28.7.11

What do U think? (4 τιτλοι, 4 θεματα)



1. Τι μας λενε οι ανθρωποι; 

Εχει καταλαβει κανεις τι μερος του λογου ειναι αυτο το περιφημο "δημοψηφισμα", ή "δημοψηφισματα" τα οποια, ομως, οπως διαβασα, θα εχουν..."συμβουλευτικο" χαρακτηρα; (!) Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο! Μα καλα γιατι σε αλλες χωρες οποτε εγιναν δημοψηφισματα κανεις δε βγηκε να μας πει τετοιες μ...ες; Το σκεφτηκαν πολυ πριν το γραψουν, ή μηπως οπως διαβασα σημερα και σ ενα αλλο blog, μας εχουν εντελως ...γραμμενους και μας περνανε για ηλιθιους που χρειαζομαστε ...συμβουλες μεχρι και για το τι και ..πως θα ψηφισουμε! Ελα παππου, να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου, για να μη πω τπτ χειροτερο και ..χαλασω τη καλη εικονα που…εχετε για μενα! :-)

2. Ο βιαιος θανατος των..βιβλιων!

Η φιλη roadartist μου εστειλε ενα αρθρο του Δ. Καραβασίλη οπου οπως λεει ο συγγραφεας, φαινονται οι χυδαιοτητες του δημοσιογρ. Οργ. Λαμπρακη  που κατεστρεψε πάνω από ...10 τόνους βιβλίων, ενω ειναι γνωστο οτι στην Ελλαδα εκατονταδες κοινοτικές, ιδρυματικές, σχολικές και άλλες βιβλιοθήκες ικετεύουν για βιβλία! Εχει δικιο φυσικα οταν λεει οτι ο βίαιος θάνατος των βιβλίων είναι φαινόμενο που αφορά τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, τον φασισμό. Αυτες ειναι προκλησεις ειδικα σε δυσκολες εποχες...

3. To ...φατσοβιβλιο και ..υμεις!

Eιναι γνωστο και απο προηγουμενη μου αναρτηση οτι δεν εχω το facebook σε εκτιμηση, γι αυτο αλλωστε, γραφω... "υμεις" και εφοσον δεν το εμπιστευομαι ειναι λογικο να μην ειμαι και μελος! Η αληθεια ειναι οτι δεν.. "κομίζω γλαύκας ες Αθήνας", οταν εχουν γραφει σελιδες επι σελιδων περι μη της μη... ασφαλειας των δεδομενων του facebook. Μαλιστα τελευταια οι  Σκανδιναβικες χωρες μαζι με την Φινλανδια εστειλαν εγγραφο στον οργανισμο του Facebook με 45 ερωτησεις που αφορουν την συλλογη πληροφοριων και την χρηση απορρητου των δεδομενων περισσοτερων απο 750 εκατομ. Χρηστων, τονιζοντας οτι θελουν να παρουν απαντηση μεχρι το τελος του Αυγουστου. 

Ομως, αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η προσφατη αποφαση του facebook να...λογοκρινουν (αν ειναι δυνατον!) τους...Νirvana, επειδη το εξωφυλλο του πασιγνωστου album «Nevermind» εμπιπτει στην πολιτικη τους περι «απαγορευσης δημοσίευσης φωτογραφιών που επιτίθενται σε ανθρώπους ή ομάδες, ή περιέχουν γυμνό, χρήση ουσιών,κλπ». (!!) 

4. Το ...συνδρομο του «μεγαλου και τρανου» καλλιτεχνη!

Ελεος πια με τον καθε «μεγαλο και τρανο» καλλιτεχνη, ντοπιο, ή ξενο, που εχει και απαιτησεις καθε φορα πριν εμφανιστει για να τραγουδησει, ή για να ερμηνευσει ενα ρολο οπως ο ..δύσκολος και απαιτητικός Kevin Spacey, που ζητησε ...πληρη απομονωση, προσωπικο σεφ, και δε ξερω τι αλλο, προκειμενου να παιξει στο αρχαίο θέατρο Επιδαυρου τον ρόλο του βασιλιά «Ριχάρδου του Γ'» Ουτε ο ιδιος ο... Ριχαρδος ο Γ' να ηταν!

Σα ...φορο τιμης στη ..πολιτικη του ..facebook ακουμε ακριβως τους...''λογοκριμενους'' Νirvana!

10 σχόλια:

  1. 1.Παπαριές μας λένε οι άνθρωποι,για ακόμη άλλη μια φορά.

    2.Μα οι Νεοέλληνες αγαπητή μου ΔΕΝ διαβάζουν...τι να τα κάνουν τα βιβλία?
    Τους αρκεί η αποβλάκωση από τα ΜουΜουΕ,η τζάμπα μαγκιά(κλανιά κι εξάτμιση) στα μπαράκια το βράδυ, άντε και κάνα τούρκικο σοροπιαστό σήριαλ για τους ποιό "ευαίσθητους".

    3.Η απέχθειά μας για το φατσορουφιάνο είναι γνωστή!

    4.Σημεία παλαιών και νέων καιρών.Εδώ η ανοικονόμητη πατσο-κωλάρα της Jennifer και θέλει δυσεύρετες σαμπάνιες και σπάνια τριαντάφυλλλα στη σουίτα της για να εμφανισθεί κάπου,δεν θα θέλει o ερμηνευτής της Επιδαύρου το κάτιτίς του?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχάς θέλω να καταδικάσω την απαξιωτική αναφορά του συντόφου 7Demons στα ιερά και όσια οπίσθια της Jennifer. Επιτέλους υπάρχουν και κάποιες αξίες σ' αυτόν τον κόσμο. Επιτέλους...

    Ο Kevin από όσο ξέρω θα πληρωθεί με ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου οπότε μη το κάνουμε θέμα τώρα για ένα σεφ.

    Το facebook (που δεν έχω) τις μάρανε τις σκανδιναβικές χώρες. Δεν κοιτάνε να μαζέψουν όλους τους σαλταρισμένους που ελεύθερα διατηρούν οπλοστάσια και σκοτώνουν τον κόσμο για πλάκα. Τα 750 εκατομμύρια ας πρόσεχαν. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις την ανοησία όλου αυτού του κατασκευάσματος.

    Δεν μας δίνει κάνα βιβλίο και μας ο Ψυχάρης να κάψουμε τον χειμώνα γιατί εκεί που έχει πάει το πετρέλαιο θα το δαγκώσουμε φέτος;

    Μα καλα γιατι σε αλλες χωρες οποτε εγιναν δημοψηφισματα κανεις δε βγηκε να μας πει τετοιες μ...ες;

    Μα ακριβώς γιατί πρόκειται για άλλες χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Μα ακριβώς γιατί πρόκειται για άλλες χώρες."

    Αντιγράφω την παραπάνω φράση.. που μπορεί να απαντήσει σε όλα όσα έγραψες. Καλό βράδυ Έλβα!

    Υγ το μόνο που ενδιαφέρει είναι το κέρδος και το χρήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΟΛ αφού παλιότερα ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις, με το μέγαρο Μουσικής άρχισε να εκπορ(ν)εύει και τον πολιτισμό. Η έκταση στην οποία κτίσθηκε το μέγαρο με λεφτά του κράτους, ανήκε στον Ευταξία. Αυτός δώρισε την έκταση στο κράτος. Οι χορηγοί του μεγάρου είναι ο Βγενόπουλος, ο Λάτσης, ο Κόκκαλλης. Η καθεστωτική ελληνική αλητεία.

    Όταν ο πισωκίνητος αφήνει την αυτοκρατορία του στον προσωπικό του ροδελορυθμιστή, ε τί να περιμένουμε; Και βιβλία θα κάψουμε και συνειδήσεις θα καταστρέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε 7 Demons

    1. Δεν εχεις αδικο, αυτο υπεθεσα κι εγω, αλλα ηθελα να ..σιγουρευτω!;-)
    2. Προσαναμμα ισως; ;-) E, oλο και καποιοι διαβαζουν, αλλοι παλι ασχολουνται με...τούρκικα ..σοροπιαστα σήριαλ, οπως ακουσα απο κατι φιλους εδω κοντα! :)
    3. Και εσεις; Join the club, τοτε! :)
    4. Αντε ας κανει και τα νουμερα του, ομως να δουμε αν τελικα αξιζει τον ...κοπο ο ερμηνευτής της Επιδαύρου, σωστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου βαρομετρε

    Ελεγα κι εγω θα....μπερδευτει, ή οχι για ποια Jennifer μιλαμε! Μαλλον ...μπερδεψες τις Jennifer, ετσι εξηγειται η αναφορα σου στα.. "ιερα και οσια" της! ;-)

    Οσο για τον..Kevin αν πληρωθεί με ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου, οπως λες, τη πατησε ο ανθρωπος οπότε παω πασο για τον...σεφ!

    Ας αφησουμε τοτε τα...750 εκατομμύρια να..παιδευονται με αυτο το ..διαολο (facebook)! ;-)

    Aπο φετος, αντι για πετρελαιο ισως να πρεπει να καιτε εκει κατω...βιβλια που μυριζουν ασχημα και αναφερονται στην ...."ανωτεροτητα της φυλης" μας, ξερετε ποια εννοω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλη roadartist

    H αληθεια μας πληγωνει, αλλα δυστυχως ετσι ειναι...Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος και το χρήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Swell

    Δεν εχεις κι αδικο.Nα δουμε ποτε θα απαλλαγουμε απο τετοιες περιπτωσεις...
    Μαλλον θα γερασουμε περιμενοντας :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε λίγο καιρό και οι εκλογές θα έχουν ...συμβουλευτικό χαρακτήρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aldebaran

    Πες το ψεμματα... :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)