19.10.11

ΑΠΕΡΓΙΑ:Για οσους βαρεθηκαν τις (θλιβερες) επαναληψεις!



Να ειμαι, αραγε, η μονη που εχω βαρεθει να ακουω τα ιδια λογια, καθε φορα που αναγγελονται μεγαλες απεργιες, οταν δηλαδη προκειται να βγει ο κοσμος εξω στους δρομους;

Δε το νομιζω...

Χθες ακουσαμε τα γνωστα περι...«πατριωτικου καθηκοντος», (ενος ορου που απο το πολυ ..ξεχυλωμα μοιαζει σαν…πουλοβερ που κατεληξε σε μακρυ…φουστανι!), ενω χωρις εκπληξεις αρχισε κι η ...κινηματογραφικη σεζον με τα γνωστα και παλι εργα...''Βαρυ το κλιμα στη συναντηση'',  ενα χιλιοπαιγμενο φιλμ, που ελπιζω να μη χρειαστει να δουμε και στη συνεχεια της χρονιας. 
Εκτος απο το ...αταλαντο casting,  η παραγωγη ειναι αρκετα χαμηλης σταθμης, για τη χωρα, ασχετα αν οι ιδιοι οι συντελεστες πιστευουν οτι θα μπορουσε να εχει...μελλον!  

Θλιβερες επαναληψεις, του συστηματος, αγαπητοι μου!

Δεν θα ειναι η πρωτη φορα, βεβαια, που βλεπουμε μια τετοια...ταινια, οπου ο σκηνοθετης εχει πει στους μονομαχους, του ...Western, να υποδυονται τους..."τσακωμενους" μεταξυ τους, για να υπαρχει το λεγομενο....σασπενς! Αμερικανιες και χαντρες για ...ιθαγενεις!
Προσωπικα, ως κατοικος της χωρας, την ειδα αρκετες φορες (με το ζορι!) και ετσι δεν χανω αλλο χρονο να ασχοληθω πια. Ας τη δει κανενας που (ακομα;)...πιστευει στα σκηνοθετικα και λοιπα... ταλεντα της πολιτικης σκηνης.

Μετα εχουμε την ταινια τυπου θριλλερ: ''Ειμαστε σε πολεμο'', που ο βαρυσημαντος τιτλος της και μονο σκοπο εχει να ...φρεναρει κοσμο απο τις διαδηλωσεις σημερα και αυριο, ενω η αληθεια ειναι οτι ο κοσμος εχει απηυδησει να τον κοροιδευουν καθε τρεις και λιγο.

Το δε εργο που αναμενεται να σπασει και παλι ολα τα ρεκορ...αντιπαθειας ειναι  ο ατσαλινος φραχτης της Βουλης, ενα εργο για ....γερα νευρα, που προβαλλεται σε επαναληψη, τελευταια, στις απεργιες, χωρις, ομως,...επιτυχια!

Αν βαρεθηκατε τις ....θλιβερες επαναληψεις εργων του συστηματος, μια λυση και μονο υπαρχει:

ΑΠΕΡΓΙΑ!  

Πανω απο 120.000 ατομα ειναι οι εκτιμησεις εφημεριδων, σημερα, οπως η DN κ.α, οπως επισης και του κρατικου ραδιοφωνου για τον ογκο των διαδηλωσεων στην Ελλαδα. Δακρυγονα και επεισοδια, δεν ελειψαν κι αυτη τη φορα..


2 σχόλια:

  1. Καλησπερα φιλη ΕΛΒΑ απο την Αθηνα.

    Την Αθηνα που ''ξεχυλωσαν'', με μολοτωφ, φωτοβολιδες, χειροβομβιδες κροτου-λαμψης, πετρες, λοστους και βαριοπουλες, χτυπωντας, παπουδες, γιαγιαδες, γυναικες, παιδια, γι'αλλη μια φορα, τα εκλεκτα καλοπαιδα, της εκαστοτε κυβερνητικης εξουσιας.

    Ο Γαπαρος ριχνει τις τελευταιες του στροφες επανω στην πιστα, το φιναλε του, να συνοδευεται απο ενα ξεφρενο χειροκροτημα, απο τα ντοπια συμφεροντα και τους ευρωπαιους προστατες του, παμε για αλλα---αντωνη,νδ---...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου φιλε Δημητρη!

    Τα ειδα μεσω ζωντανης αναμεταδοσης και τα διαβασα απο ατομα που ηταν εκει οποτε εχεις δικιο, μαλλον παμε γι αλλα...
    Κριμα οταν αρκετες χιλιαδες κοσμου αγωνιζονται καθημερινα εναντια στα μετρα, ενω οι υπηρετες του συστηματος, που εχουν πολλα προσωπα και στολες, κανουν τα αδυνατα δυνατα να μη δυσαρεστησουν το..ΔΝΤ και το κεφαλαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)