25.7.12

Υποκριτικές αποφάσεις;



Εκτός της Ολυμπιακής ομάδας των Αγώνων του Λονδίνου έθεσε η ΕΟΕ Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τη Βούλα Παπαχρήστου, μετά το θόρυβο που προκάλεσε η ανάρτησή της στο Twitter, σχετικά με τα ...κουνούπια του Δυτικού Νείλου και τους Αφρικανούς μετανάστες, κατι που θεωρήθηκε ακρως ρατσιστικό. 

Παρά τη δημόσια ανακοίνωση συγγνώμη της, η ΕΟΕ δεν της επετρεψε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, που ξεκινούν την Παρασκευή.

Αλλοι ειπαν οτι θα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικη ως αθλητρια! ''Ο αθλητισμος δεν αφορά μόνο τη φυσική κατασταση αλλά και την πνευματική διαύγεια και το ήθος καποιου που αντιπροσωπευει τη χωρα του μεσα στο ....ιδεωδες της ολυμπιακής ιδέας'', διαβασα σ ενα σχολιο. Αλλοι παλι αμφισβητουν και τα τωρινα...ηθη μας και τα ...''ολυμπιακα ιδεωδη'' που ξεπουληθηκαν προ πολλου στο ονομα της εμπορευματοποιησης των παντων...


Τωρα λογικα ..περιμενουμε και την ...αποπομπη των βουλευτων της ΧΑ απο τη Βουλη, γιατι με την ιδια λογικη και αυτοι προσβαλλουν με τη παρουσια τους και τη...δραση τους το πνευμα, τη κουλτουρα της χωρας και προπαντων τα..ιδεωδη των...Ολυμπιακων αγωνων!!

7 σχόλια:

  1. Κάτι ανάλογο έγραψα κι εγώ. Είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι. Αποκλείσανε το ζωντανό από τους αγώνες του κώλου και όχι τους ναζί από τις εκλογές. Ότι να 'ναι. Δημοκρατία à la carte. Στα παπάρια μας αν η γυναίκα του καίσαρα δεν είναι τίμια. Αρκεί να φαίνεται τίμια στο twitter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. varometro

    Πολλοι τα...''πηραν'' σημερα με την ειδηση αυτη! Σιγουρα βγαζει ματι η υποκρισια καποιων σχετικα με τον αποκλεισμο μιας αθλητριας, ενω οι.. δρασεις της ΧΑ, δεν δειχνουν να τους ενοχλουν κατα τον ιδιο τροπο! :(

    Παντως περα απ ολα αυτα,αναρρωτιεται κανεις επισης τι το θελουν καποιοι και καποιες το...twitter, ειδικα μαλιστα οταν γραφουν οσα (απαραδεκτα) γραφουν! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σύλλογος που αγωνίζεται η “ξανθιά” αν δεν το ξέχασε είναι η ΑΕΚ και όχι στα χρυσαυγά και το ΑΕΚ είναι συνώνυμο της προσφυγιάς .
    Με το πουλάκι της Βούλας και την έκταση που πήρε ξεχάσαμε τους χαλυβουργούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

    Σωστα λες για την ΑΕΚ οτι είναι συνώνυμο της προσφυγιάς,αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για μερικους,ες!

    Πραγματι ολα αυτα γινονται για αποπροσανατολοσμο απο τη πραγματικοτητα και ειδικα απο την υποθεση των χαλυβουργων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου φιλε Αντιλογε

    Να σαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέπω να υπάρχει μιά σχετική αμηχανία για το "καλαμπουράκι" της Παπαχρήστου. Βλέπω ότι πρέπει να συνδυαστεί με Χρυσή Αυγή, με τον φαρισαϊσμό των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους...χαλυβουργούς κτλ κτλ και αδυνατεί να υφίσταται σαν θέμα από μόνο του. Τι λέει αυτό; Αυτό λέει, ότι αρνούμαστε να δούμε την πραγματική διάσταση του...ανέκδοτου της Παπαχρήστου. Γιατί αρνούμαστε; Γιατί έχουμε άγνοια του αντικειμένου! Γιατί τόσο μας βοηθάει η ευαισθησία μας! Γιατί είμαστε ακριβώς αυτό που φοβόμαστε ότι μπορεί να γίνουμε. Να σας θυμίσω ένα άλλο....καλαμπούρι, που έγινε στην γερμανική τηλεόραση, στο πιό δημοφιλές τοκ σόου του πρώτου γερμανικού προγράμματος. Εκεί, έγινε λόγος γιά την ...ευγνωμοσύνη που χρωστάει στην αρχαία Ελλάδα η ανθρωπότητα γιά την "εφεύρεση" του...πρωκτικού σεξ, όπως αυτό απεικονίζεται σε πάμπολλα αρχαία αγγεία. Ε, αυτή η...πλακίτσα δεν άρεσε σε ΚΑΝΕΝΑ! Και έγινε ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ! Ας προσπαθήσουμε να αισθανθούμε λιγάκι...Αφρικανοί, όταν οι "πλάκες" αφορούν Αφρικανούς, φίλοι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)