9.3.12

Παρέλαση; Οχι, άσε, δε θα..πάΡω!



Παλια, οι παρελασεις, ας πουμε, "εξυπηρετουσαν", το σκοπο της προβολης του...νειατου και του...στρατου της ταλαιπωρης αυτης χωρας, που oυσιαστικα Δημοκρατια δεν εχει γνωρισει, με oλες αυτες τις...εκδηλωσεις αγαπης του κρατους, προς τον πολιτη και κυριως τις διαδηλωσεις οπου σε ραντιζουν πλουσιοπαροχα με παντος ειδους χημικα, οι καθε φορα...καλοπροαιρετες ηγεσιες και τα Μ.Α.Τ! 

Καποια χρονια πριν, που οι περισσοτεροι απο εμας κοιμομασταν τον υπνο του.......(το αφηνω επιτηδες, κενο, για να βαλτε εσεις ο, τι κοσμητικο θελετε!) πιστευαμε, ισως, οτι οι παρελασεις αποτελουσαν ενα ακομη...δειγμα ..''εθνικης υπερηφανειας'' (;;) ομως, τωρα, κι ενω δεν εχουμε τιποτα απ ολα αυτα, δεν μπορω να καταλαβω, ποιος ειναι ο λογος της συνεχισης τους; 

Τα νειατα, ετσι κι αλλιως, πανε με..μιση καρδια στις παρελασεις και πολυ καλα κανουν, ειδικα ετσι οπως ειναι τωρα η κατασταση, οι δε πολιτικοι του...Μαυρου μετωπου τρεμουν στην ιδεα των...γιαουρτωματων, οπως ξερουμε και φροντιζουν να τις αποφευγουν οπως ο ...διαολος το λιβανι! 
Να δειτε που θα βρεθουν οι μισοι ...δηθεν ''κρεββατωμενοι'', ή θα προβαλλουν τις πιο τρελλες δικαιολογιες για να μην πανε! 

Συν τα αλλα, εχουν και οι παρελασεις ενα Α κοστος, πως να το κανουμε, οποτε εφ οσον δεν εξυπηρετουν κανενα σκοπο, πια, και εφ οσον, οπως διαβαζουμε, στις 25 Μαρτη, σκοπευουν να κατεβασουν και σχεδον ολη την...αστυνομικη δυναμη της χωρας, γιατι, βρε παιδια, δεν τις καταργουν να πανε στο δι#λο και οι παρελασεις, να τελειωνουμε; Εδω εχει παει ολη μας η ζωη στα ...ταρταρα, στις ...παρελασεις, θα κολλησουμε; 

Εννοειται, βεβαια, οτι κανεις τους δεν εχει τα κοτσια να εμφανισθει μπροστα στο κοσμο μετα απο αυτα που ψηφιζουν και διαλαλουν στα καναλια, παντα για το καλο μας, φυσικα....

Ομως, τις παρελασεις τις συνεχιζουν!

Τι να πω, ο ...μαζοχισμος στη χωρα αυτη, καποια στιγμη πρεπει να γινει..εξαγωγιμο αγαθο! 

Κριμα να υπαρχει..υπερεπαρκεια, μονο στην Ελλαδα! 







10 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9.3.12

    Δε θυμασαι τι ειχε γινει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που ειχε αποχωρήσει και ολο το χαμο, θελεις να εχουμε ξανα τα ιδια; :-)


    Π.Καραγιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Π.Καραγιαννης

    Kαι βεβαια θυμαμαι, γι αυτο λεω οτι δεν χρειαζονται οι παρελασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν πάνε οι εκπρόσωποι έρημοι κι απρόσωποι, τότε γιατί να παρελάσει ο στρατος;
    Ας παρελάσουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι, για να μην τρίζουν και τα κόκκαλα του Καραϊσκάκη!
    Ας αυτοοργανωθούμε και στις παρελάσεις. Έτσι, ίσως συνειδητοποιήσουμε κάποτε ότι δεν έχουμε ανάγκη ούτε από σεμνούς και ταπεινούς ηγέτες ούτε από πατερούληδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε Λωτοφαγε!

    Εννοειται. Οσο για τους..''σεμνούς και ταπεινούς ηγέτες'', ειναι o τι χειροτερο μπορει να εχει μια χωρα..Απ την αλλη, ειδαμε και τους..''μη σεμνούς και μη ταπεινούς'' τι εκαναν...
    Καιρος για αλλαγη πλευσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσθε προβοκατορίς! :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pølsemannen

    Πατε να επιρριψετε..λασπες, εις τουτον το ιστολογιον, αλλα δεν θα επιτυχετε, φιλτατε συμπατριωτα! :P


    Υ.Γ Υμεις,τασσεσθε υπερ των παρελασεων παντος ειδους; (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην δεδομένη χρονική στιγμή η παρέλαση δίνει ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ, έστω λεκτικά, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! Είναι ένα ματσάκι το οποίο ο δικομματισμός δεν ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Ευκαιρία για άνετι γιούχα που φτιάχνει την ψυχολογία του ταλαίπωρου πολίτη και ρίχνει αυτήν του λαμόγιου στην εξέδρα των επισήμων. Ναι, με το κράξιμο ΔΕΝ κερδίζεται ο πόλεμος, αλλά μη μου πει κανένας ότι χάνεται κι΄όλας! Από το τίποτα, καλό και το γιουχάϊσμα! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ! Και είθε να γίνεις "της παρέλασης" :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλως τον βραχοκηπο και απο εδω! :)

    Λοιπον με επεισες με τα ..τρανταχτα σου επιχειρηματα περι ..γιουχας, οποτε λεω να επανεξετασω τη ...χρησιμοτητα μιας τετοιας παρελασης! :)

    Το ''Είθε να γίνει "της παρέλασης", ειναι ενα σλογκαν που μ αρεσει oλο και πιο πολυ, τωρα που το σκεφτομαι! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)