1.7.11

Απαγόρευση του απόπλου προς τη Γάζα!




Ειχαμε τα προσφατα γεγονοτα στην Αθηνα, αλλα το ...γλυκο "εδεσε" με τις..δηλωσεις του Νετανιάχου, πρωθυπουργου του Ισραήλ, ο οποιος ευχαριστει μεταξυ αλλων ηγετων και τον ...ΓΑΠ, επειδη ταχθηκε κατά της οργάνωσης του διεθνούς στολίσκου ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Γάζα!

«Ευχαριστώ τους πολλούς ηγέτες του κόσμου που τάχθηκαν κατά του στολίσκου χαρακτηρίζοντάς τον ως 'πρόκληση' και εργάστηκαν κατά της διοργάνωσής του», δήλωσε ο κ. Νετανιάχου και πρόσθεσε ότι  «ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και τον φίλο μου τον Έλληνα πρωθυπουργό».

Σημερα μαλιστα θα πρεπει να ειναι ακομη πιο ....χαρουμενος με την απαγορευση του απόπλου του Στόλου της Ελευθερίας προς τη Γάζα! Ετσι ειναι οι καλοι φιλοι. Αμα χρειαστουν βοηθεια με τις διαδηλωσεις φανταζομαι οτι θα τους στειλουν προθυμα ενισχυσεις οι φιλοι τους απο το ...Ισραηλ!  Τι Φρικη!

Σημ. Στο video βλεπετε τον Σουηδο, (με καταγωγη απο Ισραηλ) ακτιβιστη, επικριτη του Ισραηλινου καθεστωτος και μουσικο Dror Feiler, ο οποιος μιλησε στη Πλατεία Συντάγματος, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011 για το Στόλο της Ελευθερίας, ενω οπως διαβαζουμε, ηδη, εγιναν δολιοφθορές σε δυο πλοία...

8 σχόλια:

  1. ....no comment!

    Πλέον συνειδητοποιούμε ότι δεν έχουμε δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χούντα παντού κ σε όλα !!!

    @Roadartist Είχες αμφιβολίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλη Roadartist

    Μετα τις βιαιοτητες της αστυνομιας και τη ψηφιση του μεσοπροθεσμου, παρα τις μεγαλες αντιδρασεις του κοσμου, ειναι.. ηλιου φαεινοτερο οτι δεν εχουμε σχεση με δημοκρατια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλοι Πειρατες

    Eγω δεν ειχα παντως, οχι μετα απ οσα βλεπουμε να συντελουνται εδω και μηνες στην χωρα, δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παράπλευρες απώλειες της οικονομικής μας χρεοκοπίας είναι.
    Οταν δεν υπάρχει φράγκο το πρώτο που αμέσως χάνεις είναι το ηθικό σου.

    Ακόμα δεν έχουμε δεί τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε habilis

    Eκτος απο αυτο που λες και εχεις δικιο, πιστευω οτι οι κυβερνησεις αυτες ουδεμια σχεση με δημοκρατια και.. διεθνισμο ειχαν, οποτε τι ψαχνουμε;
    Το οτι θα δουμε και χειροτερα ειναι μαλλον σωστο, κατω απο τετοιες συνθηκες..σκλαβιας! :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όταν είσαι ζήτουλας κάνεις ότι σου πούν. Αναμενόμενο ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπερα φιλε mahler

    Γιατι να φτασουμε να εχουμε..ζητουλες για κυβερνηση, ομως; Εκει ειναι το ζητημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)