23.4.13

(Αποστολή στον Άρη): Ζητούνται 4 άτομα!



 
Σε δέκα χρόνια, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να εγκαθιστανται στον  γειτονικό πλανήτη Άρη. Η ολλανδική εταιρεία Mars One έχουν σοβαρά σχέδια για το έργο και τη Δευτέρα εγινε έκκληση για εθελοντές για αυτο που πιθανώς να είναι ενα ταξιδι χωριε επιστροφη.
 
"Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτό το ταξίδι με το να μοιραστειτε μαζί με τους φιλους σας το όραμά μας, για να υποστηρίξετε τις προσπάθειές μας -. Και ίσως να ειστε ο επόμενος αστροναύτης μας για τον Αρη." Τη Δευτέρα απευθυνθηκε η εταιρεία Mars One στο κοινό για να βρεί  τα τέσσερα άτομα που είναι πρόθυμοι και είναι κατάλληλοι για ένα ταξίδι στον Άρη.
 
Το ταξίδι συνεχίζεται σύμφωνα με το σχέδιο, το πρώτο μετά από πολλά χρόνια και ο στόχος είναι να ξεικινησει μια ανθρώπινη αποικία  στα 2023. Η απόσταση και οι πολύ διαφορετικές συνθήκες στον Άρη καθιστουν πιθανό ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει ναεχουν υποψιν οτι δεν θα επιστρέψουν ποτέ στη Γη.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)