13.3.12

''Αυτό κι αν είναι..γρουσουζιά'', (είπε!)



Ειναι, λεει, σημερα "Τρίτη και 13" και ειναι...γκαντεμικη μερα! Καλα, χθες που ηταν Δευτερα και 12 δεν ηταν δηλαδη ...γκαντεμια στην χωρα αυτη, αναρρωτηθηκε.

Μονο καθε.."Τριτη και 13", θυμομαστε τη κακη μας...τυχη; Οχι, ομως οταν παμε στη δουλεια μας, αν εχουμε δλδ...δουλεια να παμε! 

''Μαλλον περασα κατω απο...σκαλα χωρις να το καταλαβω;'' ειπε. ''Τι το ηθελα, την ιδια μερα ανακοινωσαν οτι θα γινουν απολυσεις στο γραφειο!''.

''Λες ν απολυσουν και τον διπλανο;'', αναρρρωτηθηκε, βλεποντας τον απ το παραθυρο να προσπερνα μια...μαυρη γατα και να μη..φτυνει τρεις φορες οπως..επρεπε να κανει!

''Τι περιμενεις''; ''Σκετη γκαντεμια σημερα, ειπε'' και σερβιρε στον εαυτο της λιγο καφε αφηνοντας ομως να χυθει και λιγος στο πιατακι, ''μπας και δουμε λιγο ρευστο'', ειπε απο μεσα της. 


Στο σουπερμαρκετ ανακαλυψε οτι δεν εφταναν τα λεφτα για να παρει ολα οσα υπολογιζε.  

-"Τριτη και 13" της ειπε η ταμιας. Επρεπε να προβλεψετε οτι σημερα ειναι μια τετοια μερα και να ειχατε επανω σας περισσοτερα χρηματα, κυρια μου.

Θα ειχα, σκεφτηκε, αν δεν μ´ετρωγε το ..αριστερο μου χερι πριν δω το διαχειριστη που μολις με ειδε μου ζητησε τα κοινοχρηστα και επειδη χρωστουσα δυο μηνες του τα εδωσα!

-Δε μου λες. "Τριτη και 13" βρηκε να ερθει και ο...Χορστ;ρωτησε τη ταμια, που ειχε μια εφημεριδα διπλα της με την φωτο του Χορστ και την ειδηση.

-Α, οχι, κυρια μου, ο ανθρωπος αυτος ξερει απo...Ελλαδα και ηρθε απο χθες, Δευτερα και 12, της ειπε η ενημερωμενη ταμιας που της εβγαλε ολα τα φαγωσιμα απο το καλαθι, αφηνοντας της μονο το..Αζαξ για τα τζαμια και τους καθρεπτες, εξηγωντας της οτι ΑΥΤΟ της χρειαζεται πιο πολυ απ ολα, μη τυχον και απο...γκαντεμια πεσει επανω τους και σπασουν! 

Αυτο κι αν ειναι...γρουσουζια, της ειπε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)