27.4.12

Διανοούμενες των χωρών,...(γδυθείτε;)




Ζουμε στον αιωνα της...''τελειοτητας'', ολα γυρω μας ειναι ...''τελεια'', για οσους, βεβαια, θελουν να τα βλεπουν ετσι και ειναι πολλοι, ξερετε...

Τελειοι μισθοι και συνταξεις,...τελεια σπιτια και αυτοκινητα, τελειοι ..ηγετες, τελειοι...ανδρες και πανω απ ολα ...τελειες γυναικες, με ο τι κι αν αυτο σημαινει! 

Ετσι πανω στη ...παραζαλη της ...τελειοτητος, που συνηθως πλασαρουν τα περισσοτερα ΜΜΕ, διαβαζουμε και για μια ακομη....τελεια γυναικα, που οπως η εν λογω νεαρα, θριαμβευει στο Ηοllywood  και τυχαινει να εχει, oπως μας ενημερωνουν,....''μορφωση που θα την ζηλευαν και ακαδημαϊκοι'' (!!)

Κριμα τoυς κοπους της και τα πτυχια της, θα ελεγα, αφου δεν χρειαζεται να εχει κανεις... 2 Μαστερ, ένα βιβλίο πάνω στις Διεθνείς σχέσεις (γραμμένο μαζί με τον πρώην υπουργό εξωτερικών του Καναδά! ...Πως γραφηκε το βιβλιο αυτο, βεβαια, ειναι μια αλλη ιστορια....) οπως και θητεία στον ΟΗΕ, για να φωτογραφηθει με πολυ....ελαφρη αμφιεση, για το Esquire κλπ. αμιγως...επιστημονικα (και προπαντων) ...σοβαρα περιοδικα!!

Τελειος ο κοσμος μας, μη μου πειτε! 

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27.4.12

    Poios pairnei sta sovara tis paliofyllades pou mono tsontes den vazoun, gia na poulisoun kanena fyllo?
    Krima pou den yparxoyn perissoteres gynaikes na diamartyrontai, para kolakevontai san vlamenes otan mia palliofyllada vazei mia fwto tous me elafria amfiesi opws les Elva.

    Kwstas, sorry gia ta greeklish!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Δεν μας αρέσουν οι δοιανοούμενες
    -Δεν μας αρέσουν δύο φορές οι δοιανοούμενες "μπάρμπυ"
    -προτιμάμε τις εργάτριες με φυσιολογικό μυαλό- κορμί,
    ...να πω και ψυχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28.4.12

    Βιβλίο πάνω στον καναπέ που δείχνει η φωτο της, στο σύνδεσμο που παραθέτεις, με τον υπουργό έγραφε η κοπέλα. Μπετόβεργες με το Σιφωνιό στον Ασπρόπυργο θα ήθελες να φτιάχνει?
    Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TRASH

    What's so wrong with the intellectual women, then? ;)

    Αre they, perhaps, ''too difficult'' (for some men) to..handle? :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aνωνυμος 1 (Κωστας)

    Δυστυχως φιλε Κωστα αρκετοι παιρνουν τις φυλλαδες στα σοβαρα και δυστυχως παλι μια μεγαλη μεριδα γυναικων κολακευονται απο το γεγονος οτι περιοδικα κλπ εντυπα ενδιαφερονται να τις φωτογραφισουν, οχι ως γυναικες που εχουν κατι να προσφερον, αλλα ως..γλαστρες, για να το πουμε πιο κομψα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aνωνυμος 2 Η.

    Καλα που μας το διευκρινιζεις, φιλε Η., κι εγω αναρρωτιομουν τι μπορει να κανει μια..διανοουμενη με 2 ..φτυχια,
    οπως η εικονιζομενη, στον καναπε με το ...εσωρουχο!! :)

    Αν oμως οι αλλες διανοουμενες κανουν
    οπως λες...μπετόβεργες με το Σιφωνιό στον Ασπρόπυργο, τοτε ..χαρας ευαγγελια για το ΚΚΕ στις εκλογες! :)

    Μηπως oμως αυτο..ανησυχει,τελικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ELVA:
    Μπα, αλλά πολύ δήθεν ρε παιδάκι μου (στις περισσότερες περιπτώσεις), και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στις γυναίκες διανοόυμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TRASH

    Μη τις βαζουμε κι ολες στη κατηγορια των ''δηθεν''!
    Εγω παντως ξερω ατομα εδω που ειναι μια χαρα για ..διανοουμενοι! (γυναικες & αντρες). Στην Ελλαδα εχουν, φαινεται, κομπλεξ ανωτεροτητος! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)