24.9.12

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ: Welcome back!



Το δρόμο της δικαιοσύνης πήρε μία υπόθεση, που οπως διαβαζουμε, είχε ...αναστατώσει ιερωμένους της ορθόδοξης εκκλησίας,(!) μέλη ακροδεξιών κομμάτων (!) αλλά και απλούς πολίτες(!). 

Ο δημιουργός της σελίδας, ενας 27χρονος Έλληνας, είχε φτιαξει στο facebook  ένα group με τίτλο «Γέροντας Παστίτσιος», στο οποίο αναρτούσε αποσπάσματα από τα λεγόμενα του γέροντα Γέροντα Παΐσιου και τα μετέφραζε όπως εκείνος ήθελε με αποτελεσμα να θεωτρειται οτι.... εμπαίζει τον γεροντα και σύμφωνα με ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη την Παρασκευή, «μετά από χιλιάδες ηλεκτρονικές καταγγελίες από κατοίκους σε όλο τον κόσμο, ο νεαρός συνελήφθη με την κατηγορία της κακόβουλης βλασφημίας και της καθύβρισης θρησκευμάτων μέσω του Facebook» (!!)

Στην αστυνομική ψηφιακή έρευνα, που πραγματοποιήθηκε εξακριβώθηκαν τα αρχεία καταγραφής (logfiles) και τα ηλεκτρονικά ίχνη του διαχειριστή - χρήστη της σελίδας και την Παρασκευή το πρωί, κλιμάκιο εξειδικευμένων Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε νομότυπη έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο σπίτι του 27χρονου στα Ψαχνά Ευβοίας.

Στο σπίτι που έμενε βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα λαπτοπ, στο οποίο φαινόταν ότι αυτός είναι ο διαχειριστής της σελίδας «Γέροντας Παστίτσιος» και ο 27χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Kαλως ορισατε πισω στον..Μεσαιωνα (αλλη μια φορα)!

12 σχόλια:

  1. Να και η απαντηση του ..''γεροντα παστιτσιου'' σε video: (I´ ll be back!) :))


    http://www.youtube.com/watch?v=zE8MvNM__1g&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Kαλως ορισατε πισω στον..Μεσαιωνα"

    Απίστευτες καταστάσεις.!!
    Το θέατρο του παράλογου : "Οι ρινόκεροι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ΣΠΙΘΑ

      Και λιγα λεμε..Eχουμε να δουμε πολλα, δυστυχως, αν δεν αντιδρασουμε στη..βαρβαροτητα και δεχτουμε ο τι μας επιφυλλασσουν! :(

      Διαγραφή
  3. Hej Elva! Jag har en lista i min blogg över grekiska bloggar i Sverige och nu finns även din blogg med på den listan:
    http://evaiaten.blogspot.gr/2011/05/grekiska-bloggare-i-sverige.html
    Många hälsningar från Aten!
    ☼☼☼

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hej Eva in Athens!

      Tack så mycket! Jag ska kolla på din blogg också. Pratar du grekiska?


      Många hälsningar från Stockholm!

      Διαγραφή
  4. 3 πραγματα σημερα με κανουν να πιστευω οτι η Ελλαδα, δυστυχως, ειναι σε περιοδο προχωρημενης σηψης...

    1ο το γεγονος με τον "γεροντα παστιτσιο"

    2ο Αυτο που ειπε η συζυγος του αρχηγου της ΧΑ
    "έπρεπε τουλάχιστον να τον βιάσουν"
    http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=225187

    3ο Το απιστευτο που ειπε εκπροσωπος Δικαστικων
    "«Πενόμενη Δικαιοσύνη δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη», (σημείωσε η πρόεδρος της Ενωσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ν. Θεοτοκάτου)
    που με λιγα λογια σημαινει: "πληρωστε τους δικαστες τους μισθους που θελουν αλλιως φυσικο ειναι οι δικαστες να πουληθουν για λεφτα"

    Τετοιο ρεζιλικι, τετοια ξεφτιλα, δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε Ephemeron

      Το 2. και το 3. δεν τα ειχα γνωριζα και εχω εκπλαγει κι εγω, οχι οτι ειχα καμμια καλυτερη γνωμη για τα συγκεκριμενα ατομα, αλλα γιατι δεν επεμβαινει κανεις, καμμια αρχη, για οσα λεγονται!

      Μονο...κρατος δεν ειναι εκει, πια,δυστυχως! Στο τελος θα ζηταμε και συγγνωμη οταν λεμε σε γνωστους οτι ειμαστε απο ..Ελλαδα! :(

      Διαγραφή
  5. καλημέρα Ελβα,

    μου άρεσε πολύ το θέμα που ανάρτησες. Γενικά θεωρώ ότι η Ελλάδα γυρνάει πίσω στο Μεσαίωνα. Κατά την γνώμη συνήθως σε εποχές κρίσεις, ο κόσμος κάνει ένα βήμα μπροστά, δεν ξέρω γιατί αλλά η Ελλάδα έχει κάνει χίλια βήματα πίσω. Είναι το γνωστό που είχε πει ο Βενιζέλος κάποτε και γέλασε όλη η Ευρώπη. ''Η Ελλάδα με την ΝΔ είχε φτάσει στο χείλος του Γκρεμού, τώρα όμως εμείς κάναμε ένα βήμα μπροστά........''. Και μετά απο αυτό η Ελλάδα είχε την γνωστή κατάληξη.


    φιλιά πολλά από τον Γαλλικό νότο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου distefano,

      Δεν νομιζω παντως οτι σε εποχες κρισης ο κοσμος κανει παντα ενα βημα μπροστα, δεν ειναι παντα ετσι δυστυχως και παραδειγμα ειναι η προπολεμικη Γερμανια που γυρισε πολυ ..πισω, αφου η εποχη κρισης, εκει, εφερε τον Χιτλερ στην εξουσια! Η Ελλαδα ειναι δεσμια ανικανων ηγετων, μεγαλων συμφεροντων και ηλιθιων οικονομικων πειραματισμων που κρατουν τον λαο στη δεινη αυτη θεση!

      Διαγραφή
  6. Μεσαίωνας. Στη πυρά αλλά μόνο ο λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου xristo bello

      Eννοειται οτι αυτα ειναι μονο για τον λαο, αν ηταν για ολους θα βλεπαμε ποσο γρηγορα θα βγαιναμε απο τον..Μεσαιωνα!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος25.9.12

    Όλα στο πρόγραμμα…
    http://kato-kefali.blogspot.gr/2012/09/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)