24.2.12

Πάλι...«γλαρόσουπα» θα φάμε;



Ευτυχως που οι ...καλες φυλλαδες, στην Ελλαδα, δεν μας κρατανε σε..αγωνια κι ετσι μας προσφερουν ολες τι λεπτομεριες ιδρυσης του νεου κομματος με σημα τον...γλαρο και τιτλο «Ανεξαρτητοι Ελληνες», υποννοωντας, ισως, οτι ολοι οι αλλοι ειναι...εξαρτημενοι; (!!)

Ετσι, με τη..Παναγία ως...«βοηθό και προστάτη» (!!) γεννήθηκε το νέο κόμμα του Πάνου Καμμένου, για να προστεθει στη λιστα των αλλων 3, που κι αυτοι συναγωνιζονται σε ..θρησκοληψια ο ενας τον αλλο, (NΔ, ΛA.O.Σ και Ντορα) και ετσι μαζι με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ γινονται...6, αν δεν κανω λαθος και δεν εχω χασει το μετρημα! 

Και αφου δεν ενωνεται η...Αριστερα, που ειναι και ο..διακαης ποθος τους, τελευταια, βλεπουμε μια μεγαλη προθυμια στο να ενωθει η...Δεξια!

Σημερα παντως, δεν μπορω να πω συγκινηθηκα (και παλι) διαβαζοντας για το «ηθος και τη σεμνοτητα» της ηγεσιας μας «προκειμένου να διασφαλισθεί η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και να αποφευχθεί η άτακτη χρεοκοπία» (!) 

Ωραια λογια, ομως αληθεια, τι νεο εχουν να μας πουν ολοι αυτοι οι ''νεοι-αναπαλαιωμενοι'' συνδυασμοι, που οσο και να...συνδυαζονται, οσο και να αλλαζουν προσωπα, δεν εχουν τιποτα αλλο να μας πουν εκτος απο το κλασσικο:

«Μη φάτε! Έχουμε ...γλαρόσουπα

4 σχόλια:

  1. Kαι γλαροσουπα θα φαμε, Ελβα, και πολλα ακομη αφου δεν τους πηραμε ακομη στο κυνηγι! Μας σερβιρουν ξαναζεσταμενα φαγητα κι εμεις σαν μ@λ@κες τρεχουμε και τους ψηφιζουμε! Η ιδια ιστορια χρονια, δε βαζουμε μυαλο σ αυτη τη χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nik

      Μαλλον συνηθισαμε στη...''γλαροσουπα'' και δεν ξερουμε τι και πως ειναι να τρως τα καλα φαγητα! Tι να πω, επρεπε ΗΔΗ να τους ειχαμε καταλαβει και απο αντιδραση και μονο να ψηφιζαμε καποιες αλλες εναλλακτικες λυσεις. Φοβομαστε μαλλον και να αντιδρασουμε, απ ο τι φαινεται, γι αυτο θα υποστουμε τις συνεπειες της ατολμιας μας! ;(

      Διαγραφή
  2. Σωστός ο Nik !

    Τι καινούργιο μπορεί να φέρουν παλιά και φθαρμένα υλικά, μένει να το δούμε !

    Μάλλον πάει να στηθεί άλλο ένα ανάχωμα στην ριζοσπαστικοποίηση πλατιών εργατικών στρωμάτων.

    Και, θα δούμε κι άλλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. faro

      Aναρρωτιεται κανεις ποτε θα σταλουν ολα αυτα τα..αναχωματα εκει που πρεπει! Δεν βαρεθηκε ο κοσμος μια απο τα ιδια καθε λιγο και λιγακι; Δλδ ποσες φορες πρεπει να μας κοροιδεψουν μεχρι να το καταλαβουμε;!!

      Διαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)