15.9.11

Μadonna, η...χρυσόστομη?




Που φτασαμε! Να περιμενουμε να ακουσουμε δημοσια κριτικη κατα πολιτικων απο ..σταρς! Το μονο σιγουρο ειναι οτι επειδη τετοιες προσωπικοτητες του star system ειναι στο...απυροβολητο, εχουν τη δυνατοτητα να δηλωνουν ο τι θελουν επι σκηνης και ας ελπισουμε οτι συχνα λενε αυτο που θα ηθελαν να πουν πολλοι πολιτες, αλλα για διαφορους λογους ….κρατιουνται!

Ετσι, η Madonna, στο κινηματογραφικο φεστιβαλ της Βενετιας, στολισε, τον Berlusconi σε σχολια που δημοσιευτηκαν στο  «Oggi», χαρακτηριζοντας τον ως «Ακατάλληλο να κυβερνήσει την Ιταλία» και βεβαια δεν χρειαζοταν η...φωτιση της...Μadonna, αλλα μονο η κοινη λογικη, που ομως αναζητειται στην Ιταλια (και στην Ελλαδα!), εφ οσον τετοιες κυβερνησεις καταφερνουν και εξασφαλιζουν, ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλη, παρα τα πακετα λιτοτητας εκτακτων οικονομικων μέτρων ύψους 52 δισεκατομμυρίων ευρώ με περικοπές δαπανών, αυξήσεις φόρων και αλλαγές στη συνταξιοδότηση.

Η Μadonna, που τη θεωρω πολυ μετρια ως καλλιτεχνη, αλλα δεινη ως ...businesswoman, προετρεψε μαλιστα τους δημοσιογραφους να κοιταξουν τον Economist της 9ης Ιουλιου και να παρουν την απαντηση τους...

Το γελοιο ηταν οτι ασχοληθηκαν με τη δηλωση της και από το περιβάλλον του Μπερλουσκόνι, αφου ενας γραμματεας του γραφειου του δηλώσε ότι «η άποψη της Μαντόνα δεν μετράει, διότι οι Ιταλοί γνωρίζουν ότι είναι μια πολυεκατομμυριούχος και ο λαός δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τέτοιους κακομαθημένους πλούσιους».  

Aπο αλλους ομως;.......

Η γκαφα παντως ηταν οτι ο Μπερλουσκόνι, είναι ακόμα πιο πλούσιος κι από τη....Madonna διαθετωντας περιουσία γυρω στα 5 δισ. ευρώ!!

Που ηταν  ο Καβαλιερε, αναρρωτιεται κανεις...

Μα, στο ρολο που εχει ..εξασφαλισει, τρεχοντας κι αυτος μια στις Βρυξέλλες, μια στο Στρασβούργο για συνομιλίες με τον πρόεδρο της Κομισιόν Μπαρόζο και τον Ρόμπαϊ, που οπως αναμενοταν χαρακτήρισε το πακέτο λιτότητας «φιλόδοξο» προσθετωντας ότι η υιοθέτησή του είναι «σημαντική για ολόκληρη την Ευρώπη»!

Φυσικα! Τι αλλο περιμενατε;

(Πηγη ΤΑΝΕA)

(Και επειδη video της Μadonna, δεν ...αντεχεται, δειτε αυτο)

13 σχόλια:

  1. Χρυσόστομη και βάλε, Έλβα. Και πολύ σωστό να μην ανεβάσεις τραγούδι δικό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Swell

    Ξερεις πως εκνευριζομαι οταν ακουω ατομα να λενε, σε δυσκολους μαλιστα καιρους, οτι ετρεξαν και.... χρυσοπληρωσαν ενα εισητηριο της Μadonna, ή του ταδε superstar καλλιτεχνη;

    Τι να πει κανεις για τα μυαλα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που θαυμάζουν τη Μενεγάκη, στη Μadonna θα κολλήσουμε;
    Δυστυχώς η πραγματικότητα σε όλο το Δυτικό κόσμο χειροτερευει συνεχώς αλλά παράλληλα με την αύξηση της ηλιθιότητας κ της απουσίας κριτικές σκέψης!

    Θλίψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15.9.11

    Καλά μην περιμένεται να γίνει και αντικαπιταλίστρια η Μαντόνα. Ωστόσο και άλλη φορά τα έχωσε κανονικά (στον Μπούς) ενώ ο Μπόνο των U2* προσπαθούσε να τον "μεταπείσει" με κουβεντούλα (τον φέρνω σαν αντιπαράδειγμα στην συνέπεια της Μαντόνα).

    * Οι οποίοι φυσικά δεν φορολογούνται στην Ιρλανδία και οι Ιρλανδοί τους κράζουν αλλά άμα είσαι ροκ-σταρ (ή Εκκλησία) στα τέτοια σου ο λαός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω με τον Greektroit: σε σύγκριση με άλλους μεγάλους και τρανούς -με παντελόνια- η Μαντόνα δεν γλείφει κανέναν.

    Όσο για τον Μπερλουσκόνι και τους Ιταλούς, ισχύει το ρηθέν "το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού". Πόσω μάλλον το τρις εξαμαρτείν. Συνεπώς, respect στη Μαντόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Elva εδω θα γινουμε απο δυο χωρια χωριατες, θα τα χαλασουμε.
    Η Madonna δεν ειναι οπως γραφεις "πολυ μετρια" αλλα απλα... ατάλαντη.
    Ειχε την τυχη να εχει καλους μανατζερ και αρκετη δημοσιοτητα...
    Η μουσικη της Madonna και η ποιοτικη μουσικη δεν εχουν καμια απολυτως σχεση μεταξυ τους.
    Θα σου βαλω πιπερι στο στομα ετσι και την ξαναπεις "μετρια" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσο για τους ταχαμου επαναστατες μουσικους και ηθοποιους που αλλα λενε και αλλα κανουν τα τρωμε καθημερινα στη μαπα...
    Για τον Edge των U2 την ξερεις την ιστορια, που εδω εχει ξεσηκωσει πολυ κοσμο εναντιον του και τον αποκαλουν υποκριτη; Θελει να χτισει "μερικα" σουπερ σπιτια λιγο εξω απ το Los Angeles σε μια καταπληκτικη περιοχη στο Malibu, σε ενα τοσο δα μικρο οικοπεδακι που εχει αγορασει μεγεθους μονο... 4.000 στρεματων (!!!)

    http://www.laweekly.com/2009-03-19/music/the-edge-of-destruction/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα το ξαναπώ κι ας γίνομαι κουραστικός.Ο Αϊνστάιν φέρεται να είπε:
    "Δυο πράγματα είναι άπειρα.Το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.Και για το πρώτο δεν είμαι και πολύ σίγουρος."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πειρατες

    Oπως τα λετε! Αύξηση της ηλιθιότητας κ απουσία κριτικης σκέψης! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. greektroit

    Δεν εχω τετοιες..αυταπατες, ευτυχως, οτι θα γινει ...αντικαπιταλιστρια η Μαντονα! Δεν υπαρχει περιπτωση! :) Ειναι θεμα promotion, public relations, κατι τετοιο τσπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λωτοφαγε

    Φτασαμε να λεμε μπραβο για το ..αυτονοητο,εκει ειναι το δραμα! Αλλιως ξερουμε και το ρολο της Μαντονα και της καθε..Μαντονα του star system! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ephemeron

    Εχεις δικιο,δεν θα τη ξαναπω.. μετριοτητα, απλα αταλαντη! :) Mαυρη φτωχεια και ο Εdge,δλδ. και το κυριοτερο ποτε ηταν η τελευταια χρονια που εβγαλαν ενα δισκο της προκοπης οι U2; Δεκαετιες πριν! :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σελιτσανε

    Aλλοιμονο! Δεν μας κουραζετε να επαναλαμβανετε κατι που ελεγε και ειχε πολυ δικιο ο Εinstein! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)