14.5.12

Η συναυλία Ryan Adams + Jason Isbell


Ryan Adams
Τη περασμενη εβδομαδα ετυχε να δω μαζι δυο ταλαντουχους Αμερικανους τραγουδοποιους, που εδωσαν μια συναυλια, εδω στα μερη μας. Τον εξαιρετικο Ryan Adams, το setlist του οποιου μπορειτε να δειτε εδω και τον επισης πολυ καλο Jason Isbell, που εμφανιστηκε ως support στη συναυλια του Ryan.

Ο Ιsbell, πρωην μελος των γνωστων Drive-By-Truckers, ενα ροκ Αmericana συγκροτημα, κανει τωρα σολο καριερα. Ο Ryan Adams οπως  και ο Jason Isbell, παντως θεωρουνται από τους καλυτερους τραγουδοποιούς αυτη τη στιγμη στο χωρο.

Eνα ''μειον'', κατα τη γνωμη μου, ηταν ο συναυλιακος χώρος, το πρόσφατα ανακαινισμένο, σύγχρονο συνεδριακό κέντρο της Στοκχόλμης Waterfront, στο κέντρο της πολης, που μπορει να φιγουραρει στα φυλλαδια ως τελειος χωρος αλλα ειναι κυριως  για ...συνεδρια τραπεζων και business groups.

Παρα την πολυ καλη ακουστικη του, παραμενει ενας κρυος και γι αυτο ..ακαταλληλος χωρος, για ενα τετοιο ειδος μουσικης, που συχνα εχει να κανει με ακουστικη κιθαρα, φυσαρμονικα και μερικες φορες πιανο, ετσι καλυτερα θα ταιριαζε ενας  πιο ''ζεστος'' και σαφως μικροτερος χωρος.

Jason Isbell

Φωνητικά ήταν και οι δυο στα καλύτερά τους, ειχαν καλη διαθεση, αστειευτηκαν και με το κοινό, αλλα υπηρξε και λιγος ...εκνευρισμος, εξ αιτιας των ...φλας στα κινητα που καποιοι το παρακαναν! (Πως αλλιως ομως θα ..δειξουμε στους φιλους  μας οτι πηγαμε σε συναυλια;) !! :(

Aν γινοταν να συμμετειχε περισσοτερο και το κοινο, οπως βλεπει κανεις σε συναυλιες, εκτος Σουηδιας, παντως, τοτε θα ηταν ολα...τελεια! :)
Νext time, maybe!




2 σχόλια:

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)