11.11.12

11.11.2012. Επίθεση Παπαρήγα σε ΣΥΡΙΖΑ! (Video)


Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πριν από λίγο στην ομιλία της στη Βουλή η Αλέκα Παπαρήγα. Η γγ του ΚΚΕ άφησε να εννοηθεί ότι το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης επιθυμεί την επιστροφή της χώρας στη δραχμή, πράγμα το οποίο εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.

 «Το επικίνδυνο αυτή τη στιγμή είναι ότι στο βωμό της αντιπαράθεσης ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα ο λαός θα ταχθεί υπέρ ή κατά συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα και συμπλήρωσε: «

Με τη δραχμή για παράδειγμα θα λάμψει ο τουρισμός στην Ελλάδα, θα ευνοηθούν οι μεγαλοξενοδόχοι.  Κάτι τέτοιο συμφέρει και τους κρουαζιεράδες, τους κατασκευαστές, τους τσιμεντάδες».

Η γγ του ΚΚΕ επανέλαβε επίσης την πρόταση του ΚΚΕ για «αποδέσμευση, διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση»

Πηγη

13 σχόλια:

  1. δηλαδή η Αλέκα θέλει να μείνουμε στο Ευρώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ntinos11.11.12

      Δεν είπε κάτι τέτοιο, αλλά, αν μου επιτρέπει η Έλβα να πω τη γνώμη μου, εγώ νομίζω ότι θέλει να πάμε στο δολάριο.

      Διαγραφή
    2. mahler76

      Δεν ειπε ποτε κατι τετοιο! Μιλησε για την αναγκη αλλαγης στρατηγικης και πολιτικης και ειπε οτι καπιταλιστική ανάκαμψη χωρίς δανεισμό δεν γίνεται, οπως ονειρευεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι με την αύξηση στη φορολογία του κεφαλαίου δεν μπορεί να γίνει τόση συσσώρευση.

      Με τη δραχμή ειπε οτι ο τουρισμός θα λάμψει στην Ελλάδα και ότι με 45% φορολογία του μεγάλου κεφαλαίου, θα φύγουν οι επιχειρηματίες, αλλα το ΚΚΕ μιλάει για κοινωνικοποίηση.
      Για τον ο ΣΥΡΙΖΑ ειπε ακομη οτι στην Ελλάδα ένα εκφραζει κι ενα τμήμα επιχειρηματιών, το λεγόμενο λόμπι της δραχμής, ενω απορησε για το αν ειναι δυνατον όταν είσαι μέσα στην Ε.Ε., να έχεις ποτέ τη δυνατότητα δημοσιονομικής ευελιξίας και ειπε οτι ενδεχομενα καποιοι κλάδοι οπως αυτος των κατασκευαστών τους συμφέρει μαλλον η επιστροφή στη δραχμή! Αυτα

      Διαγραφή
    3. Νtinos

      Συγγνωμη, αλλα εσυ αυτο καταλαβες; Μαλλον δεν παρακολουθησες καθολου το video! Μονο ετσι θα καταλαβαινες αυτα που λες για ...δολλαρια! :(

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12.11.12

    Pantws O Germanotsolias o Samaras tis edwse sygharitiria
    gia tin omilia tis opws kai o trapezitis ypourgos Stournaras enw epitethikan kai oi dyo tous sto Syriza kai ton Tsipra.
    Den einai axaristos o Samaras ! Xari sto KKE kai tin arnisi tou gia aristero metwpo pou proteine o Tsipras katafere
    o Samaras na vgei prothypourgos gia na xepoulisei ti Xwra
    stous Germanous.
    Extes loipon stin psifisi tou proypologismou to provlima
    gia to lao einai o SYRIZA kai oxi i kyvernisi pou epivalei tin exathliosi !
    Mpravo Aleka ! Mpravo KKE !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανωνυμε

      Μονο oσων τα ματια κανουν ...πουλακια βλεπουν.. συγχαρητηρια των Γερμανοτσολιαδων στο..ΚΚΕ!!

      Οσο για τον Τσιπρα ,εχουν καταλαβει οι παντες οτι αλλα λεει και αλλα κανει, οποτε μη ριχνετε τα δικα σας φταιξιματα στο ΚΚΕ!
      Ας εισασταν λιγο πιο .συνεπεις στην αντιμνημονιακη, αντικαπιταλιστικη πολιτικη σας και θα ειχατε ισως μεγαλυτερες ευκαιριες για ευρυτερη στηριξη απο τον κοσμο! Δυστυχως παιζονται τοσα πολλα παιχνιδια στη πλατη του λαου και ο ΣΥΡΙΖΑ μεσω του Τσιπρα δεν ειναι αμοιρος ευθυνων, αλλα οντας ''το επομενο Πασοκ'' δεν υπαρχει περιπτωση να σας στηριξει το ΚΚΕ στον αιωνα τον απαντα και γι αυτο αναφωνουμε κι εμεις με τη σειρα μας ''Μπραβο στο ΚΚΕ''!

      Διαγραφή
    2. Ο πιο ρεαλιστικός λόγος στην βουλή ήταν της Αλέκας όσο και να μην σας αρέσει. Και καταβάθος..αν και πολύ βάθος...ξέρεται και εσείς ότι έχει δίκιο. Γι'αυτό μην περιμένετε να συμπορευτούμε με το πασοκοσυριζα..χιχι σαν σπανακόρυζο ακούγεται. Μαζεύτηκαν όλοι η πρώην πασόκοι στο μαντρί σας, δεν σας φτάνει ?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12.11.12

    Extes ELVA
    Sto telos tis synedriasis tis voulis prwteleftaios agoritis o Stournaras eplexe to egomio tis Alekas kai tavale me ton Tsipra.
    Meta apo ton Stournara teleftaios omilitis o Germanotsolias o Samaras edwse ki aftos ta syghartiria tou stin omilia tis Alekas kai meta epitethike sto SYRIZA kai ton Tsipra xrisimopoiontas mexri katsitata apo to Lenin.
    Apo oti fainetai den parakolouthises ti vouli.
    Rwta kapoion pou tin eide :
    Kai anarwtisou gia tis filofroniseis Samara - Stournara sti gramatea sas .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E και, τι εχει να κανει αυτο με τα οσα ειπε η Αλεκα; Τι μας νοιαζει εμας τι παιχνιδια παιζουν αυτοι οι οποιοι επιτηδες λενε οσα λενε, για να βλαψουν το ενα και το αλλο κομμα με δηλωσεις τους. Νομιζεις οτι αυτο θα πρεπει να με κανει να μην ακουω τι λεει το ΚΚΕ επειδη καποιοι παιζουν βρωμικα παιχνιδια; Σημασια εχει τι λεει ο αντιπροσωπος καθε κομματος οχι οι αντιπαλοι του στη Βουλη! Εσυ δλδ θεωρεις το οτι τα εβαλαν με το Τσιπρα ως αποδειξη οτι ο...ΣΥΡΙΖΑ ειναι εντιμο κομμα;

      Μα για ονομα, θα καταπινουμε δλδ ο τι μας σερβιρουν;

      Διαγραφή
    2. Γιάννης13.11.12

      Elva, έχω την εντύπωση ότι κάτι θέλει να σου πει ο Ανώνυμος! Μπορεί το ΚΚΕ να έχει αποκυρήξει τον Λένιν, που πιστεύω να τον έχεις ακουστά, αλλά οριμένες ρήσεις του είναι σοφές!

      Ο Λένιν δεν ήταν αυτός που έλεγε «Όταν σε παινεύει ο εχθρός σου, ψάξε να βρεις τα λάθη σου»;

      Πού έχει λάθος ο Λένιν, όπως ισχυρίζεσαι, και είναι σωστή η Παπαρήγα!

      Μπορεί το ΚΚΕ να αποκήρυξε τον Λένιν, αλλά νομίζω ότι δεν μπορεί να αποκηρύξει ούτε το έργο του ούτε τα λόγια του!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13.11.12

    ELVA
    I ousia einai oti i omilia tis Alekas ston proypologismo
    eitan epithesi sto SYRIZA. Les kai o SYRIZA kyvernaei kai parousiase ton mnimoniako proypologismo tis katastrofis tis koinwnias.
    Diladi paixate pali ton nerokouvaliti tis Neas Dimokratis.
    Gia afto lene KKE o aristeros psaltis tis Dexias .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. R. House13.11.12

      ... και του Σαμαρά ήταν επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ !!!
      Τυχαίο;;;
      Δε νομίζω !!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13.11.12

    Ενώ όταν αποκαλούταν οι Νεοδημοκράτες το Σημίτη αρχιερέα της διαπλοκής ήταν γιατί ήταν μεγάλος επαναστάτης μπολσεβίκος μαρξιστής λενινιστής κτλ. Α για κάτσε να θυμηθώ, δεν ήταν τότε που κατηγορούσαν το ΚΚΕ ότι αφού ταυτίζει την στρατηγική και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι ο αριστερός ψάλτης της Δεξίας; Μα δεν αποδείχτηκε περίτρανα ότι το ΠΑΣΟΚ είχε αλλη στρατηγική υπέρ της εργατικής τάξης και του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού της κοινωνίας; Δεν το είδαμε με τα ματάκια μας;Αλλά βέβαια αυτά τα Λαλιώτικά αναπαράγονται από τον εκάστοτε χώρο βρίσκει καταφύγιο ο Λαλιώτης και ο λοιπός πασοκοσυρφετός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)