17.7.12

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: «Πατέρας-τέρας» θάβει ζωντανό νεογέννητο κοριτσάκι!



Ποτε θα σταματησει η ..βαρβαροτητα ακομη και σε κομματια του εαυτου μας;

Σοκ έχει προκαλέσει άλλη μια είδηση πρωτοφανούς σκληρότητας που έρχεται από το Πακιστάν, όπου πατέρας έθαψε ζωντανή την νεογέννητη κόρη του, επειδή το μωρό παρουσίαζε δυσμορφία.

Η άτυχη μικρή γεννήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην επαρχία Πουντζάμπ, αλλά μόλις την αντίκρισε ο πατέρας της, αποφάσισε να απαλλαγεί από το μωρό καθώς εμφάνιζε «ενοχλητικές» δυσμορφίες.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Τσαντ Καν- που έχει άλλα τέσσερα παιδιά- είπε στους συγγενείς ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό και οργάνωσε την κηδεία του, κατά την διάρκεια της οποίας- προς έκπληξη των παρευρισκομένων- το νεογέννητο άρχισε να κλαίει.

Αυτό δεν φάνηκε να αποθαρρύνει τον «πατέρα-τέρας» ο οποίος μετέφερε το παιδί στο νεκροταφείο, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής.

Σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Φαρούκ, γιατρό στο νοσοκομείο όπου γεννήθηκε η μικρή, ο πατέρας είχε απευθυνθεί σε εκείνον, ζητώντας του να «ξεφορτωθεί» το παιδί, ο γιατρός όμως τον έδιωξε.

Η αστυνομία θα πραγματοποιήσει εκταφή, προκειμένου να διεξαχθεί νεκροψία και αν ο «πατέρας» βρεθεί αντιμέτωπος μπορεί να αντιμετωπίσει και την θανατική ποινή.

Στο Πακιστάν έχουν καταγραφεί και άλλα περιστατικά όπου γονείς δολοφονούν τα ίδια τους τα παιδιά- και κυρίως τα κορίτσια- επειδή δεν έχουν την οικονομική άνεση να τα αναθρέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)