2.6.12

Οι λίστες τους μετρούν περισσότερο από την ζωή!




''Να παρακαλα κανεις να μην αρρωστησει στην Ελλαδα,oπως γιναμε'', μου ελεγαν γνωστοι μου. Αυτα που ακουμε και διαβαζουμε, oσοι μενουμε μακρια, δειχνουν ακομα μια ντροπιαστικη πλευρα της κρισης, που ηδη εχει γονατισει τη χωρα.

Σημερα σε μια συνεντευξη που διαβαζα, ο διοικητής του νοσοκομείου Θεόδωρος Γιάνναρος κατηγγειλε οτι εν οσο οι γιατροί στο νοσοκομείο Ελπίς «παλεύουν να βρουν φάρμακα για τους ασθενείς με τρομαγμένα μάτια», υπαρχουν φάρμακα και σκευάσματα για καρκινοπαθείς που στην Αμερική και την Ιταλία έχουν κόστος 50 ευρώ, αλλα στην Ελλάδα βάσει ΦΕΚ πωλούνται στον ΕΟΠΥΥ 1500 ευρώ! Απιστευτο! 

Ηδη ξενα συνεργεια και εφημεριδες, οπως η Guardian, περιεγραφαν τις αλλες, σε ρεπορταζ και αρθρα τους,  το θεμα της υγειας και της μεγαλης έλλειψης σε φάρμακα για τους καρκινοπαθείς και τους καρδιοπαθείς, που πολλες φορες αναγκάζονται να πληρώνουν τα συνταγογραφημενα φάρμακά τους στα φαρμακεία εφ οσον αυτα βρίσκονται σε "κατάσταση έκτακτης ανάγκης". 

Και ενω συμβαινουν αυτα, οι πολιτικοι των κομματων που εφτασαν την χωρα στην απελπιστικη αυτη πραγματικοτητα, βλεπουμε οτι ενδιαφερονται για τη...σειρα τους στις λιστες κομματων, που κανονικα δεν θα επρεπε να υπηρχαν σημερα!

''Μαυριστε τους'', γιατι δεν υπαρχει πιο ιερο πραγμα απο τη ζωη και ειναι εντελως αισχρο και απανθρωπο οταν πολιτικοι στην Ελλαδα θετουν εαυτους και συμφεροντα πανω απ ολα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)