10.9.11

600.000 (..μη έξυπνοι) θεατές!



Χθες περνωντας εξω απο ενα κεντρικο πολυκαταστημα της Στοκχολμης παρατηρησα κοσμοσυρροη και μια "ουρα" που ξεκινουσε απο μεσα και εβγαινε μεχρι εξω! 
Λεφτα μοιραζουν και εχει τετοια ουρα, αναρρωτηθηκα;... Οι τιμες, εκει, ειναι παντα τσιμπημενες, εχουν βεβαια καλυτερη ποιοτητα προιοντων απ ο τι αλλα πολυκαταστηματα,αλλα παλι τετοιος χαμος δε δικαιολογειται!


-Η  Μaria Montazami ειναι, εδω, και λανσαρει το καινουργιο της ...κραγιον, υπογραφει και αυτογραφα, μου ειπε μια πολυ χαρουμενη κοπελλα που δεν την ενοιαζε προφανως να περιμενει στην ουρα, αρκει να συναντησει τη Μaria!

-Η Μαρια, ποια, ρωτησα; Δεν τη ξερω!
Η κοπελλα με κοιταξε λιγο περιεργα, επρεπε μαλλον να ξερω ποια ειναι...Που ζω η γυναικα, να μη ξερω τη... Montazami;

Ειχα ομως και τη περιεργεια να μαθω ποια ειναι η εν λογω κυρια, και ετσι μπηκα απο μια αλλη εισοδο, ειδικα και μονο για να δω για ποια...Μaria, γινεται τετοιος χαμος!

Προς μεγαλη μου ...απογοητευση η Μaria ηταν μια εκ των τριων ... "φρουτων" της σειρας Svenska Hollywoodfruar (Swedish Hollywood Wives, την οποια οπως καταλαβαινετε ...δεν παρακολουθω, εφ οσoν η σειρα ασχολειται με τις ζωες και το lifestyle 3 glam Hollywood γυναικων και των πλουσιων συζυγων τους, οσων δλδ ειναι ακομα ...νυμφευμενες, γιατι οι 2 απο τις 3  εχουν ηδη χωρισει! 
Διαβαζω, δε, οτι η σειρα εχει 600.000 θεατες! Αν δεν το διαβαζα, δε θα το πιστευα,παντως...

Να μη τα πολυλογω, τη ...Μaria την ηξερα τηλεοπτικα, τουλαχιστον, απο μια διαφημιση γνωστου ταξιδιωτικου γραφειου, που καθε φορα που τη βλεπουμε ...πεφτει πολυ γελιο στο σπιτι, γιατι αυτα που λεει η Μaria και με το στυλ που τα λεει, ακουγονται σαν...ανεκδοτο!

Το μεγαλο αυτο ταξιδιωτικο γραφειο, ηθελα να ´ξερα δεν ενοχληθηκε απο τη διαφημιση, που αν και σαχλαμαρα, σιγουρα τη...χρυσοπληρωσαν, δεν εχω καμμια αμφιβολια, εφ οσον συμμετεχει σ αυτην η......Μaria!

Δειτε τη διαφημιση εδω

9 σχόλια:

  1. Χμου, να μην αναρωτηθώ για τα αντοίστοιχα ποσοστά τηλεθέασης εδώ, σε αντίστοιχες σειρές....

    (Καλά, συγνώμη, αυτό το μαλλί είναι αληθινο?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Sophia

    Φανταζομαι τα ιδια και..χειροτερα θα ειναι κι εκει!
    Iδεα δεν εχω, για το αν το μαλλι ειναι..fake! :) Oμως οταν ολα σχεδον πανω σ αυτους τους ανθρωπους ειναι, γιατι οχι και το..μαλλι; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τέτοιο παρουσιαστικό πάντως θα έκανε άνετα καριέρα στην Εθνική οδό και την παραλιακή. Τελικά τα σούργελα παντού ίδια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Έλβα! Και που να έβλεπες την αντίστοιχη ελληνική σειρά...5 λεπτά άντεξα. Μεσοαστές κυρίες(ή κυράτσες, όπως θέλετε τις χαρακτηρίζετε)μιλούσαν για διάφορα θέματα και αναρωτιόμουν,όσο τις άκουγα,αν ζούμε στον ίδιο πλανήτη!!
    Δεν ήξερα ότι υπάρχει και στη σουηδική τηλεόραση, λόγω πιτσιρικιών βλέπω πολύ το παιδικό κανάλι και χάνω κοσμοιστορικά γεγονότα.
    Πάντως όταν πρωτοήρθα στη Σουηδία πίστευα κι εγώ στην ύπαρξη του ευρωπαικού ανώτερου πνευματικού επιπέδου,καθώς αυτοί διαβάζουν βιβλία παντού και εμείς λίγο πριν κοιμηθούμε και εάν....
    Παρ'όλα αυτά δεν αργεί κανείς να συνειδητοποιήσει ότι ο καπιταλισμός φροντίζει να διαβρώνει μυαλά και συνειδήσεις με τον ίδιο τρόπο παντού. Δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενταξει βρε παιδια , ολα χρειαζονται και με τις επιλογες μας διαμορφωνουμε και την προσφορα..

    παντως,
    1.απογοητευτικα απο το οτι οι Σουηδοι ασχολουνται με τετοιες ηλιθιοτητες

    2.ΠΕτυχαν παντως το μοντελο..οι δικες μας οι "παραλιακες" κ "εθνικες" ειναι μακραν καλυτερες..και πιο οριτζιναλ..και σ αυτο μας αντιγραφουν γμτ.. :)) :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. varometro

    Πραγματικα ειναι να απορει κανεις ποσο το...σκυλέ παρουσιαστικό εκτιμαται δεοντως και στην Εθνική οδό και στην παραλιακή, αλλα και στις ...σαπουνοπερες ξενων καναλιων!

    Παντως το συμπερασμα σου "Τα σούργελα παντού ίδια είναι", με βρισκει 100% συμφωνη! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα Nefeli

    Ουτε ..δεμενη,που λες, δεν θα εβλεπα τετοια προγραμματα! :)
    Ομως πιστευω οτι κατι τετοιες εκπομπες υπαρχουν επιτηδες για να.. σκοτωνουν και τα εναπομειναντα εγκεφαλικα κυτταρα που την εχουν μεχρι τωρα...γλυτωσει απο τις ειδησεις γνωστων καναλιων και τα οσα εξαγγελονται! :0

    Δυστυχως και για τη Σουηδια ισχυει το "η βλακεια δεν εχει πατριδα" και καλο ειναι να διαλυονται οι μυθοι του οτι ''ΟΛΟΙ οι ξενοι διαβάζουν βιβλία , ενω οι Ελληνες οχι''!
    Δεν μπορουμε βεβαια να γενικευουμε, αλλα δεν νομιζω οτι οι Ελληνες ειναι τοσο κακα ενημερωμενοι, πια. Αλλο, αν διαλεγουν να μη βλεπουν την αληθεια λογω συμφεροντων...

    Φυσικα και ειναι αληθεια οτι "ο καπιταλισμός, οπως λες, φροντίζει να διαβρώνει μυαλά και συνειδήσεις με τον ίδιο τρόπο παντού"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλως τηMaria Hatzigeorgiadou

    Γιατι ..απογοητευτηκες; Και οι Σουηδοι δεν ζουν στον καπιταλισμο; Τι μονο οι Ελληνες θα απολαμβανουν...
    ηλιθιοτητες; :)
    Φυσικα αυτο (ευτυχως) δεν σημαινει οτι μονο τετοιες εκπομπες βλεπουν και οι μεν και οι δε! Υπαρχει λοιπον ελπιδα...

    Τωρα το ποιος αντιγραφει ποιον σε κιτς και χαζες εκπομπες ειναι αγνωστο! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)