19.5.12

''Να τους πάρει και να τους σηκώσει!''



..."Να φύγουν από την πολιτική, αυτοί που γονυπετείς υπέγραφαν Μνημόνια..", ειπε ο  Καμμένος και εννοουσε, βεβαια, Σαμαρά και Βενιζέλο. 

Εννοειται οτι δεν συμφωνω με δεξιους, αλλα ειδικα, στο σημειο αυτο, ενα δικιο το ´χει! Βεβαια, εγω θα το ..επεκτεινα περισσοτερο και θα ελεγα να φυγουν ολοι οσων οι κυβερνησεις, τα τελευταια χρονια, εχουν συμβαλλει στο να φτασουμε σ αυτη τη κατασταση σημερα

Επειδη, ομως, απ ο τι καταλαβαινει κανεις δεν θα μεινουν παρα μονο λιγοι...μετρημενοι στα δακτυλα και τι θα κανει τοτε ο Ελληνας ψηφοφορος, χωρις τις ...αυταπατες που αρεσκεται να εχει απο πολιτικους, που προεκλογικα...ταζουν ''τον ουρανο με τ αστρα'', για να ...προσγειωσουν τον κοσμο αποτομα και σε ...κακό χάλι, μετεκλογικα!

Τουλαχιστον, ας ελπισουμε οτι θα φυγουν πρωτα απο ολα οσοι ποτέ δεν επρεπε να ειχαν μπει στη Βουλη και εννοω τη...Χρυση Αυγη, οπως και το οτι πρεπει πραγματι να φυγουν αφου τιμωρηθουν πρωτα εκεινοι οσων τα ονοματα εχουν επιβαρυνθει στις συνειδησεις του κοσμου, ως υπευθυνοι για τη κριση! 

Ηδη μερικοι εφυγαν, αλλους τους..επαυσαν, αλλα το θεμα ειναι οτι ουτε τιμωρηθηκαν αυτοι που επρεπε να τιμωρηθουν, οπως εχουμε ξαναπει, ουτε τελικα απεχωρησαν αυτοι που θα θελαμε πολλοι να δουμε να αποχωρουν μια και καλη, γιατι δεν υπαρχει λογος να μεινουν, δεν προσφερουν τιποτα πια με τον συμβιβασμενο πολιτικο λογο τους και το τελειωμενο τους εργο. (ασχετως του τι νομιζουν αυτοι οτι ηταν!)

Xαρις στις πραξεις των παραταξεων τους φτασαμε να μας περιγελουν ως χωρα και να εχουμε γινει το περιφερομενο θεαμα στο..ξεπεσμενο, πια, ειναι η αληθεια, τσιρκο της Ευρωπης των τσεπων και των συμφεροντων, όχι παντως των λαων, οπως ελεγαν στην αρχη, τοσο παλια, βεβαια, που δε θυμομαστε ουτε πότε το ειπαν, ουτε πότε...εξαφανιστηκε ο όρος, αλλα και η οποια ουσια υπηρχε, στο σκεπτικο μιας Ενωσης, που το μονο κοινο που ενωνει καποιους εκει μεσα, ειναι τα ..πορτοφολια τους και το συνεχες αυγατισμα των κερδων τους!

Να φυγουν ολοι οι ..''σεσημασμενοι'' λοιπον, αλλα το προβλημα, θα πει κανεις, ειναι μονο στα προσωπα, οχι στις πολιτικες; Φυσικα και το προβλημα ειναι στις πολιτικες επιλογες, γιατι αν αντικαταστηθουν αυτοι απο αλλους εξ ισου..''ικανους'' μ αυτους, τοτε δεν κανουμε τιποτα. 
 
Παντως μαζι με τις αλλαγες πολιτικης που απαιτουνται στην Ελλαδα και ας ελπισουμε οτι ειναι στο...δρομο, καλο θα ειναι να φυσηξει κι ενας αερας, να τους παρει ολους και να τους σηκωσει, αν και η αληθεια ειναι οτι μερικοι απο αυτους ειναι και ιδιαιτερα....βαρεις και φοβαμαι οτι δεν θα ειναι και τοσο ευκολο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)