25.6.12

Μια..ουτοπική σκηνή σε λεωφορείο!


 
''Τα ...παιδια ειναι ετοιμα για σκληρή αντιπολίτευση, αλλά και έτοιμα για όλα, εαν καποιος τα προκαλεσει'', ελεγε σε λεωφορειο, δυνατα, δηθεν σ´ ενα συνομιλητη του, αλλα για ν ακουνε ολοι οι περιξ, ενας ακομη ανεγκεφαλος της Χ.A ''και η αληθεια ειναι οτι τους προκαλουν πολλοι'', ειπε..

-Γι αυτο καλα εκαναν και τα εβαλαν τα...παιδια να καθησουν στα «ορεινά», άκρα δεξιά έδρανα της Βουλής, πίσω ακριβώς από τους Νεοδημοκρατες και σε απόσταση ...ασφαλείας από τους αλλους, ειπε δυνατα, επισης, ενας αλλος επιβατης.

Ο οπαδος της ΧΑ τον κοιταξε, αλλα επειδη δεν ηξερε αν ο αλλος μιλουσε ειρωνικα, ή οχι, συνεχισε τη προπαγανδα του:

''Πολλοι τα βαζουν με τα παλληκαρια επειδη ριχνουν και καμμια αναποδη, αλλα πως αλλιως να τιμωρήσουν ολα αυτα τα ρεμαλια που έφτασαν την Έλλαδα σε αυτα τα χαλια; «Αν όμως, κάποιοι δεν σέβονται όσα λένε, αν είναι ειρωνικοί, τοτε η Χρυσή Αυγή δεν δεχεται προκλητικές συμπεριφορές. Δεν μπορει καποιοι να μας βρίζουν κι εμεις να μην αντιδρουμε..Οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος!», ειπε δυνατα και παλι για να τον ακουσουν ολοι (και να το βουλωσουν) προφανως. 

(Aυτη ειναι η τακτικη τους, οι φωνες , η δηθεν μαγκια και η τρομοκρατια).

-Ανθρωποι που...''αντιδρατε'', σκοτωνοντας στο ξυλο μεταναστες και οποιους αλλους δεν σας αρεσει η φατσα τους, ειστε και μ@λ#κες και φασιστες και αμετε ολοι στο διαλο, παλιοσκυλα ! ειπε τη στιγμη που κατεβαινε απο τη πορτα, ο αλλος επιβατης, χωρις ν αφησει περιθωριο στον ..οπαδο, να αντιδρασει! 

Oλο το λεωφορειο χειροκροτησε τα λογια του τυπου που κατεβηκε, ενω πολλοι εριξαν μια περιφρονητικη ματια στον φασιστα, που αν και προσπαθησε να τρεξει πισω απ τον αλλο, απ το κραξιμο και το στριμωξιδι, αναγκαστηκε να κατεβει απο το λεωφορειο στην ...επομενη σταση!

Τετοια πραγματα ..ΔΕΝ γινονται σημερα, θα πει κανεις! Κι ομως, αυτη ακριβως η αντιδραση δεν ειναι ουτοπικη, ειναι απολυτως αναγκαια και ρεαλιστικη αντιμετωπιση του ερποντος φασισμου στην Ελλαδα του 2012! 

Μηπως κατω απο το βαρος της κρισης εχουμε μπερδευτει τοσο πολυ, που νομιζουμε οτι οι....υγιεις αντιδρασεις ειναι λαθος και το αντιθετο;   

Λεω, μηπως...

2 σχόλια:

  1. Mα αν όλοι φερόντουσαν έτσι, δεν θα υπήρχαν τετοια κτήνη, φιλη Ελβα, αλλά η αλήθεια είναι οτι ο κόσμος έχει λουφάξει στη γωνία και δεν εχει πια τη δύναμη ούτε για μικρές αντιστάσεις όπως αυτό το περιστατικό που περιγράφεις. Ελπίζω να εχω άδικο, αλλά ζωντας τη καθημερινότητα αυτό νιωθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλως τη φιλη @marilia

    Κι εγω ετσι πιστευω, οτι αν υπηρχε μεγαλυτερη κατακραυγη, τοτε τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα για την εξαπλωση τους. Οι δυσκολες ομως συνθηκες, ο φοβος για το τι μπορει αν συμβει αν καποιος αντισταθει στο...τερας, μειωνουν τις αντιστασεις, δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)