13.8.12

Ολυμπιακό μετάλλιο σε ...πλειστηριασμό!


Επιτελους τελειωσαν και αυτοι οι ..''Ολυμπιακοι Αγωνες'', αφου υποστηκαμε απο τις πιο κιτς τελετες εναρξης και..(χθες) ληξης, οπου μας σερβιραν ο τι ειχε ο ...μαραμενος Αγγλικος μπαξες..
Απο George Michael,...μεχρι και τις αντιπαθεστατες Spice girls επρεπε να ..καταπιουμε το ιδιο βραδυ μαζι με το Ιmagine του John Lennon, που αν φανταζοταν οτι θα το χρησιμοποιουσαν σε ενα τοσο εμπορευματοποιημενο αθλητικο γεγονος, φανταζομαι οτι...δεν θα εδινε την αδεια του να το χρησιμοποιησουν!

Ετσι ας προσγειωθουν οσοι ακομη ..πετανε και ας δουν τη πραγματικοτητα που λεει οτι μια Πολωνη αθλητρια της ιστιοπλοΐας, η Σοφία Νοτσέτι-Κλεπάτσκα, που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου χάλκινο μετάλλιο, το βγάζει τωρα σε δημοπρασία προκειμένου να βοηθήσει ένα 5χρονο κορίτσι που πάσχει από κυστική ίνωση.

Η αθλήτρια είχε υποσχεθεί πριν από τους Ολυμπιακούς ότι αν κέρδιζε μετάλλιο, θα το έβγαζε σε πλειστηριασμό και τα χρήματα που θα συγκέντρωνε, θα τα έδινε για τη θεραπεία της άτυχης 5χρονης, που ζει στο διπλανό σπίτι από το δικό της.

Μέχρι σήμερα η μικρή Ζούζια έχει ήδη υποβληθεί σε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις και η μητέρα της δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει στα έξοδα των φαρμάκων που χρειάζεται η μικρή.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)