23.10.12

Επειδή μας τέλειωσε η...ΡΟΔΟΣ,

Εκτος απο τις προσφατες περιπτωσεις καλλιτεχνων που ασπαζονται, πια, ανοιχτα και...ξεδιαντροπα, το ναζιστικο κομμα της ΧΑ, εχουμε ..αποκαλυψεις και στον πολιτικο χωρο.

Ο Πάγκαλος προετρεπε τις αλλες να πάνε όλοι με τον Σαμαρά, σημερα μαλιστα προτεινε να φυγουν κι αλλοι οπως αυτος απ το Πασοκ, ενω ο Λοβέρδος δηλωνε ότι με τις ενέργειες του πρωθυπουργου «η Ελλάδα βγήκε επιτέλους από την απομόνωση», αλλα φαινεται οτι εκει τριτωσε το ..κακο και τωρα διαβαζουμε οτι και ο Σηφουνάκης, δεν εκρυψε τον θαυμασμο του για τον Σαμαρα, κατι βεβαια που δεν εκπλησσει καθολου, αφου τα ιδια συμφεροντα υπηρετουν ΝΔ και Πασοκ.

Ας ενωθουν επιτελους και εις σαρκα μιαν, να τελειωνουμε, γιατι το μακροχρονιο...νταραβερι τους εχει γινει τοσο εξωφθαλμα φανερο, που...«το ´χει ο κοσμος τουμπανο κι αυτοι κρυφο καμαρι», ενα πραμα. Οχι τιποτ´ αλλο, αλλα θα κανουν και ...οικονομια στα γραφεια που νοικιαζουν αμφοτεροι, τωρα σε εποχες...κρισης, τωρα που ακουμε οτι...περιμενουμε τη ...δοση «γιατι θα πεινασουμε», οπως λενε οι ανθρωποι που δεν θα...πεινασουν ποτέ γιατι εχουν φροντισει και για τον εαυτο τους, αλλα και τους πλουτοκρατες φιλους τους!


Ας παρουν μαζι στα γραφεια και τους...Χ.Αυγιτες, δεν υπαρχει κανενα προβλημα, ετσι κι αλλιως οι ρολοι ολων εχουν τοσο καταπληκτικες ομοιοτητες μεταξυ τους και τοσα πολλα κοινα σημεια που μας ...μπερδευουν, αν και καποιοι απο το ιδιο συστημα παιζουν εναλλαξ το ρολο «good cop, bad cop», που μεταφραζεται στο «δε θελουμε επαφη με..κλεφτες, εμεις εχουμε καθαρα χερια», οποτε εξυπηρετωνται απολυτα απο τη λογικη του ....''διαιρουμε τους ψηφοφορους και τους δουλευουμε ολους''!

Ενα υπεροχο σλογκαν, αλλωστε, που θα μπορουσε να κοσμει τα γραφεια ολων, αλλα υπαρχει ενα προβληματακι που λεγεται ....δεοντολογια και για το λογο αυτο δισταζουν ισως να το γραψουν απ εξω απο τα γραφεια τους οι αξιολογοι αυτοι πολιτικοι που μας κανουν τη ...τιμη να μας....εκπροσωπουν στη Βουλη και αλλου, χωρις ντροπη για το θλιβερο ρεκορ που πιασαμε χαρις στις μειωσεις μισθων και συνταξεων, ενω αν ειμασταν αυτοι που θα επρεπε και ειχαμε επανω μας λιγη περηφανεια οχι σαν ....Ελληνες, αλλα σαν ελευθεροι σκεπτομενοι πολιτες στα 2012, θα επρεπε ολοι να ψηφιζουμε με δεκα χερια ΚΚΕ, γιατι ειναι το μονο κομμα που σημερα εκφραζει την λαϊκη αντισταση εναντια στο συστημα που δημιουργει φτωχεια, ανεργια, ρατσισμο και χειραγωγησιμους πολιτες! 

Ξεχασα βεβαια να αναφερθω και στα αλλα ....καλα παιδια, αυτα που το παιζουν ...«αριστεροι», με....hidden agenda, ομως, που προτιμουν το ρολο του ...πες πες οτι εισαι αριστερος, στο τελος καποιους θα ξεγελασεις και θα παρεις την εξουσια.
Να ομως που με αυτα τα..ευρωπαικα οραματα που εχουν τα ..«αριστερα» αυτα παιδια και τα οσα δηλωνουν, δεν μενει τιποτα και αν δεν το καταλαβει κι αυτο ο κοσμος συντομα, τοτε

εμεινε μονο το ...ΠΗΔΗΜΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)