4.9.12

(Και) με..Red Ηot Chili Peppers, ξεχνιόμαστε;



''Δε λες κι ''ευτυχως'' που...ερχονται ακομη κατι γνωστα συγκροτηματα στη...μπανανία μας (συγγνωμη, στη χωρα μας, ηθελα να γραψω!), εστω κι αν ερχονται στο ...ναδιρ της καρριερας τους'', μου ειπε ενας γνωστος τις αλλες και η δηλωση του αυτη με εκανε εξωφρενων!
''Δηλαδη να ειμαι κι ...ευχαριστημενη απο πανω, που εκαναν περιπου..20 χρονια απο τοτε που ηταν ''μεγαλοι και τρανοι'', μεχρι να ερθουν'', του ειπα;

Eτσι, ομως, ειθισται στις...μπανανιες (εδω ειναι σωστο!), παρα τα διθυραμβικα και παλι σχολια φυλλαδων, που ολα τα βρισκουν...«καλως καμωμενα» και δεν αναρρωτιουνται ποτ γιατι αυτα τα πρωην πρωτοκλασσατα συγκροτηματα δεν πατησαν το ποδι τους στη χωρα μας, οταν ηταν στο απωγειο της καρριερας τους! 

Λιγη περηφανεια και κοινο νου, κανεις, πια, δεν διαθετει;

Και οι RHCP ηταν στα high τους στα 1991, οταν δηλαδη αγορασα το πραγματικα φοβερο CD τους BloodSugar Sex Magik, με κομματια οπως το "Give It Away" "Suck My Kiss","Under the Bridge", "Blood Sugar Sex Magik"  κλπ, που ηταν και ειναι κανονια και πολυ ευχαριστως τα ακουω μεχρι σημερα! 

Δεν ειναι, ομως, εκει το "προβλημα" μου...

Το θεμα ειναι στο οτι καποια συγκροτηματα που παλια ...σνομπαραν την Ελλαδα, (επειδη αντικειμενικα η χωρα ειναι μια μικρη αγορα για οσους βλεπουν τη μουσικη ως..μπιζνες!), τωρα ομως που οι "δοξες" τους επεσαν, μας επισκεπτονται συχνα κατι πρωην "μεγαλοι και τρανοι", προκειμενου να κανουν καμμια ...αρπαχτη! 

Γιατι περι... αρπαχτης προκειται!

Μηπως οι πρωτοι θα ειναι, θα μου πειτε, ή οι τελευταιοι; Οι κακιστοι Scorpions, εκαναν το ιδιο πολλες φορες στην Ελλαδα, με διαφορους κακους συνδυασμους, οπως και οι ...Μαντονες, Λοπεζ και το ...κακο συναπαντημα του κω@@..
Ολοι οι ...ξεπεσμενοι μας θυμουνται, οχι στο απωγειο της καρριερας τους, αλλα στο τελος, οταν θελουν να τσακωσουν χρημα..

Γιατι, ρε γμτ, μας αρεσει να μας πιανουν παντα κοροϊδα, ακομα και στη ...μουσικη;

6 σχόλια:

  1. Και να άξιζε το κόπο να πάει κανείς, Ελβα, εντάξει, αλλά τωρα που μας θυμήθηκαν οι RedHCP δεν ακούγονται πουθενά πια! To ότι πριν να ρθουν στην Αθήνα ήταν στη Σόφια, τα λέει όλα, νομίζω!

    Τα σέβη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eλβα, διάβασε και αυτό για να δεις πόσο μπανανία είμαστε! :S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν παλιοροκάς (μεταξύ άλλων) που είμαι, το '09 πήγα στη συναυλία των AC/DC στο ΟΑΚΑ.

    Δε λέω φτιάχτηκα μεν, ένιωσα περίεργα δε που δεν τους πέτυχα λάιβ στην ακμή τους (και στην ακμή μου)

    Πολλά μουσικά ονόματα ποντάρουν στο τάργκετ γκρουπ της γενιάς τους, έχοντας εξασφαλισμένη προσέλευση από τη γενιά που μαζί της ήκμασαν.

    Εννοείται ότι στους Scorpions δεν είχα πάει ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γεια σου Nik

    Ποσο συμφωνω και με τα δυο σου σχολια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε spiral architect

    Κι ενας αλλος φιλος ελεγε οτι πηγε στους ΑC/DC, αλλα αυτοι δεν ανηκουν τη πιο πανω κατηγορια, εφ οσον ηταν και παραμενουν παντα πολυ καλοι!
    Ολες οι συναυλιες τους μεχρι σημερα ειναι sold out!


    Υ.Γ
    1.Αν πηγαινες στους ...Scorpions, θα εχανα πασα ιδεα! :-)
    2. Ti..συνωμοτικες θεωριες ανακαλυπτεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)