9.11.12

Λ. ΚΑΝΕΛΛΗ Μια γυναίκα που αποδεικνύεται πιο γενναία απ' οποιονδήποτε άλλο πολιτικό!



(Aρθρο απο lifo.gr)

«Πολλές φορές, έχω διαφωνήσει με την Κανέλλη - την θεωρώ κουραστική και υπερβολική. Όμως μέσα σε μερικούς μήνες και με δύο ξεχωριστά περιστατικά απέδειξε πως, ασχέτως πολιτικών τοποθετήσεων, είναι η πιο γενναία πολιτικός που έχουμε - παρ' όλα τα στραβά της. Θα είδατε μάλλον την πρωίνή σκηνή: η Λιάνα Κανέλλη έφυγε εξοργισμένη και κλαίγοντας απ' την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου μετά από μια φάρσα candid camera που της έκανε στα παρασκήνια η εκπομπή Συντέλεια (βάλαν έναν γεροδεμένο να "κινηθεί" εναντίον της φορώντας μαύρα γάντια του μποξ).

[Σχόλιο στο Youtube: Ο μέσος Έλληνας δεν έχει ηθικές αναστολές, δεν θέλει μυξοκλάματα, δεν λυπάται τους δαρμένους, δεν περιθωριοποιείται, αντίθετα μάλιστα βρίσκετε πάντα δίπλα στους πολλούς και στους δυνατούς, ακόμη και αν είναι ανήθικοι, βλέπουμε την χαρά του ελληναρά για τις συμμαχίες μας με το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ, βλέπουμε και την άνοδο της χρυσής αυγής μετά το επεισόδιο με τον νταή Κασιδιάρη. Θέλει τον πολιτικό γενικά να γαμαει και να δέρνει. Αυτός είναι ο Έλληνας τι να κάνουμε!] Δεν ξέρω αν τα δάκρυα ήταν αληθινά, ή αν την θεώρησαν κάποιοι υπερβολική, όμως κάθε λέξη της ήταν σωστή.

Όταν μια κωμική εκπομπή φτάνει στο σημείο να κάνει "φάρσα" πως η ακροδεξιά θα κακοποιήσει μια γυναίκα που είχε ΟΝΤΩΣ κακοποιηθεί (και ψυχικά και σωματικά) απ' την ακροδεξιά, τραβώντας με την κάμερα τις αντιδράσεις της, κάτι πάει στραβά. Έχουμε συνηθίσει ήδη το τέρας που λέει ο Χατζιδάκις, περνάμε στην lifestyle αξιοποίηση της πολιτικής βίας, αντιμετωπίζουμε με χιούμορ το γεγονός ότι ένας βουλευτής επιτίθεται στην τηλεόραση σε γυναίκες, γελάμε με τον πόνο. Η Λιάνα Κανέλλη έκλαψε όχι επειδή τρόμαξε (κατάλαβε απ' την αρχή τη "φάρσα", όπως φάνηκε) αλλά επειδή σοκαρίστηκε με την αδικία.

Κάποιος την έδειρε και την ξεφτύλισε - και έγινε ήρωας της παιδικής χαράς. Κάποιος την έδειρε και το κόμμα του αύξησε τα ποσοστά του (το δικό της έχασε). Κάποιος την χτύπησε και κρύφτηκε κι όμως σ' αυτήν κάνουν τις φάρσες με κρυφές κάμερες, αυτήν παρωδούν. Είναι αυτή η αδικία που σε κάνει να κλαις, να απογοητεύεσαι για την καφρίλα των γύρω σου. Μπορεί τίποτα απ' όλα αυτά να μη σκεφτόταν η Συντέλεια του ΣΚΑΪ (αλήθεια: ΤΙ σκεφτόταν;!) όμως είναι μια αδικία που μπορούμε να την κατανοήσουμε. Γίνεσαι εσύ το laughing stock, όχι ο θύτης. Και θέλουν να σε ξαναφέρουν στη θέση του θύματος, για να γελάσουμε.

Όταν αυτός που τη χτύπησε έτρεξε και κρύφτηκε για να αποφύγει το αυτόφορο (και μετά δήθεν ζητούσε άρση της ασυλίας του, στα χαρτιά, τελικά καταγγέλοντας πολιτική δίωξη όταν έγινε η άρση που δήθεν ζητούσε), η Λιάνα Κανέλλη αποδεικνύεται περισσότερο γενναία απ' οποιονδήποτε άλλο πολιτικό. Για να υπερασπιστεί μια άλλη γυναίκα που της πετούσαν νερό, σηκώθηκε και τα έβαλε μ' έναν ακροδεξιό bully αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Και μερικούς μήνες μετά, ευάλωτη και βορά σ' όσους θα γελάσουν με τα κλάματά της υπερασπίζεται τον εαυτό της και την κοινή λογική, στην πιο ανθρώπινη στιγμή της. Στην πορεία θα διαφωνήσω πάλι μαζί της για χίλια πράγματα, όμως δεν θα το ξεχάσω, πως φέτος η Λιάνα Κανέλλη έβαλε τα γυαλιά σε όλους τους άντρες πολιτικούς - κυρίως σε κείνους που το παίζουν εξουσία...».

34 σχόλια:

  1. μόνο που ο φασίστας δεν επιτέθηκε σε "γυναίκα", αλλά σε βουλευτή του ΚΚΕ.
    Το άρθρο της γνωστής και μη εξαιρεταίας Lifo, προσπαθεί να πολιτισμικόποιησει το συμβάν (άντρας εναντίον γυναίκας), προκειμένου να το αποπολιτικοποιείσει αφαιρόντας το μείζον (φασίστας εναντίον κομμουνιστή).
    Επικύνδινα ύπουλο το άρθρο της αμερικαντάν νεοφιλελεύθερης Lifo, που την τάυτιση κομμουνισμού-φασισμού, την έχει ανάγει σε αυτονόητη αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TRASH

    Μη νομιζεις οτι εχω καλυτερη γνωμη για τη φυλλαδα, αλλα συνηθως τα αρθρα τους ειναι απ ολες τι αποψεις αντιΚΚΕ, οποτε αυτη τη φορα μου εκανε εντυπωση το οτι δεν εριξαν λασπη, οπως συνηθως!

    Βεβαια παιζει το θεμα που λες και που εχει μεγαλη σημασια εφ οσον δεν ειναι μια τυχαια περιπτωση και το περιστατικο συνεβη ακριβως για να προκαλεσει μια βουλευτη του ΚΚΕ, ειναι ξεκαθαρο.
    Παντως πιστευω οτι ειναι καλο, εστω και αν μιλαμε για τετοιες φυλλαδες,που εχουν ομως μια μεγαλη αναγνωσιμοητα, να γραφει κανεις τη γνωμη του, για να μην ακουγεται ΜΟΝΟ η δικη τους αποψη!

    Αν δεν βαριεσαι, στειλε το σχολιο σου και σ αυτους, να δουμε αν θα υπαρξει αντιδραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι χυδαία η φυλλάδα. Δεν έχει νόημα να σχολιάσεις σε αυτούς. Εχει ένα νόημα όμως, να επισημαίνουμε τις παγίδες, μεταξύ μας. Είχε ένα αρκετά καλό άρθρο στο Lenin reloaded για αυτό το ζήτημα, με αφορμή τα γεγονότα στο θέατρο, και την αναγωγή του αντιφασισμού σε "πολιτιστικό" ζήτημα.
      Άλωστε δίολου τυχαία, ταυτόσημη με της Lifo ήταν από την αρχή και η "γραμμή" της Τσαπανίδου:
      "Αντρες Λιάνα μου, δεν μας καταλαβαίνουν..."
      Υ.Γ.
      Σέβομαι το μπλογκ σου και δεν χυδαιολογώ με τον ανώνυμο αμόρφωτο νοητικά στερημένο, από κάτω...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9.11.12

    Ela re paidia pou asholiomaste me ti volemeni tis Ekalis
    me ta 8000 Evroulakia to mina enw yparhoun oikogeneies pou den ehoun faei na dwsoun sta paidia tis .
    Na min ton xtypage ton trello to Xrysavgiti na mi ti xastoukize .Kremala theloun ki oi 300 oi prodotes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμε

    Δεν τα λες καλα, επειδη δεν σε ...συμφερει να τα λες! Η Κανελλη δεν χτυπησε κανενα, παρα υπερασπιστηκε λεκτικα την Δουρου, οταν ο Κασιδιαρης της της πεταξε ενα ποτηρι νερο, γι αυτο της εριξε μπουνια ο φασιστας!
    Η Κανελλη δεν ειναι βολεμενη, ουτε παιρνει 8000 ευρω οπως λες και δε ξερω απο που..ξεφυτρωσε ενα τετοιο ποσον!
    Οι βουλευτες του ΚΚΕ, επρεπε να ξερεις, οτι ειναι υποχρεωμενοι να δινουν το μεγαλυτερο μερος της βουλευτικης τους αποζημιωσης στο κομμα, οποτε βρες αλλους για ..κρεμαλα, αυτους που τα εχουν φαει σε διαφορες κυβερνητικες θεσεις και αξιωματα και σταματα να γενικευεις για να προκαλεις κι εσυ οπως ειθισται τελευταια, εντυπωσεις οτι δηθεν ..ΟΛΟΙ ειναι ιδιοι, γιατι η αληθεια ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10.11.12

    Συγγνώμη, TRASH, για τον συντάκτη του άρθρου γνωρίζεις τίποτα ή το μόνο που σε απασχολεί είναι ότι γράφει στη Lifo;

    http://www.rhodes.aegean.gr/atlas/writers/aris_dimokidis.html

    Ένας αξιόλογο παλικάρι και τον παρουσιάζεις σαν στημένο κονδυλοφόρο επειδή είχε το... θράσος να αναγνωρίσει γενναιότητα στην Κανέλλη.

    Παρεμπιπτόντως, πριν από την Κανέλλη ο Κασιδιάρης είχε επιτεθεί σε άλλη βουλευτίνα, αλλά αυτό δεν σε βλέπω να το θέτεις ανάλογα (φασίστας εναντίον Συριζαίας).

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10.11.12

    Elva
    Koitaxe to video sto You Tube me tin Kanelli kai Kasidiari.
    Otan sykwnetai o Papadakis na stamatisei ton Kasidiari na fwnazei sti Dourou ,sikwnei i Liana tis efimerides pou xei mprosta tis kai ton htypaei sto proswpo .
    Ta 8000 eipwthikan prohtes sti psifisi tou Mnimoniou.
    5400 basikos misthos gia ta lamogia epi 14 mines syn
    ektakta ,epitropes, nyhterines synedriaseis ki oti allo skarfistoun.
    Adiaforo an ta dinoun sto komma .Ta pairnoun apo ton Elliniko lao pou yparxoun anthrwpoi astegoi kai lipothymoun apo asitia .To komma giati den voithaei ton kosmo se kathe geitonia me ta aparaitita .XYPNISTE !
    OLOI IDIOI EINAI ! EGOISTES KAI ANESTHITOI NARKISOI !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχα γραψει ενα μεγαλυτερο σχολιο το οποιο ειδα οτι εκ των υστερων χαθηκε, και επειδη δεν εχω ορεξη να τα ξαναγραφω να πω μονο οτι ..λιγη ντροπη δεν βλαπτει για οσους καθονται και μας λενε σαν να ειμαστε παιδακια και δε ξερουμε τι μας γινεται, οτι δηθεν ειναι ολοι ιδιοι! Αυτα αλλου αγαπητοι μου, οχι σε εμας που ξερουμε καλα τι προσφερει το κομμα και οι βουλευτες του στον λαο. Κρατησετε τη προπαγανδα σας για αλλου, σ εμας δεν πιανει γιατι αντιθετα απο εσας, ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε πολυ καλα τις δρασεις του κομματος, οποτε κρατειστε τα ψεμματα σας για αλλου, που δεν ντρεπεστε να τους βγαζετε ολους αχρηστους επειδη εχετε συμφερον να μη πιστευει σε τιποτα ο λαος;

      Ποσα σας εδωσαν για να γυρνατε στα μπλογκς και να γραφετε ψεμματα;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος10.11.12

    Οι υπάλληλοι της Βουλής με τα πριγκιπικά προνόμια
    για κάθε έτος ασφάλισης τους στο ταμείο, οι υπάλληλοι της Βουλής λαμβάνουν δύο μισθούς, δηλαδή με 28 έτη προϋπηρεσίας, ένα υπάλληλος θα λάβει βοήθημα 56 μισθούς.

    Όπως αναφέρουν τα Νέα, παρά το γεγονός ότι από το 2009 μέχρι σήμερα έχουν υποστεί μειώσεις της τάξης του 35%, εξακολουθούν να αμείβονται κατά μέσο όρο με περίπου 3.000 ευρώ το μήνα.

    Από τους 1.270 μονίμους υπαλλήλους της Βουλής ουδείς έχει προσληφθεί με ΑΣΕΠ.

    Ένας κοινός δημόσιος υπάλληλος με πανεπιστημιακή εκπαίδευση, όταν συνταξιοδοτείται έπειτα από 35 χρόνια προϋπηρεσίας λαμβάνει εφάπαξ 37.500 ευρώ.

    Για τον ίδιο χρόνο προϋπηρεσίας και με τα ίδια προσόντα ένας υπάλληλος της Βουλής προσδοκά περίπου 300.000, σύμφωνα με πηγές του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.
    http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/441329/oi-upalliloi-tis-voulis-me-ta-prigipika-pronomia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο το ΚΚΕ δεν έχει βάλει στην βουλή όλο του
      το σόι και τους παρατρεχάμενους. Μέχρι και
      ο ΜΕΓΑ Καψής το παραδέχτηκε. Κανένας φούρνος
      θα γκρεμίστηκε για να το πει.

      Διαγραφή
  8. Κι όμως το πιο σοκαριστικό πολιτιστικά ήταν ότι ο δράστης επιτέθηκε σε γυναίκα (και μάλιστα αισθητά μεγαλύτερης ηλικίας), και όχι σε βουλευτή του ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. herrk

      Oλα σοκαρουν, αλλα ας μη ξεχναμε οτι δεν ηταν μια οποιαδηποτε επιθεση σε μια οποιαδηποτε γυναικα, αλλα σκοπος τους ηταν να καταφερθουν εναντια στο ΚΚΕ! Ειναι πολλοι που χαρηκαν με αυτο το γεγονος, οπως καταλαβαινεις...

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος10.11.12

    Σούλα

    Καλά προσπαθείτε τώρα να αναλύσετε τις φαιδρότητες μεταξύ δύο φασιστών, της Κανέλλη και του Κασιδιάρη και τα στημένα παιχνιδάκια του Παπαδάκη για την τηλεθέαση;

    Η Κανέλλη έχει κάνει χειρότερα στην τηλεόραση και πολύ χειρότερα έχει πει που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για τον φασισμό της. Και τον δικό της αλλά και του ΚΚΕ.

    Αυτό είμαι σίγουρη ότι το έχετε δει όλοι σας!
    http://www.youtube.com/watch?v=LST1mCRbp2w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά βρε Σούλα τώρα τα μαθες..να σου πω μεταξή μας..έχουμε όλοι στα μπαλκόνια αντί για γλάστρες κονσερβοκούτια και τα ποτίζουμε για να σκουριάσουν. Και το πάσχα ετοιμαζόμαστε αντι για αρνί να σουβλίσουμε τα προτότοκα για θυσία στον κόκκινο θεό...σημεία και τέρατα απαπα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10.11.12

      Σούλα

      Α, να ’σαι καλά βρε Ntina που με ενημέρωσες!
      Περιμένω λοιπόν με ανυπομονησία το Πάσχα να δω τη σφαγή μεταξύ εσάς των φασιστών του ΚΚΕ και των φασιστικών ταγμάτων ασφαλείας της Χρυσής Αυγής.
      Σε ποιο κανάλι θα παίξει;
      Πάλι στου Παπαδάκη;

      Διαγραφή
    3. Σουλα

      Αν δεν καταλαβαινεις το δουλεμα, δεν σου φταιει κανεις, οσο για φασιστικο ΚΚΕ να πλενεις το στομα σου πριν μιλησεις για ενα τετοιο κομμα. Περιττο να πω οτι δεν εισαι καλοδεχουμενη αν θεωρεις κι εσυ οπως οι...φιλοι σου πιο πανω, οτι ολοι ειναι ιδιοι. Ποσα σας δινουν ρε παιδια για να ...ξεφτιλιζεστε ετσι σε καθε μπλογκ, εφημεριδα κλπ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10.11.12

      Σούλα

      Elva, μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Και μόνο που μου λες ότι δεν είμαι καλοδεχούμενη επειδή έχω κάποιες απόψεις για το ΚΚΕ και εσύ δεν είσαι σε θέση να τις αντικρούσεις, αν αυτό δεν είναι φασιμός, τότε τι είναι;
      Καλά εσύ δεν έχεις διαβάσει ακόμα το Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ;

      Και για την Ntina από κάτω, καλέ φτωχιά είμαι κι εγώ, λαουτζίκος, αν δεν το κατάλαβες. Δεν έχω χρήματα να πάω στο σκυλάδικο γι αυτό κάθομαι και βλέπω την Κανέλλη στον ΑΝΤ1.

      Διαγραφή
    5. Σουλα

      Αν εχουν βαση τα οσα λες, πρωτα δεν θα επρεπε να μιλας για...''λαουτζικο'' ετσι υποτιμητικα, αλλα με περηφανεια, αν ειχες το σθενος να αγωνιστεις κι εσυ μαζι μας για οσα σου στερουν, αντι να λες το ΚΚΕ φασιστικο και να επιτιθεσαι κι εσυ κατα της Κανελλη.
      Δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις απο το να τα βαζεις με ενα κομμα που δεν λεει λογια του αερα, αλλα εμπρακτα αγωνιζεται, εστω και με τα χαμηλα αυτα ποσοστα που εχει σημερα, για να μη περασουν τα μετρα, για να μη χαθουν τα εναπομειναντα δικαιωματα των εργαζομενων;
      Εσυ βλεπεις πολλα αλλα κομματα σημερα στην Ελλαδα, να κανουν το ιδιο; Γιατι λοιπιν τετοια ειρωνεια, Σουλα;
      Γι αυτο σου ειπα οτι δεν εισαι καλοδεχουμενη γιατι ενα ατομο που ανηκει στον λαο δεν μπορει να μη βλεπει ποιοι κανουν αγωνες και ποιοι τον κοροιδευουν, εκτος κι αν εχει συμφερον να μη δει....
      Αυτα και σταματησε σε παρακαλω τις ειρωνειες για ατομα που δεν ξερεις για τη δραση τους και το τι προσφερουν στον αγωνα, μονο και μονο επειδη καποιοι εχουν βαλθει να εξομοιωσουν το ΚΚΕ με τον φασισμο!
      Μη προσπαθειτε αδικα!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10.11.12

      Σούλα

      Έλα τώρα ρε Elva που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Δεν μίλησα εγώ υποτιμητικά για «λαουτζίκο» αλλά η φίλη σου η Ntina και της απάντησα στο ίδιο ύφος.
      Σε πληροφορώ ότι έχω το σθένος να αγωνιστώ αλλά απογοητεύτηκα κι εγώ από το ΚΚΕ όπως και το υπόλοιπο 50% του κόσμου που έχασε. Αν εννοείς αγώνα τις παρελάσεις που κάνει κάθε φορά το ΚΚΕ με χιλιοειπωμένα και βαρετά συνθήματα, τότε ευχαριστώ δεν θα πάρω άλλο.

      Πιο πολύ το ΚΚΕ ασχολείται με τη φασιστική Χρυσή Αυγή παρά με τα προβλήματα του κόσμου. Βγήκα απ τα ρούχα μου, όταν χθες είδα ένα βίντεο που ανάρτησε το ΚΚΕ στην ιστοσελίδα του ενάντια στη Χρυσή Αυγή και όλα καλά για τον Χίτλερ που λέει, αλλά όχι και να μας προτείνει ως λύση τον… δικτάτορα Στάλιν με τα γκουλάγκ του!
      Τις προάλλες έγινα πάλι έξω φρενών όταν άκουσα ότι ο Χαλβατζής δεν θέλει να καταθέσει ο Παπανδρέου στην εξεταστική.

      Τι σόι αγώνα δίνει το ΚΚΕ που δεν τον βλέπουν το 50% της δύναμής του. Αντί λοιπόν να διώχνεις τον κόσμο από το μπλογκ σου, δεν θα ήταν καλύτερα να εξηγήσεις μερικά πράγματα και σ’ εμάς που «δεν καταλαβαίνουμε»; Έτσι κάνει αγώνα το ΚΚΕ; Διώχνοντας τον κόσμο; Ξεχνάς ότι αυτό που είναι αυτονόητο για σένα δεν είναι αυτονόητο και για άλλους. Δεν καταλαβαίνεις ότι είμαστε όλοι καχύποπτοι πλέον και δεν πιστεύουμε σε κανέναν και τώρα χρειάζεται να αγωνιστείς πιο πολύ όσο ποτέ να κερδίσεις έστω και έναν;

      Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί όλοι και πιο πολύ το ΚΚΕ ασχολούνται με τη Χρυσή Αυγή; Τέτοια διαφήμιση ούτε στο όνειρό τους δεν την είδαν οι φασίστες! Από εκεί που ούτε η μάνα τους τους ήξερε τώρα βλέπω, και όπως φαντάζομαι να το βλέπεις κι εσύ, ότι σίγουρα θα φτάσει να γίνει δεύτερο κόμμα με τα… καμώματά σας!!!

      Γιατί το ΚΚΕ είναι φασιστικό; Γιατί, εκτός από τα άλλα, βλέπω και αρκετές ομοιότητες με τη Χρυσή Αυγή.
      Θέλεις να στις πω;
      Μπορώ να αρχίσω με το να σου πω ότι και τα 2 κόμματα έχουν, όχι πρόεδρο, αλλά Γενικό Γραμματέα.
      Και τα δύο έχουν τον μακροβιότερο γενικό γραμματέα…
      Αν θέλεις μπορώ να συνεχίσω.

      Θα μπορούσα κι εγώ να κάνω ένα μπλογκ και να γράφω αυτά που σκέφτομαι. Δεν θα ήθελα όμως να μπαίνουν όλοι και να μου λένε «μπράβο, το ωραία που τα λες!». Προτιμώ αυτούς που θα μου κάνουν κριτική και σκληρή μάλιστα και ή θα με πείσουν να αλλάξω ιδέες ή θα τους πείσω εγώ να αλλάξουν αυτοί. Το ΚΚΕ δεν είναι αυτό που λέει «Αυτοί δεν αλλάζουν! Άλλαξε εσύ!». Και πώς θα αλλάξω εγώ, αν δεν με πείσει κάποιος. Στην προκειμένη περίπτωση, εσύ! Θα πεις δηλαδή τη μαγική φράση του ΚΚΕ και καθάρισες; Έτσι γίνεται ο αγώνας νομίζεις;
      Τι αγώνα λοιπόν δείνεις εσύ για το ΚΚΕ, διώχνοντάς με;

      Διαγραφή
  10. Σούλα..βρε πολύ μπανάλ..αν σου αρέσει να βλέπεις show σου προτείνω να πας σε κανένα σκυλάδικο. Θα σε δούν και θα τους δείς. Το ΚΚΕ δεν δίνει παραστάσεις για την βλαχομπουρζουαζία..εμείς είμαστε μόνο για τον φτωχό λαουτζίκο...θα ξεπέσεις πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TΣούλα..αφου όπως λες και εσύ ανήκεις στο φτωχό κομάτι του λαού είναι τελείως φυσικό να θέλεις να ζήσεις στον καπιταλιστικό παράδεισο που σου κλείνει πονηρά το μάτι ότι θα συνεχίσεις να είσαι ελεύθερη να ζεις την φτώχια σου, αλλά αν είσαι άξια θα τα καταφέρεις..μέχρι και εισιτήριο για τον Άρη θα σου πουλήσει..Το λαμπρό μέλλον
    της καπιταλιστικής κοινωνίας είναι εδώ και σας περιμένει.
    Τώρα ποιος έχει μέλλον σε αυτή την κοινωνία..θέλει λίγο ψάξιμο.
    Τα γκούλαγκ υπήρχαν και δεν ήταν μόνο για τους αντιφρονούντες αλλά και για εγκληματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Τ μπήκε εκ παραδρομής. Ελβα αν μπορεις
      διόρθωσε το.

      Διαγραφή
    2. Βλέπω ότι η διόρθωση δεν έγινε.
      Ζητώ συγνώμη απο την Σούλα. Δεν είχα καμία
      πρόθεση να την προσβάλω.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος11.11.12

    Αγαπητοί συμπατριώτες
    Σας στελνουμε την ανακοίνωση της Κομματικής οργάνωσης Στοκχόλμης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

    Καλώς να έρθετε

    Η Κομματική οργάνωση Στοκχόλμης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας καλεί όλους τους οπαδούς, φίλες και φίλους του κόμματος, σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση.

    Θα μιλήσει το μέλος της γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης. Θα επακολουθήσει συζήτηση.

    Κυριακή 18 Νοέμβρη του 2012 στις 13.00 Pontonjärsgatan 36B, κοντά στο σταθμό του μετρό Fridhemsplan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11.11.12

    Xristoforos
    Dystyxws Elva to KKE me to steiro Stalinismo tou kai to dogmatismo tou den prosferei tipote pia stoElliniko lao .
    Den antexete pia oute ti steixiodi kritiki.
    Poious agwnes ?Se poio lao dipla eisaste ?
    Oi apomonomenes voltitses tou PAME pou pairnoun synehws syghartiria apo tin astynomia ?ti diaspastismos einai aftos ?Giati apomononeste apo lo ton allo lao .
    Panta monoi sas mi molynthite apo tous ypoloipous ergazomenous ?
    Xasate tin efkairia kai mazi o laos pou ypoferei gia mia kyvernisi tis Aristeras.
    Alla to mono pou sas endiaferei einai ta koukia sas = Xrima gi afto sta dyskola panta stirizetai to systim opws twra o Xalvatzis evgale apo ta dyskola ton Papatzi tou mnimoniou.
    Kai ton Karamanli ton swsate tote pou eixe kapsei oli ti Pelloponiso .
    Dystyxws anikete sto skoteino parelthon twn diwxewn tou Stalin kai tin katastrofi tis Socialistikis epanastasis.
    Den antexete tin kritiki giati den exete epixeirimata kai den pistevete sto dialogo.
    Pws voithate ton kosmo pou limoktonei ?Poia dystixi oikogeneia åpou ta paidia tis ypositizonte voithisate.
    Vrikate ti karamella oti den pistevete sti filanthrwpia.
    Alla mehri na kanete tin epanastasi posoi tha xoun pethanei posoi thaxoun aftoktonisei?
    D E N E XE TE NA P RO SF E RE TE T I P O T E !
    Poulisate kai tin efkairia gia mias kyvernisis tis aristeras enantia sta mnimonia twn tokoglyfwn .
    MONI LYSI O SYRIZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μιλήσω για τον εαυτό μου.
      Τόσα χρόνια δεν ψήφισα ποτέ ΠΑΣΟΚ.
      Και σίγουρα δεν θα το κάνω τώρα.

      Διαγραφή
    2. Ntinos11.11.12

      Μπράβο Ντίνα !! Συμφωνάω μαζί σου.
      Το ίδιο κι εγώ όπω ς κ εσύ.
      Απο την πόλη έρχομαι και στην κρφή κανέλα !!!

      Διαγραφή
    3. Xristofore και ολοι οι αλλοι που βρηκατε ευκαιρια να επιτεθειτε ετσι ανανδρα στο ΚΚΕ

      Για ..κουνηστε το κεφαλι σας λιγο, σε ποιους τα λετε αυτα που λετε;
      Σε τιποτα πιτσιρικια που δεν εχουν ιδεα τι ειναι το ΚΚΕ; Ολοι εμεις που το υπερασπιζομαστε ξερουμε καλα τι πιστευουμε γι αυτο ασχολουμαστε, δεν το κανουμε για πλακα, ουτε για να περναει η ωρα μας!

      Επρεπε να ντρεπεστε για οσα δηθεν προσαπτετε στο ΚΚΕ και σας κανω χαρη που σας απαντω, γιατι τετοια σχολια τα θεωρω πολυ υποτιμητικα να ασχοληθει κανεις και ''εκ του πονηρου'', οποτε δεν χρειαζονται απαντηση, αφου ο μονος σκοπος τους ειναι να προβοκαρουν!

      Απο ποτε ενα κομμα πρεπει κατα τη γνωμη μερικων να παιζει το ρολο του φιλοπτωχου ταμειου και αν ειναι ετσι γιατι δεν περιμενετε την ...εκκλησια να σας βοηθησει, παρα απευθυνεσθε στη πολιτικη;

      Φυσικα και εχει βοηθησει το ΚΚΕ οπου εχει καλεσθει πχ σε πολλες περιπτωσεις μεσολαβησε για επανασυνδεσεις ηλεκτρικου σε οικογενειες που τους ειχαν κοψει το ρευμα, αλλα συγγνωμη ειναι γελοια τα επιχειρηματα οσων ισχυριζονται οτι δηθεν το ΚΚΕ δεν κανει τιποτε για τις οικογενειες που υποσιτιζονται! Τι ειναι το ΚΚΕ κανενα οινομαγειρειο να ταιζει το κοσμο; Κομμα ειναι και προσπαθει να κανει το κοσμο να καταλαβει ποιοι του ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!

      ''Τιποτα'', να πειτε δεν κανουν οι κυβερνησεις που ψηφιζετε εσεις τοσα χρονια και σας δουλευουν ψιλο γαζι, εμας αφηστε μας απ εξω απο τις δικες σας εξυπνες επιλογες,(!!) γιατι εμεις που ψηφιζουμε ΚΚΕ απο την αρχη λεγαμε οτι κομματα οπως το Πασοκ και η ΝΔ θα μας εφερναν μια μερα στη δεινη κατασταση που ειμαστε τωρα ως χωρα, οποτε μην τολμησετε καν να κατηγορησετε το ΚΚΕ γιατι ολα αυτα τα χρονια το μονο που εκανε ηταν να επισημαινει σε οσους ηθελαν και θελουν να εθελοτυφλουν οτι ερχονται δυσκολες μερες αν συνεχισετε να ψηφιζετε τετοιες μειοδοτικες κυβερνησεις! Αν εσεις δεν ακουγατε, δεν σας φταιει το ΚΚΕ αλλα οι δικες σας αποφασεις! Η τελευταια σας ..αποκοτια θα ειναι να ψηφισετε και ΣΥΡΙΖΑ για να αποτελειωσετε οτι ηδη ειναι στραβο!

      Περαστικα σας!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος12.11.12

    XRISTOFOROS
    Mas efere to KKE to Samara arnoumeno tin aristeri Symaxia pou proteine o Tsipras.
    Koroidevete tous ergazomenous kai to lao !
    Sas pire eidisi o laos .Teleiosate !
    SYRIZA I MONI LYSI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ

      Πολυ πανικο διακρινω, γιατι; Μηπως επειδη δεμ μπορειτε να κοροιδευετε ες αει τον λαο και αρχισαν να φαινονται τα μπαλωματα στο..ευρωπαικο παπλωμα σας; Καλη σας τυχη αν νομιζετε οτι θα δεχθει ο κοσμος ακομη ενα Πασοκ τοσο ευκολα και με τοσα ...κοινα με το ηδη υπαρχον! ;((

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος13.11.12

    XRISTOFOROS
    Elva Kanenas panikos gia to KKE.Asfairo komma me verbalismous pou kanei plates sto systima sta dyskola.
    Swsate kai ton Papandreou apo tin exetastiki mipws kai vgei kammia alitheia apo tis prodosies tou.
    PASOK den einai o Papandreou ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aφηστε τις εξυπναδες και δειτε το μαγαζακι σας που γινεται πρωτης ταξεως Πασοκ με τις μεταγραφες που αρχισατε προκειμενου να παρετε τους απογοητευμενους των κυβερνητικων παραταξεων! Το γνωστο κολπακι ολων των προηγουμενων κυβερνησεων! Σας πηρε ομως ειδηση ο κοσμος και βρωμαει απο μετρα μακρια οτι ειστε το επομενο Πασοκ! Να σας χαιρονται!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος14.11.12

    XRISTOFOROS
    Syntrofisa to KKE sta logia einai prwto.Alla tin krisimi stigmi panta swzei to sapio politiko systima.
    Kyta pws mas efere to Samara me ton Venizelo otan ypirhe i istoriki efkairia gia kyvernisi tis aristeras.
    Kyta pws eswse ton athlio lake tou Soros kai twn trapezitwn GAP
    apo tin exetastiki gia to mnimonio.
    To provlima den einai oi ko mounistes agwnistes kai ideologoi alla i aposteomeni Staliniki igesia tou Perissou
    pou xepoulaei ta panta gia ta pronomia tis.
    Mazi mporoume na feroume tin allagi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι ειρωνια να διαβαζω αυτα τα σχολια 1,5 μηνα μετα αφ'οτου γραφτηκαν... το κκε εσωσε το σαπιο κατεστημενο που δεν συμμαχησε με το νεο ΠΑΣΟΚ οπως πολυ γρηγορα αποδειχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ κανει παρελασεις και λεει τα ιδια συνθηματα βαρετα αλλα αυτος που το κατηγορει για ατολμια δεν τολμαει να χασει ενα μεροκαματο και κανει απεργοσπασια, το ΚΚΕ ειναι σταλιννικο και δογματικο! φοβερο επιχειρημα! θελω εναν εθελοντη να μου εξηγησει επιστημονικα τι σημαινει ο ορος σταλινισμος , φασισμος και δογματισμος...ιδεα δεν εχουν οσοι τα επικαλουνται. 1ον σταλινισμος δεν υπαρχει απλα λεμε μαρξισμος ή λενινισμος επειδη ο μαρξ και ο λενιν εγραψαν μια πρωτοπορα θεωρια για την ακριβεια ο μαρξ και ο λενιν την πηγε ενα βημα παρα περα. ο Σταλιν αυτο που εκανε ηταν να ειναι γγ του κκσε και να ηγηθει στο νικηφορο αγωνα του λαου του...δεν εγραψε καμια θεωρια ουτε επεξεργαστηκε κατι προς τα μπρος οπως ο λενιν αρα σταλινισμος ειναι κατι που το εβγαλε η κουτρα των ΗΠΑ και που με πρωθημια το αναπαραγουν οι μπουφοι.αληθεια οι ρωσοι που τον ψηφισανε 1ο και απο τον λενιν ακομα ως προσωπικοτητα του 20ου αιωνα τον θεωρουν δικτατορα? ή εδω οι ελληναραδες που δεν πατησαν ποτε το ποδι τους στην εσσδ εχουν καταπιει ολη την προπαγανδα αμασητη? το κκε δεν εχει βαση και ηγεσια ειναι μια γροθια τωρα ειναι και το συνεδριο του μπορειτε να δειτε πως λειτουργει ενα κομμα πραγματικα δημοκρατικο και μετα να κλαψετε στη γωνια σας μεχρι να σας πεισει ο επομενος μεγαλος σωτηρας σαν τον καραμανλη, παπανδρεου,τσιπρα,μιχαλολιακο κλπ εξαλλου δωσατε 43% στον ΓΑΠ ολα τα περιμενω πλεον...

      Διαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)