13.2.12

NOT GREEKS, (...just some sold out b@st@rds!)



Φωναζε τοσο, χθες το βραδυ, που την αλλη μερα πονουσε ο λαιμος του. Eιχε παει στη διαδηλωση απο νωρις, αν και ηξερε, απο τις προηγουμενες φορες, οτι δεν θα ...επηρεαζε το αποτελεσμα. Hταν ετσι κι αλλιως...αναμενομενο! 

Ξεπουλημενοι!

"Αυτα τα ζωα εκει μεσα θα ψηφισουν ΚΙ ΑΥΤΗ τη φορα το μνημονιο και οσα ακομη μνημονια τους βαλουν μπροστα στη μυτη τους", σκεφτοταν, ενω ακουγε τους ποταμους...κινδυνολογιας μεσα απ τη Βουλη, που προσπαθουσαν να επηρεασουν οσους πολιτες εχουν...ΙQ χελωνας, και μαζι μ αυτους τα ξεφτιλισμενα ανθρωπαρια του μαυρου μετωπου, που ακομα λεγονται..''βουλευτες'', ενω θα επρεπε να λεγονται...ΠΡΟΔΟΤΕΣ

"ΠΡΟΔΟΤΗΣ νουμερο 1", "ΠΡΟΔΟΤΗΣ νουμερο 2" κ.ο.κ. 

Αν και τα ονοματα τους, σκεφτοταν, κανεις δεν θα τα ξεχασει, προς το παρον, ομως, δεν παιζουν κανενα ρολο, οταν δεν  διαφοροποιουν κανενα απ αυτους, απ το εγκλημα που ο καθενας τους, ξεχωριστα, εκανε, λεγοντας ''ΝΑΙ'' στη ..σταυρωση ενος ολοκληρου λαου! 


Aισθανοταν χάλια, ειχε πονοκεφαλο, τσουξιμο στο λαιμο, ενιωθε αηδια και σκεφτηκε τι θα εγραφαν και παλι στο twitter! 

Κι εκει, ολα  ηταν αναμενομενα. 

Οι γνωστοι "ξυπνιοι" ειχαν ηδη ηδη βγει στη..γυρα και ειχαν μαλιστα προλαβει να γραψουν...100 ''πιασαρικα'' τουητερς, στο μεταξυ! 

Ποτε προλαβαν;
Μερικοι κλαιγοντουσαν δηθεν για τα κτηρια, και οχι για τις ζωες μας, που καηκαν, σκεφτηκε....
Aλλοι παλι εγραφαν οτι....πρεπει να δειξουμε..''ανωτεροτητα'', ''εμεις οι ειρηνικοι πολιτες'', σε σχεση με τους κουκουλοφορους!! (Οταν μας πετανε πετρες στο κεφαλι, να τους κανουμε, μαλλον, τη ...χαρη να μην τις....αποφευγουμε!!) 

Tα απειρα unfollows και παλι....

Εκτος απο τους ντοπιους, εστειλε και τους μισους ξενους followers που ειχε, στο διαολο! 

Τιποτα δεν ηξεραν κι αυτοι οι χαμενοι για την κατασταση στην Ελλαδα.  

Αν και μερικοι απ αυτους, οπως ηξερε, δεν ειχαν καν πατησει το ποδι τους στη χωρα, ειχαν ομως το θρασος και εγραφαν τα κλασσικα τσιτατα περι..."τεμπελιας των Νοτιων"! 

Οι αλλοι μισοι απ αυτους, ετσι κι αλλιως ηταν...μονιμως μεθυσμενοι, (ναι, ηταν...Σουηδοι!), ή στον κοσμο τους, εναν  αλλοκοτο, ξενοφοβικο, τρομοκρατημενο κοσμο που βλεπεις καμμια φορα στις ταινιες και δεν πιστευεις οτι αυτο μπορει να γινει πραγματικοτητα. 

Ομως η αληθεια ειναι οτι ο κοσμος μας γινεται ολο και πιο εχθρικος, ολο και πιο ηλιθιος και παρα τις απειρες δυνατοτητες ενημερωσης οι περισσοτεροι αδιαφορουν για το οτι ο φασισμος εχει ηδη εγκατασταθει σε αρκετες χωρες, ενω σε αλλες καταφθανει με βημα ταχυ!

Ενα τουητερ σε Αγγλικα εγραφε:

"Greek MPs pass austerity package despite violent protests! "
 
Το ειδε κι απαντησε:
 
NOT GREEKS, (just some sold out b@st@rds!)

  

6 σχόλια:

  1. ELVA η ηλιθιότητα, εν μέρη καταλύθηκε στο Σύνταγμα, σε κάθε πλατεία και σπίτι, εκεί που ο κόσμος ξεγυμνώνει τα υποκριτικά πρόσωπά των "ευεργετών" μας.

    Μια παρατήρηση μόνο για την ανάρτηση, εκεί που λες "ΙQ χελωνας" καλύτερα ταιριάζει το "ΙQ μπάτσου". Αυτό για μελλοντική χρήση αν θες.

    Τα φιλιά μας στο χιονισμένο βορρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλοι Πειρατες

      Πετυχημενη η..παρατηρηση σας! :) Τωρα που το σκεφτομαι γιατι να προσβαλλουμε τις..χελωνες που δεν πειραζουν κανενα;

      Καλα κουραγια για νεους αγωνες, που ειναι σιγουρο οτι ερχονται!

      Διαγραφή
  2. Motherfuckers, θα έλεγα εγώ. Excuse my french και καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Swell

      It's okay, as it's the only term that describes them accurately! :(

      Διαγραφή
  3. Εγώ πάλι αναρωτιέμαι το τι θα πρέπει να γίνει ακόμα για να πάρουν πόδι και οι 199 sold out b@st@rds. Να φτάσουμε στην ψήφιση του μνημονίου υπ' αριθμόν 20, με τους μισούς Έλληνες μετανάστες και τους άλλους μισούς να λιμοκτονούν;

    Οι 199 δεν πρόκειται να αλλάξουν. Οι λαϊκές συνειδήσεις επιβάλλεται να αλλάξουν. Χθες, περισσότεροι ήταν αυτοί που περίμεναν αγωνιωδώς στις τηλεοράσεις να ακούσουν το ότι υπερψηφίστηκε το μνημόνιο και να ανακουφιστούν (γιατί δε θα χρειαζόταν να έτρεχαν νυχτιάτικα στην τράπεζα να σηκώσουν τα λεφτά τους), απ' αυτούς που βγήκαν στο δρόμο ή στήριζαν τους αγωνιζόμενους.

    Αυτό. Καλησπέρα Έλβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα φιλε SkinLikeSand!

      Οτι και να πουμε εμεις εδω για τους 199 sold out b@st@rds, δεν εχει κανενα νοημα..Ο λαος που υποφερει πρεπει να τους στειλει εκει που με τα θρασυτατα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ τον εστειλαν αυτοι οι 199! Σε μια εργασιακη κολαση και εναν μεσαιωνα οπου οι ..''τυχεροι'' εχουν μια ελεεινη και κακοπληρωμενη δουλεια και οι.. ατυχοι ψαχνουν στα σκουπιδια!

      Παντως αυτο που λες αληθευει. Πολλοι εμειναν στα σπιτια τους οχι επειδη συμφωνουν αλλα επειδη φοβουνται να μη χασουν και αυτα τα ψιχουλα που τα λενε ..μισθους και συνταξεις!

      Διαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)