8.1.13

Όταν τo single του Bowie ειναι η..«είδηση» της ημέρας!




Eχοντας εντελως αηδιασει απο τους χειρισμους στο θεμα της λιστας Λαγκαρντ, τον «Φριξο και την Ελλη», τα στικακια που μια χανονται, μια βρισκονται και μαζι μ αυτα οσους πολιτικους καλυπτουν ...εαυτους και αλληλους, ειπα να αλλαξω σημερα σελιδα!

Διαβαζα λοιπον οτι ο David Bowie γιορτάζει τα ...66α γενεθλια του με ενα νέο single, ενω την ανοιξη θα κυκλοφορησει και το αλμπουμ, πραγμα που δεν ειναι ισως και το πιο ενδιαφερον νεο της ημερας, αλλα μηπως κι οταν γραφει κανεις για ...σπουδαιοτερα, αλλαζει τιποτα;

Οι πολιτικοι συνεχιζουν ετσι κι αλλιως το καταστρεπτικο εργο της διαλυσης αυτης της χωρας, με τη παραμονη τους και την επιμονη τους σε αδιεξοδες πολιτικες, made in Germany, ο κοσμος που δεν εχει δουλειες, ξενητευεται ή και πεθαινει για να μη γινεται βαρος....
Οι ανεργοι και οι αστεγοι υπεφεραν και υποφερουν στην Ελλαδα του 2013...Τα ..«υπεροχα χιονια» που επεσαν σημερα σε πολλα μερη της χωρας και οι ηλιθιοι celebrities που θα φροντισουν ν ανεβασουν και παλι τις φωτος τους στα κοινωνικα δικτυα, για να δουμε και να ...εμπεδωσουμε την πλασματικη (και συχνα κιτσατη) ''ευδαιμονια'' τους, αντι να αδιαφορησουμε για τα μουτρα τους και τα μυαλα τους!

Οι δρομοι που ειναι ολο το χρονο επικινδυνοι, ειτε με...αλυσιδες, ειτε χωρις! Τα σχολεια που κλεινουν στην Ελλαδα, μολις πεσει λιγο χιονι, ή βρεξει περισσοτερο απο συνηθως; 
Ε λοιπον, βαρεθηκα να μιλω για τα ..τετριμμενα αφου κανεις μας δεν βρισκει το θαρρος και τη... τρελλα να τ αλλαξει!

Ισως τελικα το γεγονος οτι ενας 66χρονος ροκ σταρ γιορταζει τα γενεθλια του βγαζοντας ενα νεο single να ειναι σημερα η...σπουδαιοτερη ειδηση(!) της ημερας, σε συγκριση με τη συνεχιζομενη μιζερια και απελπισια στο τοπο μας, που δεν λεει να σηκωσει κεφαλι και δεχεται να μας κυβερνουν απατεωνες και ηλιθιοι, φασιστες και ατομα που δεν θα τους εμπιστευομασταν ποτέ, ουτε για ...5 λεπτα, για να μας προσεξουν τα παιδια μας!

Κι ομως τους εμπιστευτηκαμε κατι σπουδαιοτερο, το μελλον των παιδιων μας και τη ζωη μας, στη Ελλαδα, κι αυτοι οπως κανουν ολοι οι αλητες τα τυλιξαν ολα σε μια κολλα χαρτι, τους εβαλαν φωτια και τα πεταξαν μετα σαν σκουπιδια!

Τι δεν καταλαβες ρε φιλε; 

P.S Το single του David Bowie εχει τον επικαιρο τιτλο "Πού είμαστε τώρα;" αλλα δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε! Ενα ακομη...Ziggy Stardust, στα 2013, ειναι μαλλον....απιθανο να συμβει, ετσι; :-)




2 σχόλια:

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)