27.5.12

Ποιά..Εuphoria και ποιο..Αphrodisiac;



Βρε παιδια, τι μας κανατε, οσοι απο εσας ειχατε τη....κακη εμπνευση να δωσετε τα 12 points to Sweden στο χθεσινο ...πανηγυρακι της Εurovision, και να μας φερετε στη πρωτη θεση, παρα το σαχλον ασμα, με τιτλο που εμμεσα παραπεμπει σε ..ναρκωτικη ουσια! Μαλλον σκεφτηκαν ολοι, μακρια απο το..σπιτι μας, να γλυτωσουμε και τα εξοδα της ...παραστασης, κι ας ειναι και στη ...Σουηδια!

 Αλλιως δεν εξηγειται!

Ποια ..Εuphoria βρε παιδια; Βλεπετε εσεις καμμια ...ευφορια στην Ευρωπη; Μονο την εφορια στην Ελλαδα ξερουμε και τις...ουρες της, αλλα κι αυτη, σαν τη Δικαιοσυνη, ειναι ...θεοτυφλη και δεν κυνηγα τους εχοντας, αλλα τους...μη!

Ομως η euphoria, οπως λεει η wikipedia, ειναι και ιατρικος ορος που δηλωνει τη ψυχοσυναισθηματική κατάσταση στην οποία ένα άτομο βιώνει έντονα συναισθήματα της ευημερίας, της έξαρσης, της ευτυχίας, του ενθουσιασμου και της χαράς.

Ετσι κι εμεις εδω στη ...Σουηδια απο χθες εχουμε μια ...χαρα, και μια ...ευφορια, αλλο πραγμα, ειδικα τωρα που θα αναγκαστουμε να πληρωσουμε....δια τον διακοσμον του πανηγυριου, που δεν προβλεπεται να ειναι καθολου φθηνος, απ ο τι φανταζεστε !

Το Montenegro και η Andorra, οπως  διαβαζα, αποχωρησαν, ηδη, απο τον διαγωνισμο, λογω των υπερβολικων εξοδων. Οι Νορβηγοι πληρωσαν το 2010 για τη διοργανωση, 211 εκατομμυρια κορωνες ( 28.7 εκατομ ευρω)! 
Η Ουγγαρια κατ εντολη του IMF, αρνηθηκε να συμμετεχει, ενω το Αμβουργο στα 2010 δεν ειχε τα απαραιτητα κονδυλια για τη διοργανωση!

Εχω δυο αποριες ομως, γιατι συνεχιζει να υπαρχει ο .."θεσμος" της Εurovision, εφ οσον ετσι οπως γινεται εδω και χρονια, ειναι ενα πανηγυρι του κιτς, με τραγουδια και ερμηνειες χαμηλου επιπεδου και δευτερον γιατι να συμμετεχουν χωρες που δεν βρισκονται αυτη τη στιγμη και στη καλυτερη οικονομικη ευμαρεια;  
Καλα ποιος...εξυπνος απο τους ιθυνοντες αποφασισε οτι εν ετει 2012 πρεπει ντε και καλα να συμμετεχει η Ελλαδα στο πανηγυρακι αυτο, παρα τους δυσκολους καιρους;

Εγω περιμενω, παντως, να ρθει καποτε η χρονια που οι λαοι θα εχουν επιτελους ...σιχαθει τα απανταχου ...πανηγυρια που προοριζουν για τις μαζες και μονο, γιατι δεν πιστευω βεβαια οτι π.χ η μανταμ Λαγκαρντ, η Μερκελ και ολο το ..σκυλολόϊ των εταιρων, καθονται και βλεπουν...Εurovision! Νο way!

Μπορει  να αργησει η μερα που ο λαος θα στειλει επιτελους στον αγυριστο τους παντος ειδους ..''σωτηρες'' του, ντοπιους και ξενους και θα παρει την εξουσια στα χερια του, ομως δεν υπαρχει αμφιβολια οτι αυτο θα ειναι the best...aphrodisiac, ever!!


4 σχόλια:

  1. Γύρο- γύρο όλοι στη μέση η Σουηδία.
    Αυτό είναι το νέο παιχνίδι, «μακριά απ’ τον κώλο μας και όπου θέλει ας είναι.

    Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και τους αντιστοίχους κώλους ας προσέχατε, εμείς την γλυτώσαμε, ας προσέχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί καλέ δεν θες να γελάσει το χειλάκι των αναγνωστών της Aftonbladet ε; Γιατί;

    Το πιο γκαγκάν τραγούδι πάντως ήταν το Έουρο - Νέουρο από το Μαυροβόνιο. Επίκαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

    Δυστυχως τη ..πατησαμε θα πληρωσουμε και γι αυτο φταινε οι χιλιαδες κοσμου που δηλωνουν οπαδοι του ..'θεσμου'! :(

    Τι να πεις..Mε γεια τα μυαλα (τους)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pølsemannen

    Mπορει να γελάσει το χειλάκι των αναγνωστών της Aftonbladet αλλα δεν θα γελασει το δικο μας, (που δεν διαβαζουμε...Aftonbladet!)

    Γιατι μηπως οι Ρωσιδες γριες, η Αλβανεζα, οι Ιρλανδοι,κλπ, κλπ, καλυτερα ηταν;
    Δε βγαζει κανεις ακρη με το να συγκρινει ποιο ηταν το πιο.. γκαγκάν απ ολα, εφ οσον ηταν τοσα πολλα! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)