17.6.12

Εσείς τι..Oμάδα Ψηφίσατε;!!


Oλοι, ακομη και οσοι δεν...τρελλαινoμαστε για το ποδοσφαιρο, χαρηκαμε φυσικα απο την πρόκριση της Ελλάδας στους «8» το Σάββατο και ευχομαστε και εις ανωτερα

Ομως, συμφωνα με  αρθρο, μια στατιστική εταιρία, προσπαθησε να κανει το..ακατορθωτο (!), να συνδυασει, δηλαδη, τη προθεση ψηφου στις σημερινες εκλογες με την...ομάδα που υποστηρίζουν πολλοι φίλαθλοι!!

Έτερον εκάτερον θα πει, λογικα κανεις, αλλα τιποτα δεν μας εκπλησσει, πια, απο τις στατιστικες εταιρειες, που ειτε βγαζουν ''τα δικα τους'' συμπερασματα, ειτε κανουν τις πιο τρελλες «προβλεψεις», μονο και μονο για να γινεται...ντορος! 

Δηλαδη, οι οπαδοι των ομαδων, συμφωνα με τις στατιστικες εταιρειες, δεν ειναι ανθρωποι με τα ιδια προβληματα, τις ιδιες ανησυχιες, αλλα οι εκλογικες τους προτιμησεις εξαρτωνται απο το ποιες ομαδες υποστηριζουν; !!

Βεβαια το συστημα επιτιθεται, οπως μπορει και δεν μας κανει εντυπωση οτι υπαρχουν media που ενισχυουν το φαινομενο της...ποδοσφαιροποιησης της πολιτικης, διακαης ποθος, αλλωστε, πολλων κυβερνησεων, σημερα σ ολο τον κοσμο!

Με τετοια καθημερινη υποβαθμιση της νοημοσυνης μας, παρακαλαμε να τους παρει ολους...η μπαλλα και να τους σηκωσει!!


2 σχόλια:

  1. Α, σε παρακαλώ!
    Η μέτρηση ήταν εγκυρότατη και αποδεικνύεται πανεύκολα. Οι ΑΕΚτζήδες είμαστε πρώτοι στο ΚΚΕ με σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από τους ποδοσφαιρικά αλλόθρησκους και τελευταίοι στη ΧΑ.
    Αμ πως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένας στρατολάτης

    Καλα, αν ρωτησεις ομως και κατι φιλους που ψηφισαν ΚΚΕ, αυτοι θα ορκιζονταν οτι οι Ολυμπιακοι (και λογω χρωματος) ψηφιζουν παραδοσιακα...ΚΚΕ! :-)

    Mη το ψαχνεις με τις...εγκυρες στατιστικες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)