11.10.12

Η ατέρμονη ΤΟΥΣ...αλητεία!


Ενα ακομη αίτημα βουλευτων της Χ. Αυγής, που ακουγεται απο...επικινδυνο εως εξωφρενικο ηταν αυτο που διαβασα συμφωνα με το οποιο ο Ηλίας Παναγιώταρος της Χ.Α,  ζητουσε να λάβει γνώση από το υπ. Εσωτερικών σχετικα με τα ακριβή στοιχεία των «αλλοδαπών βρεφών και νηπίων ανά χώρα προέλευσης που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς» στην Ελλάδα., μια προεκλογική «υπόσχεση» αλλωστε, σε οσους ...ανεγκεφαλους τους ψηφισαν! 

Βλεπετε ειχαν υποσχεθει (στους...ανεγκεφαλους και παλι!), οτι αν ...δυναμωσει η Χ. Αυγή θα ...πετά τα παιδιά αλλοδαπών, απ τους βρεφονηπιακούς σταθμούς για να πηγαίνουν εκεί τα …Ελληνόπουλα!

Tι εγινε, Το χασαμε και το λιγο που ειχαμε, παλληκαρια; Τι αλλο θα ακουσουμε, σκεφτομουν, κανοντας-αρκετα νωρις για την εποχη- συνειρμους που παρεπεμπαν στον....Ηρωδη!

Τι διαολο, πια, τοσο ....πισω μας εχουν παει;

Και πριν διαβασω καλα καλα το αρθρο, να και η απαντηση, λες και κατι τετοια ..προκλητικα αιτηματα χρειαζονται... απαντηση απο το υπουργειο που ετρεξε να φανει..χρησιμο στους..men in black, δινοντας στατιστικες, για το ποσοστό Ελλήνων και αλλοδαπών!

Κατ αρχην πως προσδιοριζεται ενα παιδι ως..αλλοδαπο, γιατι και ο χαρακτηρισμος ειναι οπως καταλαβαινει κανεις αρκετα «προβληματικος» και δεν συμφωνουν παντα ολοι στο ποιος αποκαλειται αλλοδαπος και ποιος μη, λες και εχει τοση σημασια σημερα! 

Ισως ειχε στα χρονια των ...σκλαβοπαζαρων, αλλα τωρα, στα 2012 ...ξαν μαν, θα ασχολουμαστε με το ποιος ειναι o...αλλοδαπος και ποιος οχι, ενω μας διαφευγει ουσιαστικα το οτι ...κρατος δεν υπαρχει πια, στην Ελλαδα! 
Kαποιοι διαχειριζονται ορισμενα θεματακια για δικο τους συμφερον, ή για τα αφεντικα τους και το μονο που οι περισσοτεροι απ αυτους σκοτιζονται ειναι να μη χασουν τη θεση τους στη βουλη και τα προνομια...

Μετα σκεφτεται κανεις γιατι αραγε εγινε θεμα, ενα τετοιο δευτερευον ζητημα...Τοσα πολλα παιδια αραγε κανει ο ...μεσος Ελληνας, που τελευταια, ουτε δουλεια εχει, ουτε...ξεχρεωτο σπιτι, ωστε το προβλημα του αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα να ειναι οι θεσεις στους παιδικους σταθμους, αυτους ακριβως που λογω ελλειψης χρηματων κλεινει το κρατος ΤΟΥΣ;  

Γιατι, δικο ΜΑΣ, πια, δεν ειναι...

Υπαρχει, αραγε, κανενα αλλο κρατος στο κοσμο που να ...φορολογει γεννησεις, βαπτισεις, γαμους και κηδειες; !!! 


2 σχόλια:

  1. Όχι, δεν είναι εξωφρενικό το ... αίτημα !

    Εξωφρενικό και επικίνδυνο είναι ότι το υπ. εσωτερικών έσπευσε να το ... ικανοποιήσει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Για το οτι πρεπει να φορολογειται κανεις για γαμους, διαζυγια, βαπτισια και κηδειες το ακουσες; Αλλο κι αυτο! Που τους βρηκατε ολους αυτους και τις.. φοβερες ιδεες τους ηθελα να ξερα! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)