26.7.11

Ηοw..rebellious do you feel, φιλε ?




Μεσα απο τη κριση της Ελλαδας, που οπως εχουν σωστα πει πολλοι, δεν ειναι μονο οικονομικη, φαινεται ολο και πιο ξεκαθαρα οτι ζουμε σε ενα αναλγητο κοσμο οπου καποιοι, (παντα οι λιγοι), αισθανονται τι συμβαινει, ενω oι αλλοι, (οι πολλοι), παραμενουν ...απλα ''θεατες'', ακομα και των πιο τραγικων γεγονοτων, ακομα και αυτων που αφορουν τα ...δικα τους παιδια.

-Μα αν εννοεις τη τραγωδια στη Νορβηγια, δεν ηταν ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, που σκοτωθηκαν στο νησι Utøya, θα πουν καποιοι.

Εχει καμμια σημασια πια;

Ναι, εσεις δεν μενετε στη μακρινη Νορβηγια, αλλα εκει στο Νοτο, αγαπητοι μου, καποιοι αλλοι με τις πολιτικες τους και τις διασυνδεσεις τους, (που ακομα δεν γνωριζουμε μεχρι που φτανουν), σκοτωνουν σαν αλλοι...Breivik, καθημερινα, αυτο που ΚΑΠΟΤΕ εισασταν εσεις, μαζι με το μελλον των παιδιων σας, μονο που αυτοι οι δραστες, που εγω αναφερομαι, δεν ειναι ειναι ουτε...ξανθοι, ουτε Νορβηγοι και δεν εχουν, βεβαια,...αυτοματο οπλο!

Αυτοι εχουν τα ιδια χρωματα με εμας, μιλουν την ιδια γλωσσα με εμας, (παρολο που συχνα λεμε οτι δεν τους καταλαβαινουμε!), φορουν κοστουμια και γραβατες, και εχουν ενα χαμογελο "κατα παραγγελια", το οποιο ...πλαταινει ακομα περισσοτερο μετα απο συμφωνιες παραδοσης της χωρας σε οποιονδηποτε εχει το σωστο, γι αυτους- παντα- αντιτιμο.
  
Κι εσεις που λετε οτι αγανακτειτε με ολα αυτα τι κανετε; Χαβαλε και ''διαγωνισμους εξυπναδας'' στο twitter, καμακι, μπανακι και ποτακι, μεχρι μεχρι να τελειωσουν οι διακοπες, να ρθει το φθινοπωρο και να αισθανθουμε και παλι..."rebellious enough", ετσι; 

Οσο για τα παιδια σας, προσεξτε τη μερα που θα τα δειτε με το ιδιο ...κοστουμι, την ιδια γραβατα και το ιδιο ψευτικο χαμογελο, οπως των ανδρεικελων, που εδω και χρονια, παρακολουθειτε στη Τιβη να ...διαγωνιζονται σχεδον για το ποιος θα ξεπουλησει τη χωρα ...γρηγοροτερα απο τον αλλο!

Τη στιγμη που θ αρχισουν κι αυτα να σας μιλανε με προσποιητο χαμογελο και προσποιητο ενθουσιασμο για "το μελλον και τις οικονομικες δυνατοτητες της χωρας", μιας χωρας που απ ο τι ολα δειχνουν, ευκολα εγκαταλειψαμε στα χερια αναλγητων και επικινδυνων ανθρωπων για να καταντησει ενα ακομα....προτεκτορατο, τοτε ισως πρεπει ν αρχισετε να αμφιβαλλετε σοβαρα για το αν πραγματι αυτοι που μιλουν ετσι ειναι...τα δικα σας παιδια!


6 σχόλια:

  1. Οι επαναστάτες εδώ Έλβα, περιορίζονται σε αυτούς του ζαντολάστιχου και του ποιός θα φύγει πρώτος από το πράσινο φανάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eδώ στο νότο το μακελειό γίνεται με το βαμβάκι , οπότε νομίζουν ότι δεν πιάνετε.

    Πέθανε και ο Φρόιντ που ίσως μας έβαζε σε μία τάξη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλη ange-ta

    Nα σαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλημερα Swell

    Ναι,τους εχω, δυστυχως, δει, απειρες φορες τετοιους...επαναστατες! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε habilis

    Μηπως θελεις να πεις αντι ''βαμβακι'',..
    ''δακρυγονο''; Αυτο ξερουν, αυτο.. χρησιμοποιουν οι ..ανθρωποι, τι να αλλαζoυν τωρα;

    To oτι πεθανε ο Freud ισως και να ειναι καλο, (γι αυτον)! Με τοσους πολλους ψυχασθενεις στο κοσμο, ισως και να τα ειχε βρει δυσκολα στη.. ψυχαναλυση τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)