4.3.13

Tα εντερικά της...βασιλομήτωρος!


Λοιπον αγαπητοι μου, κανετε μεγαλο λαθος ...αν νομιζετε οτι οι ειδησεις για θανατους νεων ειναι ισης σημασιας με τη πραγματικα.....τραγικη περιπτωση της βασίλισσας Ελισάβετ Β' της Αγγλίας  η οποια όπως ανακοίνωσε την Κυριακή το Παλάτι του Μπάκιγχαμ παρουσίασε συμπτώματα ....γαστρεντερίτιδας, και οπως ηταν φυσικο για ...μοναρχη, εισήχθη παραυτα και «προληπτικά» στο νοσοκομείο King Edward VII του Λονδίνου.

Η μονάρχης που παρα τα 86χρονια της εχει...αδαμαντινη υγεια, εφοσον η τελευταία φορά που είχε νοσηλευτεί ήταν πριν από μία ...δεκαετία, θα παραμείνει υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες.

Για οσους δεν θα ...ηρεμισουν, αν δεν μαθουν ολες τις λεπτομεριες της...τρομερης ενοχλησης της βασιλομητωρος, οριστε και ενα αρθρο της Guardian, που θα σας κατατοπισει για τα ...εντερικα της! 


Στο μεταξυ βιβλιοθηκες κλεινουν, οι νεοι αισθανονται απομονωση, τα κονδυλια για τη παιδεια λιγοστευουν, αλλα ολα αυτα ειναι τιποτα μπροστα στα...εντερικα των μοναρχων!


4 σχόλια:

  1. Το καλά πλυμένο, γυρισμένο και ξυδιασμένο έντερο κάνει υπέροχα κοκορέτσια και σεφταλιές.
    Βουρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. spiral architect

      Mη δινετε ιδεες και θα σας αντιγραψουν! :)

      Διαγραφή
  2. Η... Μητσοτάκης της Αγγλίας! Ρε ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΡΥΤΑΝΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗ

      Και λιγα λες! Ουστ και ακομα παραπερα! :)

      Διαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)