2.8.12

ΕΣΕΙΣ, τι λέτε;



  1. Δεν μπορω να πω οτι εκπλησσομαι, ουτε φυσικα....λυπαμαι με ειδησεις εσωκομματικής αμφισβήτησης της ηγεσιας του Πασοκ! Οσο πιο γρηγορα παει στον ...αγυριστο (και) αυτο το κομμα της συγκυβερνησης, τοσο πιο καλα για τη χωρα. Ετσι κι αλλιως ολοι ..διαολοστελνονται μεταξυ τους, οποτε ας το διαλυσουν μηπως και ο μεσος Ελληνας και αποπροσανατολισμενος ψηφοφορος τετοιων κομματων...ξεκολλησει!   Τωρα το ποιους θα ψηφιζε σε περιπτωση ...διαλυσης, ειναι βεβαια ενα αλλο θεμα.

  1. «Μοιρασαν φαγητο, αλλα μονο στους Ελληνες» ειναι ο τιτλος φωτορεπορταζ της εφημεριδας SvD. Για κατι τετοια ντρεπεσαι να μιλας για τη καταγωγη σου...

  1. Η Ελληνικη αστυνομια απ ο τι φαινεται μονο μια...«υπηρεσια» (!) μπορει να προσφερει και αυτη με τη βοηθεια της..ΧΑ, απ ο τι διαβασαμε! Οσο για τις υποθεσεις που επειγουν και πρεπει να διερευνηθουν οσο πιο γρηγορα γινεται, μαθαινουμε οτι ..''χάνεται χρόνος και στοιχεία''. Γιατι τετοια απαξιωση για την ανθρωπινη ζωη;

  1. Σε λειτουργία βρίσκεται ο δικτυακός τοπος mazi ta fagame , που υποστηρίζει το ομώνυμο βιβλίο του Πάγκαλου «Τα φάγαμε όλοι μαζί», το οποίο σύντομα θα κυκλοφορήσει σε e-book. (Τωρα ειδικα με τους...καυσωνες ειναι το...τελειο αναγνωσμα!)  

  1. Ζουμε σ ενα ...ψυχικα διαταραγμενο κοσμο! Δυο περιπτωσεις που το αποδεικνυουν περιτρανα.

1 σχόλιο:

  1. Με το που εφτιαξαν τον διαδικτυακό τόπο ..«Μαζί τα φάγαμε», «έπεσε»!
    Αγνωστο αν πρόκειται για επίθεση από χάκερ ή κάτι άλλο.


    http://bit.ly/N1xlp6

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)