15.7.12

Springsteen & McCartney, xωρίς..ρεύμα στο Hyde Park!



Ο Bruce Springsteen ηταν σε περιοδεία και χθες, Σάββατο, εμφανίστηκε μπροστά σε 65.000 άτομα στο Hyde Park, του Λονδίνου. Aφου επαιξε για τρεις συνεχεις ωρες ήταν η ώρα για το encore - που αυτή τη φορά πραγματικά έδωσε κάτι παραπανω.

-Έχω προσπαθήσει να κάνω αυτό για 50 χρόνια, δήλωσε ο Springsteen και στη σκηνή ανεβηκε ενας απο τους από Beatles, ο Paul McCartney, γράφει το BBC.
 
Πρώτα οι δύο γίγαντες τραγουδησαν το τραγούδι των Beatles I saw her standing there, μπροστα σ ένα ενθουσιώδες κοινό και στη συνέχεια ήρθε η ώρα και για το Twist and shout.

Αλλα ενω παιζοταν το τραγουδι ειδαν εναν άνθρωπο να κανει σινιαλο επισημαινοντας ότι ο χρόνος ειχε περασει. Η συναυλία θα επρεπε να ειχε τελειωσει στις 22:15 και η ωρα ηταν ηδη 22:40.

Και ξαφνικά εγινε σιωπή. Κάποιος τραβηξε τη πριζα! Στη σκηνή δεν καταλαβαν τι είχε συμβεί στην αρχη και συνέχισαν να παίζουν, αλλά σύντομα ο Springsteenμε το συγκροτημα του ανακάλυψαν ότι το ακροατήριο δεν ακούει τίποτα!
 
Τοτε ο Springsteen και ο κιθαρίστας Stevie Van Zandt, ο οποιος εγραψε αργοτερα στο twitter: "When did England become a police state?", ειπαν ενα σύντομο τραγουδι σε στυλ καληνυχτας, τραγουδώντας a-capella μπροστα στο κοινό και στη συνέχεια άφησαν τη σκηνή. 

Απο την πολη του Λονδινου, αργοτερα, επιβεβαιωσαν επισημα ότι ο διοργανωτης  Hard Rock Calling είχε κλείσει το ρευμα, επειδή "ακολουθησαν τους κανονες άδειας για το γεγονός."

Έχουν γίνει πιο αυστηρες οι συναυλίες στο Λονδίνο, γράφει το BBC, καθώς οι κάτοικοι έχουν διαμαρτυρηθεί για υψηλά επίπεδα θορύβου.
 
Στις 27 και 28 Ιουλίου, παίζει ο Bruce Springsteen στο στάδιο Ullevi στο Göteborg (Γκέτεμποργκ).

 

1 σχόλιο:

  1. Αφού δεν πήγαν και στο αυτόφωρο τον Springsteen και τον McCartney να γελάει όλη η υφήλιος πάλι καλά. Ρε πόσα χρόνια μπροστά ήταν ο Στέλιος ο Παπαθεμελής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)