωτικων γυναικων του στυλ... Victoria, ας μην..επεκταθω, συμφωνουμε, ομως, απολυτα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)