7.6.13

Η Πριγκίπισσα Madeleine, ο γάμος και το...πρόστιμο της Τροχαίας!

 
 
Δυστυχως θα πρεπει να υποστουμε αλλον ενα..γαλαζοαιματο γαμο αυριο στην Σουηδία, αν και δεν προκειται φυσικα να ασχοληθω, ουτε να τον παρακολουθησω, αλλα διαβαζα τις αλλες οτι ουτε οι πριγκίπισσες δεν  ξεφευγουν απο τους κανονες οδικής κυκλοφορίας, οταν η αστυνομία της Στοκχόλμης ειπαν στη Πριγκίπισσα Madeleine να σταματησει κοντά στο παλάτι, την Τρίτη, τέσσερις ημέρες πριν από το γάμο της με τον τράπεζιτη απο Ν. Υορκη, Christopher O'Neill.

Ο Lars Lindholm, ασκών καθήκοντα προϊσταμένου της μονάδας που την σταμάτησε είπε στην εφημερίδα Aftonbladet οτι η Πριγκηπισσα αντιμετωπίζει πρόστιμο 1.000 κορώνες για οδήγηση σε λωρίδα των λεωφορείων. Ο Lindholm είπε οτι ο  πατέρας της Madeleine, ο Βασιλιάς Carl XVI Gustaf, είναι το μονο μελος της βασιλικής οικογενειας με την ασυλία από ποινική δίωξη.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου, Bertil Ternert, δήλωσε ότι η αστυνομία φαίνεται να μη θυμουνται οτι η Madeleine  οδηγουσε ενα αυτοκινητο από την Royal Mews, με ειδική άδεια για να χρησιμοποιει και τις δημόσιες λωρίδες διέλευσης.
Ευχομαι να κανουν λαθος και να πληρωσει το προστιμο η...νυφη, το οποιο δεν θα τους βγαλει δα και ...εκτος προυπολογισμου! 
Tι ειναι 1000 κορωνες (115  ευρω περιπου) για μια ...πριγκηπισσα;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)