16.11.12

Ποιός φόβος μας κρατάει;



Η χωρα ειναι σε μια αναμονη...Καποιοι περιμενουν την ...αναπτυξη(!) να ερθει και να μας σωσει, αλλοι περιμενουν τη ...προοδο που εχει να πατησει εδω και δεκαετιες στην Ελλαδα, αλλοι περιμενουν να παρουν τη δοση, που το ΔΝΤ δεν λεει να τους δωσει και καλα θα κανει, γιατι δεν σωζεται, πια, ετσι κανεις. Απλα καθυστερεις το..μοιραιο, σε μια χωρα που χανει τα παιδια της με πολλους τροπους, κανεις απο τους οποιους, ομως, δεν πτοει τους κυβερνωντες στο ελαχιστο!

Εγω ανηκω στη ταξη εκεινη που περιμενει να δει τη μερα που θα κανει...ξαστεριά απ ολους αυτους που σημερα καταδυναστευουν το λαο, βρωμιζοντας και απαγορευοντας παραλληλα την ιστορικη του μνημη καθε μερα ολο και περισσοτερο, ωστε να μη μεινει ...ψηγμα αληθειας στο τελος και να κανουν αυτοι κουμαντο στο...σκλαβοπαζαρο των πρωην εργαζομενων, που προσπαθουν διακαως να δημιουργησουν!

''Λιγη τσιπα να ειχαν θα επρεπε να ειχαν παραιτηθει'', ακουμε!

Ειναι αστειο στην Ελλαδα να μιλα κανεις για ...ευθυξια και παραιτησεις και το καταλαβαινεις οταν ανοιξεις τη τηλεοραση και δεις τα γνωστα προσωπα που ΔΕΝ θα επρεπε να ειχαν εκλεγει ποτέ , ειδικα σε μια εποχη που η κοινωνια υποφερει, γιατι κυριολεκτικα υποφερει, ενω αυτοι κανουν σαν να μη το βλεπουν! Τοσο απομακρυσμενοι ειναι απο τον κοσμο, τοση λιγη επαφη εχουν, πια, με τη καθημερινοτητα; Δεν μπορει να μη ξερουν τι οδηγει νεες κοπελλες να πηδουν απο κτηρια, ή και να αυτοπυρπολουνται, επειδη δεν θελουν να ζουν στην ανεχεια και τον εξευτελισμο!

Σημερα ειναι οι πολιτες και οχι οι κυβερνωντες αυτοι που εχουν περισσοτερη αξιοπρεπεια! Οι κυβερνωντες, που απορει κανεις γιατι ακομα κυβερνουν, ουτε για τους ανεργους θελουν να ακουσουν που κοντευουν ηδη τα 2 εκατομμύρια, που χωρις εισοδημα καλουνται να πληρωσουν ατελειωτα χαρατσια και δυσβασταχτα χρεη, ουτε για το πως ζει μια οικογενεια με 400 ευρω το μηνα, ουτε βεβαια να μαθαινουν για δολοφονιες βρεφων στη κοντινη μας Παλαιστινη που τη ξεχασαμε κι αυτη πανω στη φουργια για τα δικα μας, απο τοτε που γιναμε ...συμμαχοι και φιλοι με το ιμπεριαλιστικο Ισραηλ! 

Το Ισραηλ που για τον καποια καναλια, οπως ο Ant1 και ο ΣKAI, ηταν η μονη πλευρα που ειχε νεκρους, (!!) οι Παλαιστινιοι ειναι γι αυτους απλα ...«παράπλευρες απώλειες», γι αυτο δεν αναφερθηκαν εκει νεκροι!
Ισως τα στρατιωτικά σχέδια του Ισραήλ, μολις μια εβδομαδα μετα την επανεκλογή Obama να ήταν το αντάλλαγμα για να ..δωθεί το ΟΚ για τις επιχειρησεις αυτες! Ποιος ξερει και ποιος θα μαθει ποτέ;

Το απανταχου κεφαλαιο εχει βαλθει να διαλυσει τη ταξη και την ιστορικη μας μνημη ως λαο κι εμεις τους κανουμε τη ...χαρη καθε μερα και πιο πολυ. Γιατι;

Ποιος φοβος, αραγε, μας κραταει; 

3 σχόλια:

  1. Γεια σου Elva

    Και εγώ δεν ξέρω πλέον πως να τα εξηγήσω...
    Ίσως πραγματικά οι περισότεροι πιστεύουν ότι
    τα προκάλεσαν και ότι τους αξίζει να τα υποστούν...και έτσι αναγκάζονται μαζί τους και αυτοί που δεν έχουν τέτοιου είδους ενοχές για τον βίο τους γιατί δεν συμμετείχαν σε κανένα "πάρτυ".
    Είναι και το μαζοχιστικό αίσθημα της αστικής τάξης..αφού δεν μπορώ να έχω αυτά που είχα πριν ας μην έχουν και οι άλλοι τίποτα. Εκεί καταντήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διορθώνω..σαδομαζοχιστικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ntina

    Iσως να ισχυει αυτο που λες οτι η αστικη ταξη νιωθει ενοχες για οσα της φορτωσαν οι κεφαλαιοκρατες και τωρα εχει πειστει οτι πρεπει να ...υποστει τις συνεπειες! Οπως και να το παρεις ειναι..καταντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)