28.2.12

R U tweeting 2 much?




''Νο wonder why the Greeks still have these losers for politicians, μου εγραψε μια φιλη απο Αγγλια. The whole country is tweeting 24h/day!'', ειπε η φιλη και δεν ειχε αδικο, αν και δεν νομιζω οτι εκει στο ..Αγγλια δεν εχουν...losers και της το ειπα!

Οχι θα την αφηνα!

Σε παρακαλω, κοπελλα μου, δεν θα κανουμε..διαγωνισμο για το ποια χωρα εχει τους πιο...ξεφτιλες πολιτικους, μια και αμφοτερες οι χωρες ειναι επαξιως, πια, μεσα στα top 10 των υποψηφιοτητων για το...Οσκαρ των biggest a$holes in politics, σε ηγετικες θεσεις!

Παντως, εμεις στην Ελλαδα, παραμενουμε εκτος των αλλων και ξεροκεφαλοι! Κοτζαμ συν-ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Twitter, ο Biz Stone, προειδοποιησε πρόσφατα τους χρήστες του Twitter να μην τουηταρουν για πολλές ώρες γιατί είναι ανθυγιεινό, κι εγω παρατηρω οτι το Twitter εχει γινει ακρως απαραιτητο στους...Ελληνες χρηστες, οι οποιοι βλεποντας τωρα οτι το ..φατσοβιβλιο εχει δεχτει μεγαλη κριτικη, εχουν φαινεται μεγαλη αναγκη να επιβεβαιωσουν οτι ...υπαρχουν μεσω του Twitter!

Τι μανια ειναι αυτη;

Που μας..χανετε που μας βρισκετε λοιπον, ολη μερα, εμεις οι Ελληνες τουηταρουμε, οχι πια για το τι φαγαμε, τι ηπιαμε και που πηγαμε, αλλα για το τι δεν φαγαμε, τι δεν ηπιαμε και που δεν πηγαμε!


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28.2.12

    Egw pantws xrisimopoiw to tweeter opws to facebook, oxi gia kamaki opws polloi alloi, alla yia enimerwsi, elva.
    Afta.

    Kwstas B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kwsta B.

      Σ ευχαριστω για την ..ενημερωση! ;) Tι να πω, fb δεν ειχα ποτε, αλλα δεν πιστευω οτι εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους fb και twitter!

      Διαγραφή
    2. Δεν είχα ποτέ fb, αλλά από φίλους καταλαβαίνω ότι έχουν σημαντική διαφορά twitter-fb. Και από τα λίγα που΄χω δει. Υπάρχει βέβαια τρόπος να χρησιμοποιείς το τουίτερ σου σαν fb και να το αχρηστεύσεις! Έχει σημασία πώς χρησιμοποιείς κάθε φορά τα σόσιαλ μίντια.

      Καλησπέρα Κουμπάρα.
      υγ. Ε όχι και δεν τουιτάρουν όλη μέρα οι Άγγλοι, πλιζ...

      Διαγραφή
    3. Koυμπαρε, ηντα κανεις; :)

      Για το φατσοβιβλιο παντως πολλα αρνητικα εχω ακουσει,συν το οτι δεν ειναι ασφαλη τα στοιχεια κανενος εκει.
      Τσπ θα μου πειε ετσι που παει να γινει το διαδικτυο πουθενα δεν ειναι.. Παντως τεινω να πιστεψω κι εγω οτι ο τροπος που χρησιμοποιει κανεις τα μηντια εχει σημασια.

      Οι Αγγλοι που ξερεις εσυ φαινεται... τουηταρουν, πιο πολυ, απ αυτους που ξερω εγω! ;PP

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ. Είναι και δική μου απορία, πως γίνεται κάποιοι να είναι 24ώρες το 24ωρο online, να λένε καλημέρα, καληνύχτα κλπ, κάτι που μάλλον καταντά εθιστικό. Δεν είναι όμως θέμα εθνικότητας... βλέπω και πολλούς που μένουν πχ στην Αγγλία να το κάνουν και μάλιστα με περισσότερη άνεση απ' ότι εδώ! Προσωπικά αδυνατώ να ακολουθήσω σε τέτοιους ρυθμούς, κάποιοι βέβαια κερδίζουν έτσι προωθώντας τη δουλειά τους, οπότε το καταλαβαίνω. Κ πάλι όμως ας μη τρελαθούμε δεν είναι κάτι τόσο φοβερό για να αφιερώνεις φαιά ουσία ολημερίς και ολονυχτίς.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλη Roadartist

    Πολλοι απορουμε! ;) Δε λεω, χρησιμοποιω κι εγω το μεσον, αλλα οχι σε ..24 ωρη βαση, γιατι ισως δεν εχω τοσα πολλα να πω, αλλα και να ειχα δεν νομιζω να ενδιεφεραν ολους! :)

    Δεν ειναι θεμα εθνικοτητας, βεβαια, αλλα οπως καθε καινουργιο πραγμα στην αρχη, εμεις οι Ελληνες, ισως να το παρακανουμε στη χρηση του! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)