18.9.12

ΣOYΗΔΙΑ: Ληστεία & εγκατάλειψη θύματος στις γραμμές του τραίνου! [video]


Λιγες μερες πριν ολος ο κοσμος μιλουσε για το σοκαριστικό βίντεο απο τον σταθμο του Sandsborg, στη Νοτια Στοκχολμη, που η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και το οποιο δειχνει τον 38χρονο πατερα μικρων παιδιων, Johnny, στις 4.30 το πρωί του Σαββάτου να λιποθυμα και να πεφτει στις ραγες του μετρό.

Το video επιτηρησης, CCTV, απ τον σταθμο δειχνει έναν περαστικό να πηδαει στις γραμμες, αλλά αντί να τον βοηθήσει να σηκωθεί, τον ληστευει, παιρνοντας ο τι ειχε στις τσεπες του και στη συνέχεια φευγει και αφήνει αβοηθητο το θύμα του, που παραμενει στις ραγες. Λίγα λεπτά αργότερα, το τραινο του μετρό περναει πάνω από τον Johnny ο οποιος ..επιβιώνει ως εκ θαύματος, αλλά χάνει το μισό του πόδι, εχει αρκετα εγκαύματα και κατάγματα και καταλήγει σε κώμα. 

Η αστυνομια καταφερε απο τη φωτογραφια να συλλαβει τελικα τον 28χρονο κλεφτη, ο οποιος, ηδη, ληστεψε αρκετα ατομα, που βρισκονταν υπο την επηρεια αλκοολ! 
Η κοινωνια ομως εχει κυριολεκτικα παγωσει με την σκληροτητα και την αδιαφορια που εδειξε. Θα μπορουσε μονο να τον ληστεψει, αλλα αυτος τον αφησε αβοηθητο οταν ηταν βεβαιο οτι θα τον χτυπουσε το τραινο!



2 σχόλια:

  1. Άντε να σχολιάσει κανείς ...

    Άραγε τι τιμωρία θα υποστεί αυτός ο "άνθρωπος" ;

    Τι προβλέπεται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Tωρα λεει οτι το ..μετανοιωσε μηπως και τιμωρηθει λιγοτερο απ οσο του αξιζε! Δεν εχω ξανακουσει παντως τετοια περιπτωση, τοσο χαμηλα, πια, φτασαμε ως ειδος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)