14.7.11

Ποιος (δεν) φοβηθηκε τον...David Grohl!



Do it like..David?

O David Grohl, των Foo Fighters, οι οποιοι προωθουν το καινουργιο τους album ''Wasting Light''  διακοπτει τη συναυλια στο iTunes Festival στο Λονδινο, οταν διαπιστωνει οτι κατι συμβαινει στο πληθος, καποιοι τσακωνονται μεταξυ τους, οποτε σταματα τη συναυλια και τους αρχιζει τον εξης εξαψαλμο:
"Hey mothaf**ka! No No No No! You don't f*cking fight at my show, you a**hole" Mετα απο την αναγνωριση του τυπου που ξεκινησε τη φασαρια και φορουσε ''ριγε'' - o Grohl τον στολισε με ενα σωρο... f λεξεις. Δικαια; Αδικα;

Το κοινο, ομως, οπως και τα σχολια που εγραψαν πολλοι μετα σε εφημεριδες, δειχνει να δικαιωνει τη ...μεσολαβηση του Grohl προκειμενου να σταματησουν οι φασαριες, κατι που συνηθως γινεται απ οσους ξεχνανε να ....σταματησουν να πινουν σε καθε συναυλια και το τελευταιο που τους ενδιαφερει τελικα ειναι η μουσικη, ενω το ζητουμενο γι αυτους ειναι να προκαλουν φασαριες!

Τελικα ειναι καλυτερα να φερεται κανεις σαν τον Grohl, ο οποιος θα πρεπει να εχει απηυδησει με τοσα που βλεπει σε καθε συναυλια, απο το να αδιαφορει και να περιμενει τους...''σεκιουρηταδες''  να επαναφερουν τη....ταξη;

6 σχόλια:

  1. Η γνωμη μου, Ελβα,ειναι οτι πολυ καλα εκανε ο Grohl. Ολοι παμε σε συναυλιες και βλεπουμε τη κατασταση! Οσο για αυτα που ειπε, δε τρεχει τιποτα, μπροστα σε αυτα που ακουμε απο τους πολιτικους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε να τον είχα σε μια συναυλία των Τρυπών στις αρχές της δεκαετίας του '90 στο Λυκαβητό που είχε πέσει το ξύλο της αρκούδας κι είχαν ανοίξει άπειρα κεφάλια απ' τον πετροπόλεμο. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nik

    Πες το ψεμματα! Χρειαζομαστε πολλους σαν τον Grohl να τα λενε ''εξω απο τα δοντια'' και οχι μονο στη μουσικη σκηνη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. varometro

    Hσασταν και υμεις εκει; ;-)
    Εγινε τοτε ο χαμος παρα τις εκκλησεις να σταματησουν οι φασαριες! Ενας...Grohl μονος του δεν τα εβγαζε περα, παντως! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ορισμένοι για να καταλάβουν πρέπει να τους βρίσει τι να πει κανείς για αυτούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλως τον περσεα

    Καλα, οι μονοι ειναι;
    Τι να πεις τοτε για τους κυβερνωντες που οσο και να τους βριζουμε δεν το κουνανε απο τους..θωκους τους, ουτε ιδρωνει το αυτι κανενος! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)